Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Mediterrane Parels

REF.CAL
8 Dagen
Uitverkocht
Cruise

CATANIA - POZZALO - VALLETTA - SYRACUSE - CATANIA

Twee eilanden met een mediterraan tintje lichten op in de herfstzon en bieden een reis waar mythe en geschiedenis in elkaar overlopen. Ragusa en Modica belichamen als juwelen de Renaissance; Syracuse, een streek van contrasterende wonderen, combineert de overblijfselen van oude beschavingen met barokke architectuur; en Noto, een schitterende kunststad, dat ontworpen werd als een toneeldecor. Het eiland Gozo is een oase van rust en sereniteit, Mdina is een openluchtmuseum en de catacomben van Rabat getuigen van de Romeinse geschiedenis. En laten we Malta's prachtige hoofdstad Valletta niet vergeten, gelegen op een rotspunt en op zichzelf al een reis waard.

Route

Bekijk uw reis van dag tot dag
J 1

Parijs - CATANIA

J 2

CATANIA

J 3

POZZALO

J 4

VALLETTA

J 5

VALLETTA

J 6

VALLETTA

J 7

SYRACUSE

J 8

CATANIA - Parijs

Data en Prijzen

Kies uw vertrekdatum
Op aanvraag

*Tarief op basis van 2persoonskamer

KortingenAlles wat goed is om weten
  • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:Alles wat u moet weten voor uw reis

de heen en terugvlucht vanuit Parijs(4) - de verplaatsingen tussen luchthaven/haven/luchthaven(4) - de luchthaventaksen (€ 59 - tarief 2022) - de cruise in volpension van het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijt van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een dubbele cabine met airco, douche en WC - de animatie - de bijstand van onze hostess aan boord - de welkomstdrank - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

Niet inbegrepen:Alles wat goed is om weten

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de facultatieve uitstappen (te boeken en te betalen aan boord of in het agentschap) - de annulatie- en bagageverzekering - de persoonlijke uitgaven.

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Excursies

Niet getoonde dagen bevatten geen excursies
FormaliteitenEnkele formaliteiten waarmee u rekening moet houden om uw reis voor te bereiden

Geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".