Cruises op de Kanalen van Frankrijk

Ontdek de mooiste oevers van Frankrijk

Scheep in voor een cruise op de kanalen van Frankrijk aan boord van een van de modernste binnenvaartuigen van Europa: één prachtig, volledig gerenoveerd binnenvaartuig dat 24 passagiers kan onthalen. De Jeanine, Anne-Marie, Madeleine, Raymonde, Danièle en Déborah onderscheiden zich door het verfijnde comfort en de levensstijl die ze cultiveren.

CroisiEurope heeft deze cruises ontworpen in de geest van de riviercruises, maar met de intieme en charmante inslag die eigen is aan het kader van het binnenvaartuig en de wegen die het neemt. Verwend door een bemanning van zes personen, die voor hen klaarstaan, genieten de passagiers van de dolce vita die deze reizen in het hart van een alomtegenwoordige gulle natuur kenmerkt.

Sommigen zullen vrij op ontdekking gaan in de beschermde natuurgebieden via wandelpaden. Anderen zullen op de fietsen stappen die beschikbaar zijn aan boord om het schip te volgen op de fietspaden langs de rustige oevers van de kanalen.

Het zal ook leuk zijn om te luieren in een ligstoel op het zonnedek of in de gezellige lounge waar de bar zich bevindt. En wanneer het tijd is voor de lunch of het diner, zullen fijnproevers genieten van de gevarieerde streekgerechten met zorgvuldig uitgekozen lokale wijnen. Hier en daar, tijdens tussenstops, zullen proeverijen van wijn, bier of lokale specialiteiten hun tong strelen.

De troeven van CroisiEurope

  • Een ongeëvenaarde kwaliteitsverhouding in de niche van de pleziervaart
  • Een kwaliteits- en moderniteitsniveau dat vergelijkbaar is met dat van onze rivierschepen
  • Een intieme sfeer en boordpersoneel dat u verwent
  • Ideaal product voor een groep vrienden of een familie

Pagina's