Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

De Corsicaanse kaap

REF.EXC_CAPCOR
Duur9h30
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_CAPCOR
Excursie
Duur9h30
Klassiek

De Corsicaanse kaap, een schiereiland in het noorden van Corsica, is een 40 kilometer lange bergketen die in zee duikt. Een mooie route die langs deze keten leidt, biedt een opeenvolging van mooie landschappen: scherpe kloven, vooral aan de westkust, ingesneden kusten waar torens uit de Genuese periode oprijzen, schilderachtige dorpen. Vanuit Bastia nemen we de kustweg, langs Erbalunga, een lieflijk vissersdorp, Santa Severa, een leuke haventje, het typische dorp Luri (halte van ong. 15 min.), de col van Santa Lucia Pino, Pino, een dorpje genesteld tussen vijgen- en sinaasappelbomen. Lunch in Nonza (of gebied). Met zijn ligging in een spectaculaire omgeving op een hoge klif van donkergroene leisteen is dit het favoriete dorp van de Corsicaanse kaap. We gaan verder naar Saint-Florent. Dit aangename vakantieoord, gelegen tussen de Corsicaanse kaap en de woestijn van de Agriaten, is een voormalige Genuese stad van de 16e eeuw. Daarna rijden we naar Patrimonio, belangrijk centrum van de Corsicaanse wijn, zijn kalksteenterrassen strekken zich uit van Saint-Florent tot het begin van de Corsicaanse kaap. Proeverij van wijn, kaas en vleeswaren.
Terugkeer naar de boot in Bastia.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Rondreis door Corsica met vertrek vanuit Nice (formule haven/haven) Het 'eiland van de schoonheid' onthult zijn pracht

NICE - AJACCIO - BONIFACIO - PORTO VECCHIO - BASTIA - L’ÎLE-ROUSSE - NICE

“Kallistê”: “de mooiste”. Reeds in de Oudheid gaven de Grieken deze naam aan het uiterst charmante Corsica. Alle wereldwonderen leken namelijk samen te komen in dit met licht overgoten en eeuwig stralende aards paradijs. Laat u begeesteren door deze cruise: denk maar aan de vestingmuren van de citadel, de magische kreken, de eindeloos diepe wateren en de ongerepte heuvels. De cruise neemt u tijdens betoverende tussenstops mee op een ontdekkingsreis naar verborgen schatten.

Volgende vertrekken: 05/05/2023, 12/05/2023
REF.NAO_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".