Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2019

Kerstsfeer in het hart van Parijs (formule haven/haven)

4 Dagen - MAP_PP
Omschrijving

Cruise

PARIJS - Het Koninklijk Paleis en de overdekte passages - Van de Place Vendôme tot de Boulevard Haussmann - PARIJS

Kerstmis raakt Parijs met zijn toverstaf en alles wordt nog mooier: laat u meevoeren door deze cruise in het hart van de Franse hoofdstad. Ontdek het magische en romantische Parijs al slenterend door de meest schitterende wijken vol met duizenden lichtjes en decoraties totaal overgelaten aan uw wildste dromen.

Croisi +

DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE

 • Volpension
 • Verfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - Welkomstdrankje
 • Gratis wifi in de loungebar
 • Audiofoonsysteem tijdens de excursies
 • Voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
 • Animatie aan boord
 • Bijstands-/repatriëringsverzekering
 • Haventaksen inbegrepen

EXCLUSIEVE AANBIEDING

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE

 • Uw schip legt aan in het hart van Parijs in het bekken van Villette en bij de voet van de Eiffeltoren
 • Een concentratie van cultuur en shopping in het hart van de prestigieuze wijken van de hoofdstad
 • Verplaatsing naar een kerstmarkt van Parijs
 • INBEGREPEN RONDLEIDINGEN:
  • Rondleiding door de overdekte passages met authentieke charme en door de beroemde wijk van het Koninklijk Paleis
  • Rondleiding in het hart van het prestigieuze Parijs: de Rue de la Paix, de Place Vendôme, de grote winkels

Route

Dag 1

PARIJS

Inscheping om 18 uur in het bekken van Villette. Voorstelling van de crew en welkomstdrankje. Diner aan boord. 's Nachts leggen we aan in het bekken van Villette, een waar ontmoetingspunt voor alle culturen en alle leeftijden.

Zie +
Dag 2

Kanaal Saint-Martin - PARIJS en zijn mythische locaties

‘s morgens varen we op het kanaal Saint Martin in de richting van de voet van de Eiffeltoren. De elegante bruggetjes, de negen sluizen en de levendige oevers laten u de sfeer herbeleven van het oude Parijs met retro charme, dat erg in de mode is en voor een vleugje romantiek zorgt. ‘s Namiddags verkennen we een ongewoon Parijs in de overdekte passages. In die tijd waren de overdekte passages echte wonderen van licht, allemaal overdekt met glas dat er een bijzonder licht aan geeft. In een feestelijke en kleurrijke sfeer ontdekt u er een elegante decoratie tussen luxe boetieks en tradities. Terugkeer aan boord. Cruise "Paris by night” door de schitterend verlichte stad (afhankelijk van het waterpeil).

Zie +
Dag 3

Prestigieus PARIJS

In de ochtend ontdekken we het prestigieuze Parijs, de Place Vendôme en de wereldwijd bekende juwelenwinkels in de Rue de la Paix. Dompel u onder in een Parijs dat u zal verbazen door de schoonheid van het decor. In de namiddag, transfer per bus naar een kerstmarkt van Parijs. Terugkeer aan boord. Gala-avond.

Zie +
Dag 4

PARIJS

Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9 uur in het bekken van Villette. Einde van onze diensten.

Zie +

Data en Prijzen

Volzet

Kortingen

 • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %

Formaliteiten

geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

de cruise in volpension van het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijt van de laatste dag - het verblijf in een dubbele cabine met airco, douche en WC - de animatie - de bijstand van onze hostess aan boord - de "Parijs by night" cruise - de welkomstdrank - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

de dranken - de transfers - de facultatieve uitstappen (te boeken en te betalen aan boord of in het agentschap) - de annulatie- en bagageverzekering - de persoonlijke uitgaven.

Excursies

Paris, Place Vendôme en Boulevard Haussmann

Panoramische rondrit in het hartje van het prestigieuze Parijs. Je ontdekt de Place Vendôme en de wereldwijd bekende juwelenwinkels. Daarna volgt de Rue de la Paix, die erg gewild is in een beroemd bordspel omwille van het prestige dat deze str...

Duur 4h00 Klassiek

Parijs en de overdekte passages

Rondleiding in Parijs. Vertrek met de bus voor een stadsrondrit die je naar de grootste bezienswaardigheden van de hoofdstad brengt. Vanaf het Koninklijk Paleis nodigen wij je uit voor een ongewone wandeling door de mooiste overdekte passages van Par...

Duur 4h00 Klassiek

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

NB: Om veiligheidsredenen eigen aan de scheepvaart, kunnen enkel de maatschappij en de kapitein van het schip beslissen om de koers van de cruise te wijzigen.

Alcohol kan de gezondheid schaden, drink dus met mate.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".