Bent u in United States? Bezoek onze website.
2021 2022

Faro en Tavira

EXC_FARO
# Excursie

Faro en Tavira

Galerie Photos

Description

Vila Réal de Santo Antonio is het vertrekpunt per autocar van uw excursie naar Faro. Het bezoek start met de kathedraal. Van haar oorspronkelijke bouwstijl in de 13e/14e eeuw, behield de Kerk van de Heilige Maagd, in de 16e eeuw tot kathedraal verheven, enkele architecturale elementen zoals de klokkentoren en twee kapellen van de kruising (bezoek van buitenaf). Daarna gaan we op weg naar Tavira, dat zich op zo'n 30 km van Faro bevindt, en nog alle charmes bewaard heeft van de dorpjes uit Zuid-Portugal. De witte muren, de Moorse poorten en daken zijn typisch voor deze stad. De rivier Gilão doorkruist deze charmante kuststad met talrijke mooie bruggen, waarvan de meest opmerkelijke de "Ponte Romana" is met zijn 7 Romeinse bogen. Terugkeer aan boord te Vila Réal de San Antonio.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

De betoverende landschappen en culturele steden van Spanje en Portugal (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 30/09/2021
SXS_PP

SEVILLA - Cordoba - SEVILLA - CADIZ - Jerez - CADIZ - ALCOUTIM - VILA REAL - EL PUERTO DE SANTA MARÍA - ISLA MINIMA - SEVILLA - Granada - SEVILLA

Vertrek voor een reis naar het hart van Andalusië en de Algarve. Glijd over de Guadalquivir en ontdek Cordoba, dat geschiedenis en moderniteit perfect combineert. Bezoek Sevilla en zijn Alcazar paleis, een verbazingwekkende mix van architecturale stijlen, en laat u meeslepen door de sublieme stad Granada die tal van prachtige monumenten en mooie bezienswaardigheden heeft om te bezoeken. U zal verblind zijn door de schoonheid van de kathedraal die het graf van Christoffel Columbus herbergt. Geniet van een onvergetelijk moment dankzij uw bezoek aan het natuurpark Donana, een mozaïek van landschappen die zich uitstrekken zover het oog reikt.

8 Dagen
START IN 2021
Vertrek 30/09/2021
Aankomst 07/10/2021
Schip : MS La Belle de Cadix Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST