Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2021

Cruise in Aquitaine van Bordeaux naar Royan, het estuarium van de Gironde, de Garonne en de Dordogne (formule haven/haven)

8 Dagen - BYH_PP
Omschrijving

Cruise

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - ROYAN - Rochefort(1) - La Rochelle(1) - LIBOURNE(2) - Saint-Emilion(1) - CADILLAC - BORDEAUX

Deze prachtige route tussen land en zee voert u mee naar het hart van het zuidwesten van Frankrijk, dat bekend is om zijn idyllische landschappen, beroemde wijnen, historische monumenten en emblematische plaatsen. Van Bordeaux tot Royan ontdekt u een vermaard terroir, oude zeesteden en een onbetwistbare levenskunst.

Croisi +
All inclusive aan boord

DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE

 • Volpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de bar
 • Verfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - Welkomstdrankje
 • Gratis wifi in de loungebar
 • Audiofoonsysteem tijdens de excursies
 • Voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
 • Animatie aan boord
 • Bijstands-/repatriëringsverzekering
 • Haventaksen inbegrepen

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE

 • EXCLUSIEF BIJ CROISIEUROPE: Vaartocht tot in Royan in het estuarium van de Gironde
 • INBEGREPEN: Bezoek aan Royan, badstad met jaren '50 charme
 • Ontdek(1):
  • De route van de Grands Crus van de Médoc
  • Rochefort en de Corderie Royale
  • La Rochelle, zeestad
  • Het bekken van Arcachon en de duin van Pilat
  • Culinaire hoogtepunten: de oesters van Arcachon, de “wine & cheese” van de Médoc

Route

Dag 1

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC

Inscheping om 18 uur. Intrek in de kajuiten. Voorstelling van de crew en welkomstdrankje. Welkomstavond. Vertrek en vaartocht naar Cussac-Fort-Médoc. We varen de Garonne af en nemen de Gironde, we varen langs het eiland Cazeau en het eiland Patiras om Cussac-Fort-Médoc te bereiken.

Zie +
Dag 2

CUSSAC-FORT-MEDOC - De MEDOC(1) - Estuarium van de Gironde - ROYAN

In de voormiddag worden optionele excursies aangeboden:

KLASSIEK: circuit ter ontdekking van de Grands Crus van de Médoc. Op de beroemde kasteelroute houdt u halt bij een van de kastelen om deel te nemen aan een proeverij van de beroemde wijnen van de streek*.  

DYNAMISCH : Pauillac "Wine and Cheese" . Tijdens een wandeling ontdekt u de stad Pauillac, haar geschiedenis, architectuur, folklore ... , degustatie van een geklasseerde grand cru* geserveerd met een kaasschotel.

Terugkeer aan boord. Vaartocht op de Gironde tot aan Royan. Inbegrepen excursie die gemeenschappelijk is aan de 2 pakketten: Royan en zijn boulevard. Panoramische rondrit. Aan de boulevard liggen villa‘s uit de ¿¿Belle Epoque villa's naast karaktervolle villa‘s in "fifties"-stijl, en in de wijk Foncillon staat de Onze-Lieve-Vrouwekerk die deel uitmaakt van de vernieuwing van de sacrale kunst van de naoorlogse jaren; een echte architecturale reis. Terugkeer aan boord. Dansavond.

Zie +
Dag 3

ROYAN - Rochefort - La Rochelle - ROYAN

Optionele excursie die gemeenschappelijk is aan de 2 pakketten: de zeesteden Rochefort en La Rochelle. Het historische centrum van Rochefort met zijn vele herenhuizen en prachtige woningen waar grote zeevaarders en ontdekkingsreizigers leefden, ademt nog steeds een sfeer van avontuur en exotisme uit. Bezoek aan de Corderie Royale. Verder naar La Rochelle. Lunch in het restaurant. Tijdens een geleid bezoek aan het hart van de oude stad en de oude haven ontdekt u de poort van de Grosse-Horloge, de straten met bogen, de mooie vakwerkhuizen, de herenhuizen met gebeeldhouwde gevels en de kathedraal. Vrije tijd. Terugkeer naar Royan aan het eind van de dag. Geanimeerde avond.

Zie +
Dag 4

ROYAN - Saintes - Meschers-sur-Gironde - LIBOURNE(2)

In de voormiddag, optionele excursie die gemeenschappelijk is aan de 2 pakketten: Saintes. Ontdekking van het amfitheater: het is een van de oudste van Gallië en is nog steeds het best bewaarde aan de Atlantische kust. Vervolgens voor de Sint-Eutropiuskerk: De Sint-Eutropiuskerk, die door de Unesco erkend is als werelderfgoed bij de "wegen van Santiago de Compostela", is een parel van romaanse kunst. Terugkeer aan boord.

In de namiddag, optionele excursie die gemeenschappelijk is aan de 2 pakketten: Talmont-sur-Gironde en Meschers-sur-Gironde. De charmante huisjes van Talmont-sur-Gironde dat tot "De Mooiste Dorpen van Frankrijk" behoort, herbergen tal van ambachtswinkeltjes. Breng in Meschers sur Gironde een bezoek aan de grotwoningen op de kliffen, ware musea die heel wat schatten herbergen.

Terug aan boord en vertrek. Wij varen op de Dordogne tot in Libourne dat wij in de avond bereiken.

Zie +
Dag 5

LIBOURNE(2) - BORDEAUX

In de voormiddag, optionele excursie die gemeenschappelijk is aan de 2 pakketten: bezoek aan Saint-Émilion en wijnproeverij*

Terugkeer met de bus naar Libourne. In de namiddag varen we naar Bordeaux.  

Optionele excursie die gemeenschappelijk is aan de 2 pakketten: geleid bezoek aan Bordeaux "by night".  

Zie +
Dag 6

BORDEAUX - CADILLAC

Ochtendlijke vaartocht naar Cadillac, we volgen de Garonne en varen langs de stad Bordeaux. In de voormiddag worden optionele excursies aangeboden: 

KLASSIEK: geleid bezoek aan het Kasteel van Roquetaillade. U ontdekt de slottorens van dit prachtige en prestigieuze middeleeuwse kasteel. Daarna gaan we naar een wijndomein in het wijngebied Sauternes en proeven een Sauterneswijn*. Terugkeer naar Cadillac en geleid bezoek aan de stad.

DYNAMISCH : degustatiewandeling in Cadillac. Vanaf de haven volgt u de oevers van de Garonne over de oude jaagpaden en beklimt u vervolgens de hellingen door bossen en wijngaarden. De wandeling wordt afgesloten door een wijnproeverij*.

In de namiddag varen we naar Bordeaux dat we in de vroege avond bereiken. Gala-avond.

Zie +
Dag 7

BORDEAUX - Bekken van Arcachon(1) - BORDEAUX

Optionele excursie die gemeenschappelijk is aan de 2 pakketten: naar het hart van het bekken van Arcachon. Bezoek aan het oesterhuis met het oestermuseum. Proeverij van oesters. Lunch in het restaurant. In de namiddag gaan we naar route Arcachon voor een boottocht in het beroemde bekken. Terugkeer naar Bordeaux aan het eind van de dag.

OF

In de voormiddag worden optionele excursies aangeboden: 

KLASSIEK: geleid bezoek aan Bordeaux. Tijdens een panoramische rondrit met de bus in de stad ontdekt u de belangrijkste monumenten en vervolgens bezoekt u het oude Bordeaux te voet.

DYNAMISCH: Bordeaux en de Cité du Vin. Op een vrij parcours van meer dan 3.000 m² nodigen bijna twintig interactieve thematische ruimtes u uit tot reizen voor een unieke ervaring in tijd en ruimte ter ontmoeting van wijn* in zijn grootste diversiteit. U hebt ook toegang tot de uitkijktoren van de Cité du Vin, waar u Bordeaux in 360° kunt ontdekken met een glaasje wereldwijn in de hand (5 cl).

Lunch aan boord. Vrije namiddag in Bordeaux.

Geanimeerde avond.

Zie +
Dag 8

BORDEAUX

Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9 uur. Einde van onze diensten.

Zie +

Data en Prijzen

START IN 2021
Vertrek 26/04/2021
Aankomst 03/05/2021
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5
Vertrek 25/05/2021
Aankomst 01/06/2021
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5
Vertrek 23/06/2021
Aankomst 30/06/2021
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5
Vertrek 27/07/2021
Aankomst 03/08/2021
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5
Vertrek 19/08/2021
Aankomst 26/08/2021
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5
Vertrek 29/09/2021
Aankomst 06/10/2021
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Kortingen

 • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

cruise in volpension vanaf het diner van D1 tot het ontbijtbuffet van D8 - dranken inbegrepen aan boord (behalve de speciale kaarten) - verblijf in een tweepersoonskajuit met airco, douche en toilet - animatie - bijstand van onze begeleidster aan boord - de excursie Royan en zijn boulevard (D2) - welkomstdrankje - gala-avond - bijstands-/repatriëringsverzekering - haventaksen.

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of transfers - annulatie-/bagageverzekering - optionele excursies (te reserveren en te betalen aan boord of in het agentschap) - verplaatsingen - persoonlijke uitgaven.

Excursies

Excursie Pauillac en de route van de kastelen van de Médoc

Vertrek met de autocar naar Pauillac om er kennis te maken met de Médoc, een streek met prestige. Deze uithoek van de wereld brengt de meest prestigieuze rode wijnen ter wereld voort en zit gevangen tussen een oceaan en een estuarium. Er heers...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Rochefort en La Rochelle, kuststeden

Vertrek met de bus naar Rochefort. Rochefort, dat in de XVIIe eeuw werd opgericht door Colbert op verzoek van Lodewijk XIV om over land en zee te heersen, heeft zijn welvaart te danken aan het mooiste arsenaal van het koninkrijk, half verscholen in h...

Duur 10h00 Klassiek
Zie meer

Talmont-sur-Gironde en Meschers-sur-Gironde

Vertrek met de bus en verkenning te voet van een typisch gezellig dorpje. Talmont-sur-Gironde nodigt u voor een wandeling in zijn geplaveide straatjes, op de weg van de overblijfselen van de Witte Toren, naar de Sint-Radegondekerk van de XIIe eeuw en...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan Bordeaux

Vertrek met autocar voor het geleide bezoek aan Bordeaux. Bordeaux is door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed en het verkreeg het prestigieuze label in de categorie "culturele site". De helft van de stad, de lanen aan de overs van de G...

Duur 3h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan verlichte Bordeaux

Vertrek met autocar voor het facultatieve geleide bezoek aan Bordeaux. Bordeaux is door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed en het verkreeg het prestigieuze label in de categorie "culturele site". De helft van de stad, de lanen aan de o...

Duur 2h00 Klassiek
Zie meer

Saintes

Vertrek met de bus naar Saintes. Met zijn tweeduizend jaar oude geschiedenis heeft Saintes een rijk erfgoed en veel Gallo-Romeinse en middeleeuwse overblijfselen. Ontdekking van het amfitheater: het is een van de oudste van Gallië en is nog stee...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan St Emilion en degustatie

Vertrek met de autocar uit Libourne voor de uitstap naar Saint-Emilion. Geleid bezoek aan de ondergrondse monumenten van het dorpje Saint-Emilion. Uw gids zal u toelichting geven bij de geschiedenis van de middeleeuwse stad. Vervolgens ontdekt u een...

Duur 3h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan het kasteel van Roquetaillade en Cadillac

Vertrek met de autocar naar naar het kasteel van Roquetaillade. Dit prachtige en prestigieuze middeleeuwse kasteel is geklasseerd als historisch monument uit de 12de en 14de eeuw. U ziet er de middeleeuwse donjons, de eerste Renaissance-schoorstenen...

Duur 4h30 Klassiek
Zie meer

Talmont-sur-Gironde en Meschers-sur-Gironde

Vertrek met de bus en verkenning te voet van een typisch gezellig dorpje. Talmont-sur-Gironde nodigt u voor een wandeling in zijn geplaveide straatjes, op de weg van de overblijfselen van de Witte Toren, naar de Sint-Radegondekerk van de XIIe eeuw en...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan St Emilion en degustatie

Vertrek met de autocar uit Libourne voor de uitstap naar Saint-Emilion. Geleid bezoek aan de ondergrondse monumenten van het dorpje Saint-Emilion. Uw gids zal u toelichting geven bij de geschiedenis van de middeleeuwse stad. Vervolgens ontdekt u een...

Duur 3h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan het kasteel van Roquetaillade en Cadillac

Vertrek met de autocar naar naar het kasteel van Roquetaillade. Dit prachtige en prestigieuze middeleeuwse kasteel is geklasseerd als historisch monument uit de 12de en 14de eeuw. U ziet er de middeleeuwse donjons, de eerste Renaissance-schoorstenen...

Duur 4h30 Klassiek
Zie meer

Daguitstap naar het bekken van Arcachon (lunch inbegrepen)

Ontbijtbuufet aan boord. Vertrek voor het facultatief bezoek in het bekken van Arcachon (lunch inbegreppen). We beginnen het bezoek aan het oesterhuis met zijn oestermuseum in de haven van Larros in Gujan Mestras. Via een moderne en interactieve inri...

Duur 10h30 Klassiek
Zie meer

Rochefort en La Rochelle, kuststeden

Vertrek met de bus naar Rochefort. Rochefort, dat in de XVIIe eeuw werd opgericht door Colbert op verzoek van Lodewijk XIV om over land en zee te heersen, heeft zijn welvaart te danken aan het mooiste arsenaal van het koninkrijk, half verscholen in h...

Duur 10h00 Klassiek
Zie meer

Saintes

Vertrek met de bus naar Saintes. Met zijn tweeduizend jaar oude geschiedenis heeft Saintes een rijk erfgoed en veel Gallo-Romeinse en middeleeuwse overblijfselen. Ontdekking van het amfitheater: het is een van de oudste van Gallië en is nog stee...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan verlichte Bordeaux

Vertrek met autocar voor het facultatieve geleide bezoek aan Bordeaux. Bordeaux is door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed en het verkreeg het prestigieuze label in de categorie "culturele site". De helft van de stad, de lanen aan de o...

Duur 2h00 Klassiek
Zie meer

Excursie Pauillac en de route van de kastelen van de Médoc

Vertrek met de autocar naar Pauillac om er kennis te maken met de Médoc, een streek met prestige. Deze uithoek van de wereld brengt de meest prestigieuze rode wijnen ter wereld voort en zit gevangen tussen een oceaan en een estuarium. Er heers...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Rochefort en La Rochelle, kuststeden

Vertrek met de bus naar Rochefort. Rochefort, dat in de XVIIe eeuw werd opgericht door Colbert op verzoek van Lodewijk XIV om over land en zee te heersen, heeft zijn welvaart te danken aan het mooiste arsenaal van het koninkrijk, half verscholen in h...

Duur 10h00 Klassiek
Zie meer

Saintes

Vertrek met de bus naar Saintes. Met zijn tweeduizend jaar oude geschiedenis heeft Saintes een rijk erfgoed en veel Gallo-Romeinse en middeleeuwse overblijfselen. Ontdekking van het amfitheater: het is een van de oudste van Gallië en is nog stee...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Pauillac "Wine and Cheese"

Tijdens een gedramatiseerde wandeling ontdekt u de stad Pauillac, haar geschiedenis, architectuur, folklore ... In de wijnkelder "La Rose de Pauillac" woont u een klank- en lichtspektakel genaamd "l'Odyssée de la Rose"...

Duur 4h00 Dynamisch
Zie meer

Bordeaux Cité du Vin

Dit moderne gebouw, dat werd ingehuldigd in mei 2016, kijkt als een vuurtoren uit over de Garonne en is een unieke plek, een uitnodiging voor een reis naar het hart van de wijnbeschavingen in de hele wereld. Op een vrij parcours van meer dan 3.000 m&...

Duur 4h00 Dynamisch
Zie meer

Talmont-sur-Gironde en Meschers-sur-Gironde

Vertrek met de bus en verkenning te voet van een typisch gezellig dorpje. Talmont-sur-Gironde nodigt u voor een wandeling in zijn geplaveide straatjes, op de weg van de overblijfselen van de Witte Toren, naar de Sint-Radegondekerk van de XIIe eeuw en...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan St Emilion en degustatie

Vertrek met de autocar uit Libourne voor de uitstap naar Saint-Emilion. Geleid bezoek aan de ondergrondse monumenten van het dorpje Saint-Emilion. Uw gids zal u toelichting geven bij de geschiedenis van de middeleeuwse stad. Vervolgens ontdekt u een...

Duur 3h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan verlichte Bordeaux

Vertrek met autocar voor het facultatieve geleide bezoek aan Bordeaux. Bordeaux is door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed en het verkreeg het prestigieuze label in de categorie "culturele site". De helft van de stad, de lanen aan de o...

Duur 2h00 Klassiek
Zie meer

Gastronomische wandeltocht te Cadillac

Vertrek voor een wandeltocht met gids in de wijngaarden op de heuvelhellingen van Cadillac. Vanaf de haven volgt u de oevers van de Garonne over de oude jaagpaden en beklimt u vervolgens de hellingen door bossen en wijngaarden. Tijdens uw wandeling k...

Duur 4h00 Dynamisch
Zie meer

Rochefort en La Rochelle, kuststeden

Vertrek met de bus naar Rochefort. Rochefort, dat in de XVIIe eeuw werd opgericht door Colbert op verzoek van Lodewijk XIV om over land en zee te heersen, heeft zijn welvaart te danken aan het mooiste arsenaal van het koninkrijk, half verscholen in h...

Duur 10h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan St Emilion en degustatie

Vertrek met de autocar uit Libourne voor de uitstap naar Saint-Emilion. Geleid bezoek aan de ondergrondse monumenten van het dorpje Saint-Emilion. Uw gids zal u toelichting geven bij de geschiedenis van de middeleeuwse stad. Vervolgens ontdekt u een...

Duur 3h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan verlichte Bordeaux

Vertrek met autocar voor het facultatieve geleide bezoek aan Bordeaux. Bordeaux is door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed en het verkreeg het prestigieuze label in de categorie "culturele site". De helft van de stad, de lanen aan de o...

Duur 2h00 Klassiek
Zie meer

Pauillac "Wine and Cheese"

Tijdens een gedramatiseerde wandeling ontdekt u de stad Pauillac, haar geschiedenis, architectuur, folklore ... In de wijnkelder "La Rose de Pauillac" woont u een klank- en lichtspektakel genaamd "l'Odyssée de la Rose"...

Duur 4h00 Dynamisch
Zie meer

Gastronomische wandeltocht te Cadillac

Vertrek voor een wandeltocht met gids in de wijngaarden op de heuvelhellingen van Cadillac. Vanaf de haven volgt u de oevers van de Garonne over de oude jaagpaden en beklimt u vervolgens de hellingen door bossen en wijngaarden. Tijdens uw wandeling k...

Duur 4h00 Dynamisch
Zie meer

Daguitstap naar het bekken van Arcachon (lunch inbegrepen)

Ontbijtbuufet aan boord. Vertrek voor het facultatief bezoek in het bekken van Arcachon (lunch inbegreppen). We beginnen het bezoek aan het oesterhuis met zijn oestermuseum in de haven van Larros in Gujan Mestras. Via een moderne en interactieve inri...

Duur 10h30 Klassiek
Zie meer

Saintes

Vertrek met de bus naar Saintes. Met zijn tweeduizend jaar oude geschiedenis heeft Saintes een rijk erfgoed en veel Gallo-Romeinse en middeleeuwse overblijfselen. Ontdekking van het amfitheater: het is een van de oudste van Gallië en is nog stee...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Talmont-sur-Gironde en Meschers-sur-Gironde

Vertrek met de bus en verkenning te voet van een typisch gezellig dorpje. Talmont-sur-Gironde nodigt u voor een wandeling in zijn geplaveide straatjes, op de weg van de overblijfselen van de Witte Toren, naar de Sint-Radegondekerk van de XIIe eeuw en...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan St Emilion en degustatie

Vertrek met de autocar uit Libourne voor de uitstap naar Saint-Emilion. Geleid bezoek aan de ondergrondse monumenten van het dorpje Saint-Emilion. Uw gids zal u toelichting geven bij de geschiedenis van de middeleeuwse stad. Vervolgens ontdekt u een...

Duur 3h00 Klassiek
Prijs per persoon 56,00 € Voor vertrek 74,00 € Aan boord
Zie meer

Bordeaux Cité du Vin

Dit moderne gebouw, dat werd ingehuldigd in mei 2016, kijkt als een vuurtoren uit over de Garonne en is een unieke plek, een uitnodiging voor een reis naar het hart van de wijnbeschavingen in de hele wereld. Op een vrij parcours van meer dan 3.000 m&...

Duur 4h00 Dynamisch
Prijs per persoon 29,00 € Voor vertrek 39,00 € Aan boord
Zie meer

Royan, panoramische rondrit

Panoramische rondrit ter ontdekking van Royan, badstad en "Stad van Kunst en Geschiedenis". Aan de boulevard liggen villa‘s uit de Belle Epoque naast karaktervolle villa‘s in "fifties"-stijl, en in de wijk Foncillon st...

Duur 1h00 Klassiek
Zie meer

Rochefort en La Rochelle, kuststeden

Vertrek met de bus naar Rochefort. Rochefort, dat in de XVIIe eeuw werd opgericht door Colbert op verzoek van Lodewijk XIV om over land en zee te heersen, heeft zijn welvaart te danken aan het mooiste arsenaal van het koninkrijk, half verscholen in h...

Duur 10h00 Klassiek
Prijs per persoon 115,00 € Voor vertrek 153,00 € Aan boord
Zie meer

Saintes

Vertrek met de bus naar Saintes. Met zijn tweeduizend jaar oude geschiedenis heeft Saintes een rijk erfgoed en veel Gallo-Romeinse en middeleeuwse overblijfselen. Ontdekking van het amfitheater: het is een van de oudste van Gallië en is nog stee...

Duur 4h00 Klassiek
Prijs per persoon 49,00 € Voor vertrek 66,00 € Aan boord
Zie meer

Talmont-sur-Gironde en Meschers-sur-Gironde

Vertrek met de bus en verkenning te voet van een typisch gezellig dorpje. Talmont-sur-Gironde nodigt u voor een wandeling in zijn geplaveide straatjes, op de weg van de overblijfselen van de Witte Toren, naar de Sint-Radegondekerk van de XIIe eeuw en...

Duur 4h00 Klassiek
Prijs per persoon 47,00 € Voor vertrek 62,00 € Aan boord
Zie meer

Daguitstap naar het bekken van Arcachon (lunch inbegrepen)

Ontbijtbuufet aan boord. Vertrek voor het facultatief bezoek in het bekken van Arcachon (lunch inbegreppen). We beginnen het bezoek aan het oesterhuis met zijn oestermuseum in de haven van Larros in Gujan Mestras. Via een moderne en interactieve inri...

Duur 10h30 Klassiek
Prijs per persoon 115,00 € Voor vertrek 153,00 € Aan boord
Zie meer

Geleid bezoek aan Bordeaux

Vertrek met autocar voor het geleide bezoek aan Bordeaux. Bordeaux is door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed en het verkreeg het prestigieuze label in de categorie "culturele site". De helft van de stad, de lanen aan de overs van de G...

Duur 3h00 Klassiek
Prijs per persoon 41,00 € Voor vertrek 54,00 € Aan boord
Zie meer

Geleid bezoek aan het kasteel van Roquetaillade en Cadillac

Vertrek met de autocar naar naar het kasteel van Roquetaillade. Dit prachtige en prestigieuze middeleeuwse kasteel is geklasseerd als historisch monument uit de 12de en 14de eeuw. U ziet er de middeleeuwse donjons, de eerste Renaissance-schoorstenen...

Duur 4h30 Klassiek
Prijs per persoon 47,00 € Voor vertrek 62,00 € Aan boord
Zie meer

Gastronomische wandeltocht te Cadillac

Vertrek voor een wandeltocht met gids in de wijngaarden op de heuvelhellingen van Cadillac. Vanaf de haven volgt u de oevers van de Garonne over de oude jaagpaden en beklimt u vervolgens de hellingen door bossen en wijngaarden. Tijdens uw wandeling k...

Duur 4h00 Dynamisch
Prijs per persoon 42,00 € Voor vertrek 56,00 € Aan boord
Zie meer

Pauillac "Wine and Cheese"

Tijdens een gedramatiseerde wandeling ontdekt u de stad Pauillac, haar geschiedenis, architectuur, folklore ... In de wijnkelder "La Rose de Pauillac" woont u een klank- en lichtspektakel genaamd "l'Odyssée de la Rose"...

Duur 4h00 Dynamisch
Prijs per persoon 55,00 € Voor vertrek 73,00 € Aan boord
Zie meer

Excursie Pauillac en de route van de kastelen van de Médoc

Vertrek met de autocar naar Pauillac om er kennis te maken met de Médoc, een streek met prestige. Deze uithoek van de wereld brengt de meest prestigieuze rode wijnen ter wereld voort en zit gevangen tussen een oceaan en een estuarium. Er heers...

Duur 4h00 Klassiek
Prijs per persoon 55,00 € Voor vertrek 73,00 € Aan boord
Zie meer

Geleid bezoek aan verlichte Bordeaux

Vertrek met autocar voor het facultatieve geleide bezoek aan Bordeaux. Bordeaux is door de UNESCO geklasseerd als werelderfgoed en het verkreeg het prestigieuze label in de categorie "culturele site". De helft van de stad, de lanen aan de o...

Duur 2h00 Klassiek
Prijs per persoon 39,00 € Voor vertrek 52,00 € Aan boord
Zie meer

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.


Voor een optimale organisatie van de cruise kan de organisatie van de excursies gewijzigd worden in functie van de getijden.

(1) Vrijblijvende excursies.

(2) In functie van de beschikbaarheid van de aanlegsteigers, kan de aanlegplaats van Libourne worden vervangen door die van Bourg.

*Alcohol kan de gezondheid schaden, drink dus met mate.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST