Thematische cruises

GOLFCRUISES
MUZIKALE CRUISES
WANDELCRUISES
CROISIFAMILLE (GEZINSCRUISES)
GASTRONOMISCHE CRUISES
WIJNCRUISES
KERSTMIS EN NIEUWJAAR PER CRUISE
FEESTELIJKE WEEKENDS PER CRUISE
CULTURELE CRUISES
FESTIVAL CRUISES

Gastronomische cruises

Deze cruises combineren het genot van een lekker maal met de kennismaking met een regio. De programma's verlopen in samenwerking met sterrenchefs: diner in de abdij van Collonges van Paul Bocuse op de Rhône en verrassingsdiner uitgewerkt door Marc Haeberlin van de Auberge de l'Ill tijdens onze cruises op de Rijn.

Wijncruises

Tijdens een cruise op de Rhône en de Saône kunt u de fabuleuze wereld van wijnstok en wijn leren kennen. Lezingen en bezoeken in het gezelschap van ronkende namen uit de wijnwereld.

Wandelcruises

CroisiEurope en Club Vosgien de Strasbourg werken samen aan het opstellen van wandelcruises. Ze worden tijdens bepaalde periodes aangeboden naar wisselende bestemmingen. Wij bieden een vast cruisetraject met daarbij wandeltochten in het gezelschap van bekwame gidsen.

Culturele cruises

Neem deel aan een muzikale cruise op de Donau rond het thema van de romantische componisten of laat u meevoeren door de impressionistische schilders tijdens een cruise op de Seine, of misschien vaart u liever tussen mythe en werkelijkheid op de Rijn.

Themacruises

Er worden verschillende thema's aangeboden voor feestelijke en kleurrijke cruises: Maak kennis met de Elzas, zijn tradities, zijn gastronomie en zijn wijnen dankzij de Oogstcruise! Verken de wereld op een culinaire manier met elke dag een streekgerecht 's middags en 's avonds voor de lekkerste cruise: welkom op de themacruise "Rond de wereld in lekkernijen ..."!