Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Een cruise langs de Rijn en haar bijrivieren: Moesel, Neckar, Saar en Main

Van Straatsburg tot Saarbrücken, via Frankfurt of Remich, een klein Luxemburgs stadje, verken de culturele diversiteit van vijf oorspronkelijke rivieren.


Langs de charmante Neckar, de romantische Rijn, de schilderachtige Moezel of de Saar met zijn mooi bewaard gebleven landschappen, heeft u de mogelijkheid om steden en dorpen te ontdekken waar moderniteit en tradities elkaar ontmoeten.

Cruises

De feestelijke vallei van de Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - MAINZ - SANKT GOARSHAUSEN - OBERWESEL - RÜDESHEIM - STRAATSBURG

Bewonder het mooiste deel van het romantische Rijndal tijdens onze cruise. Tussen festiviteiten en legendes door zal u verleid worden door de schoonheid van de landschappen, maar ook door hun geschiedenis. Ontdek Saint-Goarshausen, waar u een buitengewoon panorama kan bewonderen in de buurt van de Lorelei-rots. Ontdek de stad Mainz, stad met tweeduizend jaar geschiedenis en een kosmopolitische sfeer, tussen musea, kathedralen en architecturale verscheidenheid.

Volgende vertrekken: 28/10/2023
REF.FES_PP
4 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De heerlijke wereld rond (formule haven/haven)

STRAATSBURG - HEIDELBERG - EBERBACH - MANNHEIM - STRAATSBURG

Reis door de culturen en tradities van meerdere landen voor een reis door een wereld van smaken die al uw zintuigen zullen prikkelen. Geniet in de Neckar en de romantische Rijn van majestueuze landschappen terwijl u geniet van heerlijke en zeer smakelijke gerechten.

Volgende vertrekken: 02/11/2023
REF.MON_PP
4 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Rijn: Jean-Claude Bader en zijn Tennessee-groep spelen Johnny Hallyday

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN - STRAATSBURG

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn. Een 60-jaar lange carrière, ruim 1000 opgenomen nummers, meer dan 180 tournees, 50 studioalbums en tientallen awards... JOHNNY HALLYDAY is de absolute keizer van de Franse muziek, de enige echte rocker van zijn generatie, 'made in France'. Van de jaren 60 tot vandaag heeft de 'taulier' een indrukwekkend oeuvre en onvergetelijke hits achtergelaten. Jean-Claude Bader en zijn groep wekken de legende Johnny Hallyday gedurende één avond opnieuw tot leven in de vorm van zijn grootste successen.

Volgende vertrekken: 25/11/2023
REF.CHM_BAD
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Spektakelweekend op de Rijn: Royal Cabaret

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN of RHINAU - STRAATSBURG

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn. 'Royal Cabaret' bezorgt u de origineelste cocktail die u zich kunt voorstellen. Een knallende mix van dans, muziek en magie, overgoten met een flinke dosis humor. 'Royal Cabaret', een uiterst diverse voorstelling boordevol plezier!

Volgende vertrekken: 25/11/2023
REF.SHO_ROY
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De prachtige vallei van de romantische Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - KOBLENZ - De vallei van de romantische Rijn - RÜDESHEIM - MANNHEIM - STRAATSBURG

Laat u betoveren door de zang van de Lorelei, de schoonheid van sites en tijdloze mythes. De Lorelei domineert da Vallei van de Rijn vanaf zijn beroemde rots, en volgens de legende trok het de zeevaarders van de Rijn naar hun verval. Scheep in voor een verrassende cruise door prachtige landschappen die u naar Koblenz en Rüdesheim zal brengen, die bekend is om zijn wijngaarden en bars.

Volgende vertrekken: 25/04/2023, 06/06/2023
REF.SEH_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".