Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022

RV Georgy Chicherin

T30
- 5 Dekken
Het schip

RV Georgy Chicherin

Vernoemd naar een bekende figuur uit de Russische geschiedenis, vaart de RV Chicherin op de Wolga, de langste rivier van Europa en opent de deuren naar het eeuwige Rusland en zijn duizend pracht; haar heldere en contrastrijke natuur, haar rijke geschiedenis en haar authentieke ziel.

De RV Chicherin is een schip met drie ankers, dat 129 meter lang en 16,70 meter breed is. Het schip biedt plaats aan 284 passagiers, in 147 kajuiten op 4 dekken. Elke van hen heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden. De decoratie is verzorgd en de sfeer, zowel intiem als gezellig, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Op het bovendek vindt u het restaurant en een bar (een ander bar-restaurant is beschikbaar op het sloependek), terwijl er een sauna is op het benedendek en een vergaderzaal op het zonnedek.

Fotogalerij

Binnenzicht

De dekken

Plannen en technische details

 • Diepte

  : 2.90

 • Aantal passagiers

  : 280

 • Bouwjaar

  : 1984

 • Breedte

  : 16.7

  m

 • Lengte

  : 129

  m

De kajuiten

SLOEPENDEK

42 Kajuiten

met raam

 • 10 eenpersoonskajuiten
 • 30 tweepersoonskajuiten
 • 2 suites
 •  

BOVENDEK

62 Kajuiten

met raam

 • 62 tweepersoonskajuiten

HOOFDDEK

36 Kajuiten

met raam

 • 36 tweepersoonskajuiten

BENEDENDEK

7 Kajuiten

met 2 patrijspoorten(1)

 • 7 drie- of vierpersoonskajuiten

(1) De patrijspoorten van het dek 3 bliven voor veiligheidsredenen dicht.

Voorzieningen

Cruises

Dit schip heeft meerdere vaarroutes

Meer weten

Van de Wolga tot de Neva, van Moskou naar Sint-Petersburg (formule haven/haven)

12M_PP

MOSKOU - OEGLITSJ - JAROSLAVL - GORITSY - KIZJI - MANDROGA - SINT-PETERSBURG

Om de grootheid van Rusland te meten, is niets meer geschikt dan een cruise op één van zijn rivieren, Ze zijn immers perfect om de onmetelijkheid van dit land aan te tonen. Via deze route bezoekt u de twee belangrijkste steden, Moskou, de typisch Russische hoofdstad, en Sint-Petersburg, de keizerlijke stad van Peter de Grote. Op de eerste routes van de Slavische stammen ontdekt u de rijkdommen van de Gouden ring, de houten architectuur van Karelië tot Kiji. U geniet in een gezellige atmosfeer van een volledige en fascinerende blik op de historische en religieuze fundamenten van wat het grootste rijk ter wereld was. Naast de cultuur kunt u er ook proeven van het dagelijkse leven met zijn talrijke contrasten tussen steden en platteland, de weelderige paleizen en de kleine traditionele isba's.

12 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Meer weten

Over de Russische rivieren van Sint-Petersburg naar Moskou (formule haven/haven)

11S_PP

SINT-PETERSBURG - MANDROGA - KIZJI - GORITSY - JAROSLAVL - OEGLITSJ - MOSKOU

Om de grootheid van Rusland te meten, is niets meer geschikt dan een cruise op één van zijn rivieren, Ze zijn immers perfect om de onmetelijkheid van dit land aan te tonen. Via deze route bezoekt u de twee belangrijkste steden, Sint-Petersburg, de keizerlijke stad van Peter de Grote, en Moskou, de typisch Russische hoofdstad. Op de eerste routes van de Slavische stammen ontdekt u de rijkdommen van de Gouden ring, de houten architectuur van Karelië tot Kiji. U geniet in een gezellige atmosfeer van een volledige en fascinerende blik op de historische en religieuze fundamenten van wat het grootste rijk ter wereld was. Naast de cultuur kunt u er ook proeven van het dagelijkse leven met zijn talrijke contrasten tussen steden en platteland, de weelderige paleizen en de kleine traditionele isba's.

11 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST