Bent u in United States? Bezoek onze website.
Kies uw formule
Klassiek
2020

Van de schatten van de Rode Zee naar de pracht van de Middellandse Zee via het Suezkanaal (haven-havenformule)

10 Dagen - AQL_PP
Omschrijving

Cruise

AQABA - HURGHADA - SUEZ - Suezkanaal - ASHDOD(2) - HAIFA - LARNACA

Jordanië - Egypte - Israël - Cyprus

Aan boord van de MV LA BELLE DES OCEANS

Croisi +
All inclusive aan boord

DE TROEVEN VAN CROISIEUROPE

 • Volpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de bar
 • Verfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - Welkomstdrankje
 • Gratis wifi in de loungebar
 • Audiofoonsysteem tijdens de excursies
 • Voorstelling van de kapitein en zijn bemanning
 • Animatie aan boord
 • Bijstands-/repatriëringsverzekering
 • Haventaksen inbegrepen

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISE

 • UNIEKE REISWEG: DOORTOCHT SUEZ-KANAAL
 • ONTDEKKINGEN (1):
  • Petra, de ‘roze parel’ van Jordanië
  • De Wadi Rum-woestijn
  • Luxor en de Vallei der Koningen
  • Caïro, in de voetsporen van de farao‘s
  • Jeruzalem, stad van drie religies
  • Galilea, parel in het noorden van Israël
  • Akko, in de voetsporen van de Tempeliers

Route

Dag 1

AQABA

Inscheping om 18 uur. Voorstelling van de bemanning en welkomstdrankje. Diner aan boord. Vrije avond.

Zie +
Dag 2

AQABA

Vrijblijvende dagexcursie naar Petra (lunch inbegrepen). Petra is ongetwijfeld één van de meest betoverende plekken op aarde en het absolute pareltje van Jordanië. Ontdekking van het Nabatese theater in Romeinse stijl, meer dan 2000 jaar geleden opgetrokken in de rotsen.

Geanimeerde avond aan boord.

Zie +
Dag 3

AQABA

Vrijblijvende dagexcursie naar de Wadi Rum-woestijn (lunch inbegrepen). In een 4x4 verkent u deze woestijn die wereldberoemd is geworden door de film Lawrence of Arabia.

's Nachts varen we naar Hurghada.

Zie +
Dag 4

HURGHADA

Vertrek voor een vrijblijvende dagexcursie naar het antieke Thebe, de hoofdstad van de farao‘s: Luxor en de Vallei der Koningen (lunch inbegrepen). Ze ligt in een diepe vallei op 2 km van de rand van de vlakte. In totaal herbergt de site meer dan zestig graftombes. In de namiddag bezoeken we de tempel van Karnak, met Luxor verbonden via een laan met sfinxen.

Zie +
Dag 5

Op zee

Gebruik deze dag op zee om volop te genieten van de rust aan boord van de Belle des Océans en neem deel aan de activiteiten aan boord.

Zie +
Dag 6

SUEZ

Vertrek voor een vrijblijvende excursie naar Caïro ‘in de voetsporen van de farao’s’ (lunch inbegrepen). Het plateau van Gizeh herbergt een van de zeven wereldwonderen van de antieke wereld: de ‘grote piramide’ van Cheops, de aangrenzende piramides van Chefren en Mykerinos, de kleinste van de drie (we blijven buiten de piramides). We bezoeken vervolgens het Egyptische museum van Caïro, met onder meer de schat van Toetanchamon.

Zie +
Dag 7

SUEZ

Vertrek van de boot en oversteek van het Suezkanaal. Dit kanaal is 173 km lang en slechts 190 m breed. Het is een strategische doorgang tussen de Middellandse Zee en de Rode Zee, zonder rond Afrika te varen. We varen over de Middellandse Zee verder richting Ashdod.

Zie +
Dag 8

ASHDOD(2)

Vrijblijvende dagexcursie naar Jeruzalem (lunch inbegrepen). We verkennen onder andere de markt die met al zijn contrasten de drie grootste geloofsovertuigingen bijeenbrengt (christenen, joden en moslims), de Olijfberg, de tuinen van Getsemane en de Zionberg.

Zie +
Dag 9

HAIFA

In de voormiddag, vrijblijvende excursie naar Galilea, een van de best bewaarde geheimen van Israël, met zijn uitgestrekte, golvende groene landschappen en valleien.

In de namiddag, vrijblijvend bezoek aan Akko (Saint-Jean-D’Acre), een belangrijk bolwerk voor de kruistochten naar het Heilig Land.

Vaartocht naar Lamaca. Geanimeerde avond.

Zie +
Dag 10

LARNACA

In de vroege ochtend, aankomst in Lamaca. Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9 uur. Einde van onze diensten.

Zie +

Data en Prijzen

Stad van vertrek
START IN 2020
Vertrek 17/02/2020
Aankomst 26/02/2020
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2020
Vertrek 17/02/2020
Aankomst 26/02/2020
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Kortingen

 • 20% korting voor 1 kind tussen 2 en maximum 10 jaar dat de kajuit deelt met 1 volwassene (enkel geldig op de prijs van de cruise - exclusief supplementen en dossierkosten)
 • 30% korting voor 1 kind tussen 2 en maximum 10 jaar dat de kajuit deelt met 2 volwassene (enkel geldig op de prijs van de cruise - exclusief supplementen en dossierkosten)

Formaliteiten

PASPOORT dat 6 maanden na de verplichte terugkeerdatum geldig is. Niet-EU-burgers worden verzocht om hun ambassade te raadplegen. 

Inbegrepen:
Niet inbegrepen:

de cruise naargelang de gekozen categorie van kajuit - het volpension - de dranken bij de maaltijden aan boord en aan de bar, behalve de speciale kaarten - de bijstands-/repatriëringsverzekering - de haventaksen.

dranken op de speciale kaarten, dranken bij de maaltijden tijdens de excursies of de verplaatsingen - vrijblijvende excursies (te reserveren en te betalen voor de cruise) - verplaatsingen - luchthaventaksen - transfers luchthaven/haven/luchthaven - annulatie-/bagageverzekering - persoonlijke uitgaven.

Excursies

Het pakket excursies bevat: Petra Wadi Rum-woestijn Luxor en de Vallei der Koningen Caïro Jeruzalem Galilea Akko
Prijs per persoon 681,00 € Voor vertrek 956,00 € Aan boord
Klassiek

Dagexcursie naar de Wadi Rum-woestijn

Dagexcursie naar de Wadi Rum-woestijn (lunch inbegrepen). Samen met Petra een van de absolute pareltjes van Jordanië. In een 4x4 verkent u deze woestijn die wereldberoemd is geworden door de film Lawrence of Arabia. We houden regelmatig halt om...

Duur 6h30 Klassiek

Dagexcursie naar Jeruzalem

Dagexcursie naar Jeruzalem (lunch inbegrepen – duurt ongeveer 10 uur, waarvan ongeveer 4 uur reistijd). Jeruzalem is een van de heiligste en meest fascinerende steden ter wereld. De oude stad herbergt meer dan 200 historische monumenten, waaron...

Duur 11h30 Klassiek

Excursie naar Galilea

Galilea is een van de best bewaarde geheimen van Israël, met zijn uitgestrekte, golvende groene landschappen en valleien, zijn kleine schilderachtige stadjes en historische sites. OPMERKINGEN De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast....

Duur 5h00 Klassiek

Dagexcursie naar Caïro

Vertrek voor een excursie naar Caïro ‘in de voetsporen van de farao’s’ (lunch inbegrepen - duurt ong. 10 uur waarvan 4 uur reistijd). Het plateau van Gizeh herbergt een van de zeven wereldwonderen van de antieke wereld: de &lsq...

Duur 12h00 Klassiek

Dagexcursie naar Petra

Dagexcursie naar Petra (lunch inbegrepen - reistijd 2 uur heen en 2 uur terug). Petra is ongetwijfeld één van de meest betoverende plekken op aarde en het absolute pareltje van Jordanië. De stad werd in roze en rode steen opgetrokk...

Duur 10h00 Klassiek

Luxor en de Vallei der Koningen

Vertrek voor een dagexcursie naar het antieke Thebe, de hoofdstad van de farao‘s: Luxor en de Vallei der Koningen (lunch inbegrepen - reistijd 3u30 heen en 3u30 terug). De Vallei der Koningen is een van de absolute hoogtepunten van het oude Egy...

Duur 15h00 Klassiek

Bezoek aan Akko

Bezoek aan Akko (Saint-Jean-D’Acre), een belangrijk bolwerk voor de kruistochten naar het Heilig Land. De oude stad van Akko staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en herbergt tal van opmerkelijke sites zoals de overblijfselen van de Hell...

Duur 4h00 Klassiek

Luxor en de Vallei der Koningen

Vertrek voor een dagexcursie naar het antieke Thebe, de hoofdstad van de farao‘s: Luxor en de Vallei der Koningen (lunch inbegrepen - reistijd 3u30 heen en 3u30 terug). De Vallei der Koningen is een van de absolute hoogtepunten van het oude Egy...

Duur 15h00 Klassiek
Prijs per persoon 119,00 € Voor vertrek 159,00 € Aan boord

Dagexcursie naar de Wadi Rum-woestijn

Dagexcursie naar de Wadi Rum-woestijn (lunch inbegrepen). Samen met Petra een van de absolute pareltjes van Jordanië. In een 4x4 verkent u deze woestijn die wereldberoemd is geworden door de film Lawrence of Arabia. We houden regelmatig halt om...

Duur 6h30 Klassiek
Prijs per persoon 99,00 € Voor vertrek 132,00 € Aan boord

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Opgelet: de invloed van diverse weersomstandigheden kan de routes verstoren. In bepaalde gevallen kunnen ook tussenstops worden geschrapt. In dergelijke gevallen streeft CroisiEurope ernaar om de meest geschikte oplossing te vinden voor de passagiers. Omwille van de veiligheid tijdens het varen kunnen alleen de crew en de kapitein van het schip beslissen om de vaarroute te wijzigen. VOORLOPIG PROGRAMMA 2019, kan nog wijzigen.

(1) Vrijblijvende excursies.

(2) Naargelang de beschikbaarheid kan de tussenstop in Ashdod vervangen worden door een tussenstop in Haifa.

Alcohol kan de gezondheid schaden, drink dus met mate.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".