Bent u in United States? Bezoek onze website.
2020 2021

Geleid bezoek aan Porto en zijn kathedraal

EXC_PORTO7
# Excursie

Geleid bezoek aan Porto en zijn kathedraal

Galerie Photos

Description

Vertrek met de autocar voor het geleid bezoek aan Porto. Bezoek aan de kathedraal van Porto, Sé do Porto. Gelegen in de wijk Batalha, de kathedraal is een van de oudste monumenten van Porto. Dicht bij de muren die ooit de stad beschermden, ziet het gebouw eruit als een fort. De bouw is gestart in de 12e eeuw en afgerond in de 13e eeuw. Ontstond door de eeuwen, zijn veel elementen aan de binnen- en buitenkant van de kathedraal veranderd. Zo de kathedraal heen een prachtige mix aan bouwstijlen (Gotische, Barok en Romaanse). Vanaf het plein van de kathedraal heb je prachtig zicht over de Douro, de gekleurde huizen, smalle straatjes en monumenten van het oude Porto. Verder met het bezoek aan het Palacio da Bolsa. Na het beklimmen van een mooie trap in graniet en gesculpteered marmer bezoeken we de zaal van de oude handelsrechtbank, de gouden zaal en de arabische zaal, in ovalen vorm, versierd met glas-in-loodramen, arabesken, gesculpteerd hout om het Arabische stucwerk na te bootsen. Daarna route naar Vila Nova de Gaia waar u kunt wijn te proeven* tijdens het bezoek aan een wijnkelder. Terugkeer aan boord.

OPMERKINGEN

  • *Te veel alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid, geniet maar drink met mate.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Duizelingwekkende wijngaarden en nostalgische fado (formule haven-haven)

POE_PP

PORTO - REGUA - FERRADOSA - PINHAO - PORTO ANTIGO - PORTO

Tijdens een spectaculaire cruise in het hart van Portugal en de Douro-vallei, zal u unieke plaatsen kunnen ontdekken met een ongekende schoonheid. U kan Porto en Lamego verkennen, steden rijk aan erfgoed en traditie, of ook Aveiro.

6 Dagen Uitverkocht
Volzet

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST