Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2022 2023

Cruise op het kanaal van de Provence, van Arles naar Sète (formule haven/haven)

7 Dagen - AVF_PP
Omschrijving

Cruise

ARLES - GALLICIAN - AIGUES-MORTES - PALAVAS-LES-FLOTS - SETE(1) - Arles(2)

U zal steden ontdekken van Arles tot Sète, tussen geschiedenis en kleurrijk erfgoed, met adembenemende panorama's en een goed bewaard verleden. Ontdek Arles dat lijkt te slapen onder het meedogenloze licht van de mediterrane zon en meer dan 2500 jaar geschiedenis. U zal er de Gardiaanse cultuur ontdekken, zijn tradities en zijn steden met een uitzonderlijk rijk historisch verleden. U zal een bezoek kunnen brengen aan Aigues-Mortes, een versterkt middeleeuws stadje met een prestigieus erfgoed in het hart van één van de mooiste natuurlijke sites van de Provence, de Camargue of Saint-Guilhem-le-Désert, één van de juwelen van de Languedoc die erkend werd als één van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Croisi +
All inclusive aan boord

DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE

 • Volpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de bar
 • Verfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - Welkomstdrankje
 • Gratis wifi aan boord
 • Fietsen beschikbaar aan boord
 • Voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
 • Bijstands-/repatriëringsverzekering
 • Haventaksen inbegrepen

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE

 • EXCURSIES INBEGREPEN:
  • Arles en de productie van olijfolie
  • Al het moois van de Camargue
  • Aigues-mortes, versterkte stad en les Salins du midi
  • Tradities van de Camargue in een manade
  • L'Etang De Thau en zijn oesterparken
  • Saint-Guilhem-le-Désert

Route

Dag 1

ARLES

Inschepen vanaf 18u. Onthaal en voorstelling van de crew. Diner aan boord.

Zie +
Dag 2

ARLES - GALLICIAN

Bezoek aan Arles. U maakt kennis met deze culturele trekpleister met zijn overblijfselen van het Romeinse Rijk, daarna trekt u het hinterland in om te kijken hoe men de Provençaalse olijfolie maakt U beëindigt dit bezoek met een degustatie van de producten van het domein. Terug naar het schip. 's Namiddags varen we naar Gallician. Cruise op de Rhône en daarna het canal du Rhône in Sète.

Zie +
Dag 3

GALLICIAN - AIGUES-MORTES

De voormiddag is gewijd aan de excursie naar de Camargue. Vrije tijd in de prachtige stad Saintes-Maries-de-la-Mer, het is ook de moeite waard de kleine versterkte kerk te bezoeken. 's Namiddags varen we verder naar Aigues-Mortes waar we op het einde van de namiddag aankomen.

Zie +
Dag 4

AIGUES MORTES

Geleid bezoek aan Aigues Mortes. Deze oude versterkte stad heeft een prestigieus patrimonium in één van de mooiste streken van de Provence. Stap daarna in het treintje om kennis te maken met Les Salins du Midi met een halte in het Zoutmuseum. Terug naar het schip.

Zie +
Dag 5

AIGUES-MORTES - PALAVAS-LES-FLOTS - SETE(1)

In de morgen vaart u naar Palavas-Les-Flots. Vrije tijd. Vertrek voor het bezoek aan een 'manade'. Maak kennis met het leven van de 'manade' en de bewakers tijdens een tocht op een huifkar en woon een stierensortering bij. Vooraleer we terugkeren naar het schip genieten we van lekkere streekproducten. 's Avond varen we verder naar Sète.

Zie +
Dag 6

SETE(1)

Vertrek voor het bezoek aan L'Etang De Thau bekend om zijn schaal- en schelpdieren. U bezoekt het museum van L'Etang De Thau waar u het werk kunt bewonderen van de kwekers, ook de "boeren van de zee" genoemd, en de vissers. Op een terras aan het water kunt u onder begeleiding proeven van schaaldieren. 's Namiddags is er het bezoek aan Saint-Guilhem-le-Désert. Terug naar het schip. Gala-avond.

Zie +
Dag 7

SETE(1) - Arles(2)

Ontbijtbuffet aan boord. Ontschepen om 9u. Verplaatsing mogelijk met autocar(2) van Sète naar Arles. Aankomst einde van de voormiddag. Einde van onze diensten.

Zie +

Data en Prijzen

START IN 2023
Vertrek 31/03/2023
Aankomst 06/04/2023
Op aanvraag
Schip : MS Anne-Marie Ankers : 5
Vertrek 28/04/2023
Aankomst 04/05/2023
Op aanvraag
Schip : MS Anne-Marie Ankers : 5
Vertrek 09/06/2023
Aankomst 15/06/2023
Op aanvraag
Schip : MS Anne-Marie Ankers : 5
Vertrek 07/07/2023
Aankomst 13/07/2023
Schip : MS Anne-Marie Ankers : 5
Vertrek 21/07/2023
Aankomst 27/07/2023
Schip : MS Anne-Marie Ankers : 5
Vertrek 04/08/2023
Aankomst 10/08/2023
Schip : MS Anne-Marie Ankers : 5
Vertrek 15/09/2023
Aankomst 21/09/2023
Op aanvraag
Schip : MS Anne-Marie Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Kortingen

 • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

cruise in vol pension van het avondmaal van de D1 tot het ontbijt van D7 - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een tweepersoonshut met airco, douche en WC - het welkomstdrankje - animatie - de bijstand van onze boordcommissaris - de gala-avond - de bijstands-/repatriëringsverzekering - de haventaksen - de excursies

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - annulatie-/bagageverzekering - de verplaatsing met autocar van Sète naar Arles(2) - persoonlijke uitgaven.

Excursies

Bezoek aan Aigues-mortes en Salins du midi

Afspraak met uw gids en vertrek voor het geleid bezoek aan Aigues Mortes. Deze oude versterkte stad in de Gard heeft een prestigieus patrimonium in één van de mooiste streken van de Provence. Daarna neemt u plaats in een treintje dat u...

Duur 3h00 Klassiek
Zie meer

Geleid bezoek aan Arles en bezoek aan een olijfolieproducent

Vertrek te voet voor het geleid bezoek aan Arles. Het tweeduizend jaar oude Arles heeft een uitzonderlijk monumentaal patrimonium weten te bewaren. Het is een echt openluchtmuseum. Deze toeristische en culturele topper opent voor u zijn deuren. U zie...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

De Camargue

Vertrek van dit geleid bezoek aan de Camargue. Bewonder langs rivieren, meren en vijvers dit landschap, de roze flamingo's, de stieren en de beroemde paarden van de Camargue maar ook de talrijke zoutvelden en rijstvlaktes. Er is een stop voorzien...

Duur 4h00 Klassiek
Zie meer

Kennismaking met een manade

Maak kennis met het leven van de 'manade' en de bewakers tijdens een tocht op een huifkar en woon een stierensortering bij. Vooraleer we terugkeren naar het schip genieten we van lekkere streekproducten. OPMERKINGEN Voorzie goede wandelsc...

Duur 3h00 Klassiek
Zie meer

Saint Guilhem le Desert

Vertrek vanuit Sète per bus met gids naar de Pont du Diable, gelegen in het hart van de Gorges de l‘Hérault. Deze Romaanse brug overspant de rivier Hérault op zijn smalste punt. Voortzetting van de tocht per bus en ontdekki...

Duur 4h30 Klassiek
Zie meer

Bezoek aan L'étang de Thau

L'Etang De Thau staat bekend om zijn schaal- en schelpdieren. U bezoekt het museum van L'Etang De Thau waar u het werk kunt bewonderen van de kwekers, ook de "boeren van de zee" genoemd, en de vissers. Op een terras aan het water ku...

Duur 2h15 Klassiek
Zie meer

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.


Ontwerp, onder voorbehoud van wijzigingen met het oog op de beschikbaarheid van de aanlegplaatsen of de doorgang door de sluizen.

(1) Afhankelijk van de aanlegplaatsen en de weersomstandigheden kan de halte in Sète vervangen worden door Frontignan.

(2) Verplaatsing mogelijk op aanvraag met een supplement.

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST