Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

KLASSIEK EXCURSIEPAKKET

REF.EXC_PAV
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_PAV
Pakket

Het excursiepakket bevat:

  • Kasteel van Schönbrunn en Wenen
  • Hofburg
  • Wenen by night
  • Boedapest
  • Poesta (daguitstap - lunch inbegrepen)
  • Bratislava
  • Abdij van Melk
Excursies
Niet getoonde dagen bevatten geen excursies

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Praag en de parels van de Donau

Straatsburg - Praag - LINZ - WENEN - BOEDAPEST - BRATISLAVA - DURNSTEIN - MELK - LINZ - Straatsburg

Praag heeft de capaciteit om de persoon die het ontdekt naar de top van de romantiek te verheffen. Deze magische stad heeft het imago ontwikkeld van 'moeder van alle steden', door het samenbrengen van onvergelijkbaar architecturaal en artistiek erfgoed. U ontdekt er de beroemde Karelsbrug, symbool van de stad en een echte triomfboog met een unieke beeldengalerij die de twee oevers van de stad met elkaar verbindt. Slenter door beroemde wijken zoals Hradcany, het kasteeldistrict en Mala Strana in het lager gelegen gedeelte van de stad, voordat u deelneemt aan een prachtige cruise om de parels van de Donau te ontdekken (Ref PAV / PAV_PP).

REF.PPU
9 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De parels van de Donau

Straatsburg - LINZ - WENEN - BOEDAPEST - BRATISLAVA - DURNSTEIN - MELK - LINZ - Straatsburg

Vertrek voor een cruise door de oostelijke landen tussen historische monumenten en emblematische steden van Oostenrijk tot Duitsland via Hongarije en Slowakije. U zal er de historische en culturele schatten van de grote Donau-hoofdsteden ontdekken, van de beroemde taferelen van het Weense Konzerthaus tot de barokke paleizen van Bratislava. Bewonder de uitgestrekte vlaktes van de traditionele Puszta of wandel door de kleine Karpaten naar de ruïnes van het kasteel van Devin. Idyllische landschappen en monumenten met onmiskenbare charme wachten op u!

Volgende vertrekken: 12/07/2023, 18/07/2023
REF.PAV
7 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".