Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2018

Van de Amazone naar Machu Picchu

18 Dagen - 19L_PP
Omschrijving

Cruise

LIMA - IQUITOS - DE AMAZONE - LIMA - CUSCO - VALLEI VAN URUBAMBA - AGUA CALIENTES - MACHU PICCHU - LIMA

  • 4 dagen in de vallei van de Inca's
  • Ontdekking van het beroemde Machu Picchu
  • Alle bezoeken inbegrepen
MyImage
Croisi +
All inclusive aan boord

Ter ontdekking van de juweeltjes van Peru

Cruise van 7 dagen/6 nachten
op de Amazonerivier en zijn zijrivieren aan boord van een schip van 5 ankers.

4 dagen in de vallei van de Inca's

Ontdekking van het beroemde
Machu Picchu

Alle bezoeken inbegrepen

Dranken inbegrepen in maaltijden

De gepersonaliseerde diensten van een CroisiVoyages begeleider.

Fooien voor de bemanning inbegrepen in de cruise

Uitbreiding van 3 dagen op het Titicacameer

Route

Dag 1

LIMA

Aankomst in het hotel 4* NL om 19u. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2

LIMA

Volpension. Bezoek aan de kathedraal en aan het klooster van San Francisco. Lunch in de stad. Wandeling door het centrum van Lima: de Plaza de Armas versierd met een prachtige 17e-eeuwse fontein, de Plaza San Martin en de centrale markt.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 3

LIMA - TRUJILLO

Volpension. U bezoekt het Museum voor Antropologie en Archeologie, een van de boeiendste musea van heel Zuid-Amerika. Daarna bezoekt u het Larco Museum (goudmuseum), met een verzameling van 45.000 stukken, waaronder keramiek dat voornamelijk afkomstig is van de Mochica-cultuur. Lunch in de stad. Vlucht naar Trujillo. Diner en overnachting in uw hotel 4* NL.

Dag 4

TRUJILLO

Volpension. Bezoek aan de Tempel van de Zon en de Maan. Deze site van trappiramides uit adobe, die 2000 jaar geleden werd gebouwd, was de belangrijkste aanbiddingsplaats van deze beschaving. Lunch. Daarna ontdekt u de site van Chan Chan,
meesterwerk van de stedenbouw in de 15e eeuw, dat opgenomen is op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Terugkeer naar uw hotel. Diner en overnachting.

Dag 5

TRUJILLO - CHICLAYO

Volpension. Bezoek aan de ruïnes van de site van El Brujo. Dit ceremoniële centrum bestaat uit 3 rijkelijk versierde gebouwen. U kunt er de muurschilderingen bewonderen. Lunch. Bezoek aan het prachtige museum van de koninklijke graven van Sipan. Het presenteert alle schatten van de Moche-beschaving. Diner en overnachting in uw hotel 4* NL.

Dag 6

CHICLAYO - TUCUME

Volpension. De dag begint met een wandeling op de markt van Chiclayo met zijn esoterische producten. Bezoek aan het Nationaal Museum van Sipan waar in 1987 de heer van Sipan werd ontdekt. Lunch en daarna ontdekking van Tucume,
bekend als de vallei van de 26 piramides Deze oude religieuze stad werd verlaten door haar inwoners in de 16e eeuw. Diner en overnachting in uw hotel 4* NL.

Dag 7

CHICLAYO - LIMA - IQUITOS

Volpension. Vlucht Chiclayo/Lima. In Lima ontdekt u de haven El Callao en zijn unieke buurt met oude huizen, zijn hectische sfeer en zijn parfum van de andere kant van de wereld. U bezoekt het fort San Felipe. Lunch van zeevruchten. Vlucht Lima/Iquitos. Inscheping in uw schip. Diner en overnachting aan boord.

Dag 8

MARANON (RIVER) - Reservaat PACAYA SAMIRIA

Volpension aan boord. Observatie van de wilde dieren en van de uitbundige natuur tussen de Rio Ucayali en de Rio Marañón, die samenlopen in de Amazone. Lunch aan boord. Varen in het hart van het reservaat Pacaya-Samiria, erkend als het grootste natuurgebied van Peru. Diner en overnachting aan boord.

Dag 9

YANAYACU en PUCATE - Het JACINTO-meer

Volpension aan boord. Verkenning van Yanayacu en Pucate, een van de best bewaarde en beschermde gebieden: ijsvogels, zilverreigers, caracara‘s, reigers ... en de roze dolfijn van de Amazone. Lunch aan boord. Wandeling te voet naar het San Jacinto-meer dat bekend is om zijn grote verscheidenheid aan geneeskrachtige planten. U leert alles over de "groene apotheek". Bij het vallen van de nacht heerst er in de jungle een kakofonie en bevindt u zich in het hart van dit nachtleven. Diner en overnachting aan boord.

Dag 10

SAMIRIA (RIVER) - SAN MARTIN

Volpension aan boord. Verkenning van de Samiria en haar zijrivieren. Observeer de toekans tijdens het varen in de moerassen, beken en dode armen van de rivier. U zult zeker de bootjes tegenkomen van de vissers in volle activiteit. Lunch aan boord. Bezoek aan het dorp San Martin, een van de vele gemeenschappen van de Amazone. Diner en overnachting aan boord.

Dag 11

NAUTA - IQUITOS - CUSCO - YUCAY

Ontbijt. Een laatste wandeling door de jungle om een lokale genezer te ontmoeten. Ontschepen. Vlucht Iquitos/Cusco (met tussenstop). Vertrek per bus naar de Heilige Vallei van de Inca's. Stop in Awana Kancha, centrum van traditionele textielambacht: bewerking van lama- en alpacawol, ... Panoramische rondrit in Pisac en stop bij de markt met lokale producten. Diner en overnachting in uw hotel 4* NL in Yucay.

Dag 12

YUCAY - ZOUTMIJNEN VAN MARAS - OLLANTAYTAMBO - YUCAY

Volpension. Bezoek aan de Zoutmijnen van Maras. Hier bevinden zich honderden zoutwinningsbekkens op de bergflanken die teruggaan tot het pre-Inca-tijdperk. Lunch. U ontdekt er het fort van Ollantaytambo dat de toegang tot de Heilige Vallei en haar Zonnetempel beschermde. Diner en overnachting in uw hotel in Yucay.

Dag 13

YUCAY - AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU

Volpension. Panoramisch treintje naar Aguas Calientes. Lunch. Na de ineenstorting van het Inca-rijk werd Machu Picchu verlaten. Dit eeuwenlang vergeten meesterwerk uit de 15e eeuw onthult u al zijn mysteries. Diner en overnachting in uw hotel 4* NL in Aguas Calientes.

Dag 14

AGUAS CALIENTES - CHINCHERO - CUSCO

Volpension. Terugkeer met de trein naar Ollantaytambo. Wandeling in het prachtige dorp Chinchero. Lunch. Bezoek aan de archeologische site van Qenko met zijn amfitheater en 5 m hoge monoliet. Bezoek aan het indrukwekkende fort van Sacsayhuaman. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 15

CUSCO

Volpension. Wandeling op de markt van San Pedro op de Plaza de Armas. Dit prachtige plein is omgeven door gewelven en was het toneel van verschillende gebeurtenissen die de geschiedenis van het land bepaalden. Bezoek aan de kathedraal. Verder naar de Tempel Koricanch of "Zonnetempel" die als de belangrijkste tempel in het Inca-rijk gold. Lunch in de stad. Vrije tijd in deze unieke stad waar u misschien de kans zal hebben om een verbazend spektakel van een processie bij te wonen. Diner en overnachting in uw hotel 4* NL in Cusco.

Dag 16

CUSCO - PUNO - TITICACAMEER

Volpension. Bezoek aan Andahuaylillas en zijn prachtige kerk uit het koloniale tijdperk,
bijgenaamd de Sixtijnse Kapel van de Andes. Lunch. Ontdek de archeologische site van Raqchi, gewijd aan de Andes-god, schepper van alle leven: Viracocha. Het is één van de weinige Inca-bouwwerken met twee verdiepingen. Tocht doorheen de mooiste landschappen van de Andes en de Peruaanse Altiplano. Fotostop op de Raya-bergpas (op 4335 meter hoogte) waar u het Andesgebergte met zijn eeuwige sneeuw kunt bewonderen. Diner en overnachting in uw hotel in Puno.

Dag 17

TITICACAMEER - UROSEILANDEN - SILLUSTANI

Volpension. Bezoek aan de drijvende eilandjes op het Titicaca-meer die worden bewoond door Uros-indianen en uitsluitend van riet gemaakt zijn. Ontmoeting met de families en deelname aan hun dagelijks leven. Lunch. Terugkeer naar Puno met de boot. Bezoek aan de graven van Sillustani. De Chullpas van Sillustani waren ronde torens die als graftombes dienden voor de adel uit het pre-Inca-tijdperk. Diner en overnachting in uw hotel 4* NL in Puno.

Dag 18

PUNO

Ontbijt. Einde van onze diensten. Voor informatie: luchthaven in Juliaca (45min transfer - niet inbegrepen). 

Data en Prijzen

Stad van vertrek
START IN 2018
Vertrek 30/09/2018
Aankomst 18/10/2018
Schip : ZAFIRO Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2018
Vertrek 30/09/2018
Aankomst 17/10/2018
Schip : ZAFIRO Ankers : 5
Vertrek 04/11/2018
Aankomst 21/11/2018
Schip : ZAFIRO Ankers : 5
Volzet

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Kortingen

Formaliteiten

Voor Franse, Belgische en Zwitserse passagiers is een paspoort noodzakelijk dat nog 6 maanden geldig is na de datum van aankomst in het land en dat nog over een blanco pagina beschikt. Overige nationaliteiten: gelieve u te wenden tot de bevoegde autoriteiten (consulaat/ambassade).

Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

De binnenlandse vluchten en hun transfers - de accommodatie in een 4* NL hotel in een tweepersoonskamer - de cruise op een boot 5 ankers volgens de gekozen cabinecategorie - het volpensioen gedurende gans het cruise-circuit - dranken inbegrepen op de boot: frisdrank + vruchtensap + bier (lokaal) + water + thee + koffie - Buiten de cruise: 1 biertje of 1 niet-alcoholische drank + 1 watertje + 1 thee of 1 koffie - de fooien van de bemanning - de bezoeken en excursies vermeld in het programma - de diensten van lokale Peruviaanse gidsen en van onze begeleider - het dragen van de bagage - de bijstands-en repatriëringsverzekering - haventaksen.


Transfer in een privébus met airco Cusco/Puno - de accommodatie in een 4* NL hotel in volpension - forfait voor de dranken: 1 biertje of 1 niet-alcoholische drank + 1 watertje + 1 thee of 1 koffie - de bezoeken en excursies in het programma vermeld - de diensten van een Franstalige Peruviaanse gids - begeleider als er minimum 10 deelnemers zijn.

De internationale vluchten en de vlucht Juliaca/Lima- de transfers luchthaven/hotel en omgekeerd - De luchthaventaksen - de persoonlijke uitgaven - de dranken die niet in de maaltijden inbegrepen zijn - de fooien die niet voor de bemanning bestemd zijn - de annulatie- bagageverzekering.

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

ZAFIRO

2 Dekken

De kapitein van de Amazon Discovery kan de koers wijzigen afhankelijk van de weers- of navigatieomstandigheden. De observatie van wilde dieren in Pacaya Samaria kan niet volledig gegarandeerd worden. Afhankelijk van de lokale omstandigheden, kunnen de bezoeken omgewisseld of gewijzigd worden. om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate . --- Deze tocht is niet aangeraden voor personen met een handicap of voor wie hoogtes afgeraden worden ---

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".