Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Bezoek aan het historische centrum van Nice

REF.EXC_NICE
Duur2h30
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_NICE
Excursie
Duur2h30
Klassiek

Vertrek per bus vanaf de haven van Nice naar Mont Boron, een heuvel ten oosten van de stad waar een eerste halte is voorzien. U zult er genieten van een prachtig zicht over de stad Nice en over de baaien van Villefranche-sur-Mer en Cap Ferrat. De rit gaat verder richting Promenade des Anglais, deze beroemde laan langs de Engelenbaai die één van de belangrijkste trekpleisters van de stad is.  Fotomomentje aan de Russisch-orthodoxe kathedraal, een geklasseerd historisch monument langs de Boulevard du Tzarévitch. Daarna transfer per touringcar voor een bezoek aan het klooster van Cimiez. De abdij van Saint-Pons is in de 9de eeuw opgericht door de benedictijnen.

Afsluiter van de rondleiding is een bezoek aan de ‚Vieux Nice‘, of het toeristische centrum van Nice. In de smalle straatjes ontdekt u de pittoreske en kleurrijke charme van deze oude wijk, waar dag en nacht altijd wel iets te beleven valt. Te midden van de menigte en badend in de kleuren en geuren die zo typisch zijn voor het zuiden van Frankrijk, waant u zich in een Middeleeuws stadje.

Met de bus terug naar het schip.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Rondreis door Corsica met vertrek vanuit Nice (formule haven/haven) Het 'eiland van de schoonheid' onthult zijn pracht

NICE - AJACCIO - BONIFACIO - PORTO VECCHIO - BASTIA - L’ÎLE-ROUSSE - NICE

“Kallistê”: “de mooiste”. Reeds in de Oudheid gaven de Grieken deze naam aan het uiterst charmante Corsica. Alle wereldwonderen leken namelijk samen te komen in dit met licht overgoten en eeuwig stralende aards paradijs. Laat u begeesteren door deze cruise: denk maar aan de vestingmuren van de citadel, de magische kreken, de eindeloos diepe wateren en de ongerepte heuvels. De cruise neemt u tijdens betoverende tussenstops mee op een ontdekkingsreis naar verborgen schatten.

Volgende vertrekken: 10/05/2024, 31/05/2024
Ref.NAO_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".