Oudejaar op de Rijn

REX_PP - 3 dagen

Tabs

Beschrijving
STRAATSBURG - ALT-BREISACH - STRAATSBURG

30 december STRAATSBURG

Afspraak om 18u in Straatsburg (rivierhaven, rue du Havre), aan boord van ons schip. Installatie in uw cabine. De commandant en zijn bemanning verwelkomen u in het salon met een welkomstdrankje. Afspraak in het restaurant voor het avondmaal, daarna wordt de avond voortgezet in het salon.

31 december ALT-BREISACH

Vertrek van het schip voor de cruise omstreeks 8u. Ontbijtbuffet aan boord. In de voormiddag wordt er gevaren. Middagmaal tijdens de vaart. In de vroege namiddag komen we aan in Alt-Breisach. U krijgt er de tijd om de stad te bezoeken, om een middagdutje te doen… of gewoon voor een gezelschapsspel! De chef-kok ontvangt u in het restaurant voor een verrukkelijk oudejaarsavondmenu. Daarna feesten we verder in het salon en tellen we samen af naar middernacht. De uiensoep wordt in de vroege uurtjes opgediend.

1 januari ALT-BREISACH - STRAATSBURG

Vertrek van het schip richting Straatsburg. Ontbijt en middagmaal aan boord. Aankomst in Straatsburg halfweg de namiddag. Einde van onze diensten.
 

NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate. De wijn wordt naar believen geschonken.
Meer informatie