Kerstmis op de Rijn

NOW_PP - 4 dagen

Tabs

Beschrijving
STRAATSBURG - RUDESHEIM - BOPPARD - MAINZ - STRAATSBURG

23 december STRAATSBURG

Wij verwachten u op ons schip dat speciaal voor Kerstmis versierd is, rond 15u aan onze aanlegplaats, rue du Havre in Straatsburg. Installatie in uw cabine. Rond 16u, vertrek met de autocar samen met onze hostess voor een bezoek aan de kerstmarkt op het voorplein van de kathedraal en op het Broglieplein. Terugkeer aan boord tegen de avond. Afspraak in het salon voor het welkomstdrankje en voorstelling van de bemanning. Avondmaal. Thema-avond over de kerstverhalen. U wordt uitgenodigd om deel te nemen en een kerstverhaal uit uw streek te vertellen. Afvaart omstreeks 20u. Vaart doorheen de haven van Straatsburg en doortocht van de Noordsluis die naar de Rijn leidt.

24 december RUDESHEIM - BOPPARD

Ontbijtbuffet en turnoefeningen. Cruise in de omgeving van Rheingau met zijn talrijke wijngaarden. Wij varen langs de steden Mainz, Wiesbaden en Eltville. Omstreeks 10u bereiken wij Rüdesheim. Facultatief bezoek aan het muziekmuseum of vrije tijd. Terugkeer aan boord voor het middagmaal. Om 13u30, afvaart naar de romantische Rijn met zijn kastelen, legendes en de Lorelei-rots. Aankomst in Boppard rond 17u. Vrije tijd in deze charmante oude stad aan de oevers van de Rijn. ‘s Avonds afspraak in de eetzaal voor het kerstavonddiner en voor een familiefeest rond de prachtige kerstboom. Nachtmis in Boppard(1) (mogelijkheid van transfer 9 € per persoon – reserveren en betalen aan boord(2)). Terugkeer aan boord waar wij u een glas warme wijn aanbieden. In de loop van de nacht krijgt u het bezoek van de kerstman.

25 december BOPPARD - MAINZ

Afvaart vroeg in de ochtend. Ontbijtbuffet op de boot. Vaart tijdens de ochtend en kerstlunch aan boord. Aankomst in Mainz rond 14u. Bezoek het historisch centrum en de zeer mooie kathedraal in het gezelschap van onze hostess. Terugkeer aan boord rond 16u en voortzetting van de cruise richting Straatsburg. Diner en gala-avond.

26 december STRAATSBURG

Na het uitslapen, schuiven we aan voor het Ontbijtbuffet. We varen langs de steden Mannheim, Ludwigshafen. Aperitiefspelen in het salon. Middagmaal. Aankomst tussen 15u en 16u in Straatsburg. Ontscheping. Einde van onze diensten.

 
NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.

(1) De middernachtmis verloopt in het Duits.
(2) de transfer wordt enkel voorgesteld als het schip niet aangemeerd is in de buurt van de gebedsplaats en is geldig voor een minimum van 30 personen.
Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate. De wijn wordt naar believen geschonken.

 
 
Meer informatie