Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Tocht over de Apolloweg

REF.EXC_APOWEG
Duur3h00
Dynamisch
OmschrijvingREF. EXC_APOWEG
Excursie
Duur3h00
Dynamisch

U ontdekt de Apolloweg, een wandelroute waarop u kunt genieten van het natuurlijke, schilderachtige en culturele landschap van het platteland van de Moezel. Op deze wandelroute te midden van een natuurlijke, soms zelfs ongerepte omgeving, wisselen de unieke gezichtspunten en kastelen zich af. De Reichsburg, de ruïne van Winneburg en het Pinner Kreuz die zich elk bovenop een rots bevinden, domineren de steile hellingen waar de mens sinds eeuwen wijndruiven teelt. (Duur ~3 uur, ~7 km, hoogteverschil ~350 m).

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

4 rivieren: De valleien van de Moezel, de Saar, de romantische Rijn en de Neckar (formule haven/haven)

REMICH - Luxemburg - REMICH - SAARBURG - TRIER - COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - HEIDELBERG - STRAATSBURG

Vaar langs 4 rivieren van Luxemburg tot Straatsburg en ontdek er de schoonheid van het romantische Rijndal, de Neckar, de Moezel en de Saar die u hun culturele en historische schatten zullen onthullen. Bewonder de idyllische landschappen die dit panorama biedt en bezoek symbolische steden zoals Heidelberg, Trier en Luxemburg. Elk van deze steden zal u zijn verhaal vertellen over tradities, kunst en wijnbouw.

REF. SBR_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 27/04/2023, 06/05/2023
REF.RSB_PP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".