Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2022
Promotie

De Moezel, de romantische Rijnvallei en de charmes van de Elzas en Zwitserland (formule haven/haven)

6 Dagen - COB_PP
Omschrijving

Cruise

COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - STRAATSBURG - RHINAU - BREISACH AM RHEIN - BAZEL

Laat u van Cochem tot Bazel via de Elzas meevoeren door de magie van de Moezel en van de romantische Rijnvallei, een uitzonderlijke cruise waarbij de rivieren meanderen tussen steile rotsen en burchten met uitzicht op de hellingen van wijngaarden die getuigen van een woelige geschiedenis. Mis ook Koblenz niet en Rüdesheim, bekend om zijn wijngaarden en dansgelegenheden, of Heidelberg, het gezicht van romantisch Duitsland. Langs de wijnroute kunt u authentieke dorpen met goedbewaarde geheimen verkennen, zonder het Kasteel Haut-Koenigsbourg te vergeten, een wonder van geschiedenis en architectuur op een rotsachtige uitloper van de Vogezen.

Croisi +
All inclusive aan boord

DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE

 • Volpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de bar
 • Verfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - Welkomstdrankje
 • Gratis wifi aan boord
 • Audiofoonsysteem tijdens de excursies
 • Voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
 • Animatie aan boord
 • Bijstands-/repatriëringsverzekering
 • Haventaksen inbegrepen

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE

 • De schilderachtige Moezel en de romantische Rijn
 • Koblenz(1) en de vesting Ehrenbreitstein
 • Heidelberg(1), gezicht van romantisch Duitsland
 • Ontdek de schatten van de Elzas(1):
  • Straatsburg, Europese hoofdstad
  • Het Kasteel Haut-Koenigsbourg
  • De wijnroute van de Elzas
 • Bazel(1), verleidelijke Rijnstad

Route

Dag 1

COCHEM - RAUENTAL MOSELWEISS

Inscheping om 18 uur. Voorstelling van de crew en welkomstdrankje. Afvaart op de Moezel. Diner en geanimeerde avond aan boord. 's Nachts leggen we aan in Rauental Moselweiss.

Zie +
Dag 2

RAUENTAL MOSELWEISS - KOBLENZ - RÜDESHEIM

In de vroege ochtend wordt de vaartocht hervat. Optioneel geleid bezoek aan Koblenz en de vesting Ehrenbreitstein. In het hart van de schilderachtige streek van de Rijn en de Moezel, omgeven door de vier Rijnmassieven, biedt Koblenz de bezoekers een rijk scala aan culturele monumenten en historische gebouwen. 's Namiddags varen we op de romantische Rijn. Aankomst in Rüdesheim en vrije avond in de beroemde Drosselgasse die u opwacht met zijn vele dansgelegenheden en orkesten.

Zie +
Dag 3

RÜDESHEIM - MANNHEIM

Afvaart in de vroege ochtend stroomopwaarts op de Rijn tot in Mannheim. U komt langs de steden Wiesbaden, Nierstein en Worms. Optionele excursie naar Heidelberg, symbool van de Duitse romantiek. Vertrek naar Straatsburg. Nachtelijke vaartocht. Geanimeerde avond aan boord.

Zie +
Dag 4

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN

Aankomst in Straatsburg en vertrek voor een optionele excursiedag (lunch inbegrepen). U begint met het geleid bezoek aan de hoofdstad van de Elzas. Vervolgens rijdt u op de beroemde wijnroute van de Elzas en houdt u halt bij een wijnboer om deel te nemen aan een wijnproeverij*. In de namiddag volgt een geleid bezoek aan het Kasteel Haut-Koenigsbourg (2). U wordt ondergedompeld in de wereld van de middeleeuwen. Terug aan boord in Breisach am Rhein. Elzasser avond aan boord.

Zie +
Dag 5

BREISACH AM RHEIN - BAZEL

In de voormiddag varen we naar Bazel.

De namiddag is gewijd aan het optionele geleid bezoek aan Bazel. U ontdekt het historische stadscentrum van Groot-Bazel, dat zeer vele passages en monumenten uit de middeleeuwen telt, zoals het Munster van Bazel, het embleem van de stad, het marktplein en het felrode stadhuis. Gala-avond.

Zie +
Dag 6

BAZEL

Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9u00. Einde van onze diensten.

Zie +

Data en Prijzen

Stad van vertrek
START IN 2022
Vertrek 03/08/2022
Aankomst 08/08/2022
Schip : MS Monet Ankers : 4
Vertrek 03/09/2022
Aankomst 08/09/2022
Schip : MS Monet Ankers : 4
Vertrek 03/10/2022
Aankomst 08/10/2022
Schip : MS Monet Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2022
Vertrek 03/08/2022
Aankomst 08/08/2022
Schip : MS Monet Ankers : 4
Vertrek 08/08/2022
Aankomst 13/08/2022
Op aanvraag
Schip : MS Monet Ankers : 4
Vertrek 03/09/2022
Aankomst 08/09/2022
Schip : MS Monet Ankers : 4
Vertrek 08/09/2022
Aankomst 13/09/2022
Schip : MS Monet Ankers : 4
Vertrek 03/10/2022
Aankomst 08/10/2022
Schip : MS Monet Ankers : 4
Vertrek 08/10/2022
Aankomst 13/10/2022
Schip : MS Monet Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Kortingen

 • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

cruise in volpension vanaf het diner van dag 1 tot het ontbijtbuffet van dag 6 - dranken inbegrepen aan boord (behalve de speciale kaarten) - verblijf in een tweepersoonskajuit met airco, douche en toilet - animatie - bijstand van onze begeleidster aan boord - welkomstdrankje - gala-avond - bijstands-/repatriëringsverzekering - haventaksen.

de dranken op de speciale kaarten, de dranken bij de maaltijden tijdens excursies of transfers - de annulatie-/bagageverzekering - de optionele excursies (te reserveren en te betalen aan boord of in het agentschap) - de persoonlijke uitgaven.

Excursies

Geleid bezoek aan Koblenz en het fort van Ehrenbreitstein

Koblenz is gelegen op het punt waar de Rijn en de Moezel samenvloeien. Deze charmante stad nodigt uit tot een wandeling. Uw gids vertelt over Beethoeven, wiens moeder in Koblenz werd geboren, en over Mozart die hier ook verbleef. Daarna neemt u de ka...

Duur h00 Klassiek
Prijs per persoon 35,00 € Voor vertrek 47,00 € Aan boord
Zie meer

Geleide wandeling in Heidelberg en zijn kasteel (buitenkant)

Vertrek uit Mannheim met autocar in de richting van Heidelberg. Romantisch en idyllisch, kosmopolitisch en dynamisch, mythisch en modern: Heidelberg brengt op een harmonieuze manier deze elementen samen die zorgen voor een unieke charme. Afspraak met...

Duur 4h30 Klassiek
Prijs per persoon 48,00 € Voor vertrek 64,00 € Aan boord
Zie meer

Basel

Verplaatsing met de autocar naar het stadscentrum voor de geleide wandeling in Basel. U trekt op ontdekking door de oude stad van Groot-Basel die veel doorgangen en monumenten uit de Middeleeuwen kent: de Onze-Lieve-Vrouwkathedraal van Basel staat be...

Duur 3h00 Klassiek
Prijs per persoon 43,00 € Voor vertrek 58,00 € Aan boord
Zie meer

Het Kasteel Haut-Koenigsbourg, de wijnroute en Straatsburg

Tijdens een excursiedag doorkruist u de wegen van de Elzas om zijn bezienswaardigheden te ontdekken. U bezoekt het Kasteel Haut-Koenigsbourg dat uitziet over de laagvlakte van de Elzas. Het kasteel werd gebouwd in de 12e eeuw en was eeuwenlang de get...

Duur 10h00 Klassiek
Prijs per persoon 110,00 € Voor vertrek 147,00 € Aan boord
Zie meer

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.


Opgelet: de invloed van diverse weersomstandigheden kan de routes verstoren. In bepaalde gevallen kunnen ook tussenstops worden geschrapt. In dergelijke gevallen streeft CroisiEurope ernaar om de meest geschikte oplossing te vinden voor de passagiers.

(1) Optionele excursies.

(2) Alleen na voorafgaande reservatie.

*Alcohol kan de gezondheid schaden, drink dus met mate.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST