Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2022 2023

De kerstmarkten in de vallei van de Neckar en Rothenburg-ob-der-Tauber, de parel van Beieren (formule haven-haven)

5 Dagen - MNT_PP
Omschrijving

Cruise

STRAATSBURG - MANNHEIM - HEIDELBERG - EBERBACH - Rothenburg-ob-der-Tauber - HEIDELBERG - SPIERS - STRAATSBURG

Op deze cruise geniet u niet alleen van een romantische vaartocht op de Neckar, maar ook van interessante tussenstops in middeleeuwse steden, waar u eeuwenoude tradities ontdekt. U maakt kennis met de ultieme kersthoofdstad Straatsburg, ervaart de feeërieke sfeer van de kerstmarkt van Heidelberg en bezoekt het kleine middeleeuwse stadje Eberbach. Vervolgens gaat u naar het charmante en betoverende kerststadje Rothenbourg-ob-der-Tauber in het hart van Beieren en beleeft u de vredige sfeer van de kerstmarkt in Speyer. Het wordt een onvergetelijke reis waarbij u onder fonkelende lampjes ambachtelijke schatten vindt.

Croisi +

DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE

 • Volpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de bar
 • Verfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - Welkomstdrankje
 • Gratis wifi aan boord
 • Audiofoonsysteem tijdens de excursies
 • Voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
 • Animatie aan boord
 • Bijstands-/repatriëringsverzekering
 • Haventaksen inbegrepen

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE

 • Romantische vaartocht over de Neckar langs middeleeuwse steden, kastelen en betoverende landschappen.
 • Inclusief ontdekkingen van:
  • Heidelberg, universiteitsstad en symbool van de Duitse romantiek
  • Eberbach, prachtige middeleeuwse stad
  • Rothenburg-ob-der-Tauber en zijn kerstmarkt, rechtstreeks uit een wintersprookje
  • Spiers, oude keizerlijke stad, met zijn kathedraal

Route

Dag 1

STRAATSBURG

Vanaf 13u ontvangst in de haven van Straatsburg en afzetten van bagage aan boord van het schip. Om 14u vertrek voor een panoramische rondrit door Straatsburg, de mooiste kerststad, daarna vrije tijd om de beroemde kerstmarkten te bezoeken. Inscheping in Straatsburg om 18u. Voorstelling van de crew en welkomstdrankje in de salon. Diner en animatieavond. Vertrek en vaartocht naar Mannheim. Nachtelijke vaartocht.

Zie +
Dag 2

MANNHEIM - HEIDELBERG - EBERBACH

Aankomst in Mannheim, vertrekpunt van de excursie naar Heidelberg. Na een rondleiding door de oude stad heeft u voldoende tijd om genieten van de betoverende sfeer van de kerstmarkt. Terugkeer aan boord in Heidelberg.

In de namiddag varen we op de Neckar naar Eberbach We varen langs de vier meest romantische plekken in Neckardal. Vrije wandeling door Eberbach. Eberbach, gelegen in het natuurpark „Neckartal-Odenwald“, is gesticht in de 13e eeuw en heeft een rijk cultureel verleden bewaard.

Animatieavond.

Zie +
Dag 3

EBERBACH - Rothenburg-ob-der-Tauber - HEIDELBERG

Vertrek voor een excursie naar Rothenburg-ob-der-Tauber. Deze onweerstaanbare middeleeuwse stad die de kronkelende loop van de Tauber domineert, is ommuurd met dikke wallen. In het uitstekend bewaarde historische centrum staat een indrukwekkend aantal middeleeuwse bouwwerken op een spectaculaire plek op de rand van een klif. U kunt uw vrije tijd gebruiken om er een van de meest schilderachtige kerstmarkten van Beieren te bezoeken. Terugkeer aan boord in Heidelberg. Vrije avond.

Zie +
Dag 4

HEIDELBERG - SPIERS

Vaartocht in de voormiddag.

In de namiddag krijgt u een rondleiding door de historische stad van Spiers. Ontdek de romaanse, keizerlijke kathedraal bewonderen, die is opgenomen in het werelderfgoed van de UNESCO, evenals de plekken die herinneren aan de rijke joodse traditie, zoals het Joodse hof met de mikwe (joods ritueel bad). Daarna brengen we een bezoek aan de kerstmarkt van Spiers. De beroemde Maximilianstrasse, tegenover de „Alte Münze“, met een prachtig uitzicht op de Dom, baadt er in een rustige sfeer.

Gala-avond. Nachtelijke vaartocht naar Straatsburg.

Zie +
Dag 5

STRAATSBURG

Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9u. Einde van onze diensten.

Zie +

Data en Prijzen

START IN 2022
Vertrek 02/12/2022
Aankomst 06/12/2022
Schip : MS Victor Hugo Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Kortingen

 • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

cruise in volpension vanaf het diner van dag 1 tot het ontbijtbuffet van dag 5 - de dranken inbegrepen aan boord (behalve de speciale kaarten) - verblijf in een tweepersoonskajuit met airco, douche en wc - animatie - bijstand van onze begeleidster aan boord - de excursies vermeld in het programma - welkomstdrankje - gala-avond - bijstands-/repatriëringsverzekering - haventaksen.

de dranken op de speciale kaarten, de dranken bij de maaltijden tijdens excursies of verplaatsingen - annulerings-/bagageverzekering - verplaatsingen - persoonlijke uitgaven.

Excursies

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.


Opgelet: diverse weersomstandigheden tijdens de vaartocht kunnen de reisweg verstoren. In bepaalde gevallen kunnen ook tussenstops worden geschrapt. In dergelijke gevallen streeft CroisiEurope ernaar om de meest geschikte oplossing te vinden voor de passagiers.

Alcohol kan de gezondheid schaden, drink dus met mate.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST