Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Begeleid bezoek aan Baume-les-Dames

EXC_BAUME
# Excursie

Begeleid bezoek aan Baume-les-Dames

Galerie Photos

Description

Vertrek per autocar aan de rivierhalte in het gezelschap van een stadsgids. U ziet er de charmante huisjes uit de 15de en 16de eeuw en het rijke religieuze patrimonium van de stad met onder meer de chapelle St Sépulcre (buitenkant) en de église St Martin (buitenkant). Vervolgens gaat het richting de beroemde abdijkerk van Baume-les-Dames. De abdij werd in de 5de eeuw gesticht door St Germain en er leefden religieuzen uit de meest vermaarde families, zoals Odile, de blinde dochter van hertog Aldaric d'Alsace die er haar zicht terugkreeg toen ze er gedoopt werd. Het bezoek eindigt met een degustatie van seizoensproducten op basis van fijne vleeswaren en lokale kaassoorten. Terugkeer aan boord. 

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

De vallei van de Doubs, in het hart van een natuurlijk en architecturaal patrimonium (formule haven/haven)

BCM_PP

BESANCON - DELUZ - BAUMES-LES-DAMES - CLERVAL - L'ISLE-SUR-LE-DOUBS - MONTBELIARD

Laat u meevoeren door de groene vallei van de Doubs die van Besançon tot Montbéliard adembenemende panorama's biedt. Ontdek authentieke steden met historische rijkdom die hun wortels vinden in hun erfgoed. U zal zich kunnen laten meeslepen door deze landen van kunst en geschiedenis die vandaag nog steeds de codes van een traditie en een traditioneel en uniek erfgoed behouden: Montbéliard, de citadel van Besançon, de stad Baume-les-Dames of de kapel van Reposoir, zoveel plaatsen doordrenkt van een sterke geschiedenis die u niet onverschillig zal laten.

7 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Deze cruise is op onze internetsite niet meer beschikbaar. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/514.11.54 of via email op infobel@croisieurope.com
Meer weten

Cruise op het Canal du Rhône tot de Rijn en de Doubs (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 30/03/2023
MBC_PP

MONTBELIARD - L'ISLE-SUR-LE-DOUBS - CLERVAL - BAUMES-LES-DAMES - DELUZ - BESANCON

Laat u meevoeren door de groene vallei van de Doubs die van Montbéliard tot Besançon adembenemende panorama's biedt. Ontdek authentieke steden met historische rijkdom die hun wortels vinden in hun erfgoed. U zal zich kunnen laten meeslepen door deze landen van kunst en geschiedenis die vandaag nog steeds de codes van een traditie en een traditioneel en uniek erfgoed behouden: Montbéliard, de citadel van Besançon, de stad Baume-les-Dames of de kapel van Reposoir, zoveel plaatsen doordrenkt van een sterke geschiedenis die u niet onverschillig zal laten.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 30/03/2023
Aankomst 05/04/2023
Schip : Ankers : ???global.boat.anchor.with.title.null.anchor???
Vertrek 30/03/2023
Aankomst 05/04/2023
Schip : MS Jeanine Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST