Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Excursie naar de Lorelei-rots

EXC_LORELE
# Excursie

Excursie naar de Lorelei-rots

Galerie Photos

Description

Vertrek met de autocar naar de beroemde Lorelei-rots. Bewonder het prachtige zicht op de Rijnvallei evenals het originele stenen beeld van de Lorelei. Daarna, degustatie van één van de grootste Duitse tradities: Kaffee und Kuchen. U kunt er dus genieten van een stukje beroemde Duitse taart naar keuze heerlijkheid naar keuze met een kopje koffie of thee. Na deze gesuikerde pauze keert u met de autocar terug naar het schip.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

De feestelijke vallei van de Rijn (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 28/10/2023
FES_PP

STRAATSBURG - MAINZ - SANKT GOARSHAUSEN - OBERWESEL - RÜDESHEIM - STRAATSBURG

Bewonder het mooiste deel van het romantische Rijndal tijdens onze cruise. Tussen festiviteiten en legendes door zal u verleid worden door de schoonheid van de landschappen, maar ook door hun geschiedenis. Ontdek Saint-Goarshausen, waar u een buitengewoon panorama kan bewonderen in de buurt van de Lorelei-rots. Ontdek de stad Mainz, stad met tweeduizend jaar geschiedenis en een kosmopolitische sfeer, tussen musea, kathedralen en architecturale verscheidenheid.

4 Dagen
START IN 2023
Vertrek 28/10/2023
Aankomst 31/10/2023
Schip : MS Monet Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST