Bent u in United States? Bezoek onze website.
2023

Parikia

EXC_PARIKI
# Excursie

Parikia

Galerie Photos

Description

De haven van Parikia ontstond in de oudheid, toen marmerhandel populair werd. Vandaag is de haven omringd door een prachtige Cycladische stad met geplaveide steegjes, passages die nog dateren uit de middeleeuwen en huizen die omgeven zijn met bougainvillea. Het stadje herbergt ook de Panagia Katapolianikerk, wat zoveel betekent als kerk met honderd deuren. Dit prachtige Byzantijnse gebouw werd opgeworpen in de 6e eeuw en vervolgens in de 9e eeuw gerenoveerd. Daarna gaat u naar Lefkes, met zijn middeleeuwse huizen. Deze stad, de hoogste van het eiland, ligt vlak bij de verlaten marmergroeve van Marathi. Het was ooit de hoofdstad van het eiland, iets wat u nog kunt zien aan de vele molens die de stad omringen. De excursie eindigt in het dorpje Naousa, waar u kunt genieten van het mooie landschap dat zo uit een postkaart lijkt te komen, de vissersbootjes met hun opvallende kleuren, de half ondergedompelde ruïnes van het Venetiaanse kasteel en de kronkelige witte steegjes. Terugkeer aan boord van het schip.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan nog wijzigen.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Van Cyprus, het eiland van Aphrodite, tot Athene, de stad der goden De Dodekanesos en de Cycladen (formule haven-haven)

LAP_PP

LARNACA - LIMASOL - RHODOS - KOS - SANTORINI - PAROS - MYKONOS - DELOS - ATHENE

Larnaca tot Athene: stap mee aan boord van een unieke cruise langs de eilandengroepen Dodekanesos en Cycladen. Ongeëvenaarde archeologische en historische plaatsen wachten op u: Paphos en zijn mozaïeken, Rhodos en zijn middeleeuwse overblijfselen, Kos, het eiland van Hippocrates en Delos, een archeologische schat. Charmante tussenstops in het hart van de Egeïsche Zee stellen u in staat het mythische eiland Santorini, Paros en Mykonos te ontdekken. In Athene, ten slotte, eindigt de cruise in stijl. Cyprus en Griekenland openen de deuren naar hun geschiedenis: een reis tussen eeuwenoud verleden en mythische architecturale pracht.

9 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Deze cruise is op onze internetsite niet meer beschikbaar. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/514.11.54 of via email op infobel@croisieurope.com

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST