CroisiEurope België: Cruises de wereld rond Riviercruises Kustcruises Kanalen

pb_rhin_nl.jpg

ONZE BESTE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Cruise op de Mekong

Tot 1 244 € korting per person

Zuidwestelijke cruise

Tot 20% korting per person

In een tijd waarin riviercruises nog het voorrecht waren van de allerrijksten, ontwikkelde CroisiEurope dit concept door het voor de meeste reizigers toegankelijk te maken met maar één doel voor ogen: de beste dienstverlening voor de juiste prijs!

Een cruise moet synoniem staan voor plezier. Het comfort van de schepen en de kwaliteit van de aan tafel geserveerde gerechten zijn dan ook onze prioriteiten. Wij stellen onze vakkennis tot uw dienst om u in de watten te leggen.

CroisiEurope bezit en runt vandaag 45 schepen en is trots om zo de voornaamste rivierrederij van Europa te zijn.
De Rijn, de bijrivieren en de Donau zijn al van oudsher de belangrijkste rivieren voor de rivierscheepvaart in Europa. CroisiEurope heeft uiterst gevarieerde routes weten te ontwikkelen met voor elk wat wils. Maar we hebben boven alles onze bestemmingen ook uitgebreid naar steeds originelere rivieren, zoals de Seine en de Rhône maar ook de Tisza in Hongarije, de Guadalquivir in Spanje, de Douro in Portugal, de Dordogne en de Garonne met Bordeaux. We doen ook meer exotische bestemmingen aan zoals de Wolga in Rusland, de Mekong in Vietnam en de Irrawaddy in Birma.

Dankzij het unieke en uitgebreide aanbod kan CroisiEurope u vandaag met trots de grootste variatie aan bestemmingen in Europa bieden.