Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruise op het kanaal van de Marne van Parijs naar Epernay (formule haven/haven)

Cruise

PARIJS - LAGNY-SUR-MARNE - ISLES-LES-MELDEUSES - SAINT-JEAN-LES-DEUX-JUMEAUX - CHATEAU-THIERRY - DORMANS - EPERNAY - Parijs(2)

Vaar tussen Parijs en Epernay op het majestueuze kanaal van de Marne, omzoomd met authentieke, karaktervolle steden. U zal er Parijs en zijn monumenten met universele en tijdloze charme kunnen ontdekken, maar ook Reims, de stad van Kunst en Geschiedenis: zij zal zich voor u open stellen en u zal er de prachtige sites kunnen ontdekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, waaronder de Kathedraal van Notre-Dame of zelfs ook Hautvillers, met zijn wijd verspreide hellingen en een oceaan aan wijnstokken.

Route

Bekijk uw reis van dag tot dag
J 1

PARIJS

J 2

PARIJS - LAGNY-SUR-MARNE

J 3

LAGNY-SUR-MARNE - ISLES-LES-MELDEUSES - SAINT-JEAN-LES-DEUX-JUMEAUX

J 4

SAINT-JEAN-LES-DEUX-JUMEAUX - CHÂTEAU-THIERRY

J 5

CHÂTEAU-THIERRY - DORMANS

J 6

DORMANS - EPERNAY

J 7

EPERNAY - Parijs(2)

Data en Prijzen

Kies uw vertrekdatum
Vertrek
Aankomst
Schip
Ankers
Vanaf*
START IN 2024

*Tarief op basis van 2persoonskamer

KortingenAlles wat goed is om weten
  • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:Alles wat u moet weten voor uw reis

De cruise in volpension vanaf het diner op dag 1 tot het ontbijtbuffet op de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - verblijf in een tweepersoonskajuit met airconditioning, douche en wc - welkomstcocktail - bijstand van onze purser - gala-avond - bijstands-/repatriëringsverzekering - haventaksen - de excursies.

Niet inbegrepen:Alles wat goed is om weten

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de annulatie- en bagageverzekering - de verplaatsing met autocar van Epernay naar Parijs(2) - de persoonlijke uitgaven.

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Excursies

Niet getoonde dagen bevatten geen excursies
FormaliteitenEnkele formaliteiten waarmee u rekening moet houden om uw reis voor te bereiden

Geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".