Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022

EXCURSIES PAKKET

EXC_GAP
# Pakket

EXCURSIES PAKKET

Galerie Photos

Description

Het pakket excursies bevat

  • De stichting Claude Monet in Giverny
  • De wijn der Koningen in de Kelders van het Louvre

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

GASTRONOMIE OP DE SEINE, VAN DE TUINEN VAN CLAUDE MONET TOT HET KONINKLIJK PALEIS. Met de uitzonderlijke aanwezigheid van David Gallienne (1), Serge Dubs (1) en de Distillerie Massenez (1) (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 19/10/2022
GAP_PP

PARIJS - LES ANDELYS - Giverny - VERNON - PARIJS

Scheep in op de Seine met David Gallienne, chef-kok met 1 ster in de Michelin-gids, en Serge Dubs, die van 1974 tot 1989 de beste sommelier van de Elzas, Frankrijk, Europa en de rest van de wereld was, voor een uitzonderlijke cruise in het teken van de Franse gastronomie.

Van de elegantie van een cocktail tot de finesse van een uitstekende wijn; van Parijs, de lichtstad, tot het groene Normandië, van de werken van Monet tot de kunst van het tafelen: deze cruise zit boordevol contrasten en zal uw smaakpapillen prikkelen.

4 Dagen
START IN 2022
Vertrek 19/10/2022
Aankomst 22/10/2022
Schip : MS Renoir II Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST