Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Tocht door de kreken van Piana

REF.EXC_PIANA4
Duur2h30
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_PIANA4
Excursie
Duur2h30
Klassiek

De ontdekking van de kreken van Piana is een "bijna" verplichte etappe tijdens een verblijf op het eiland. Tijdens deze wandeling ontdekt u deze geologische rotsklomp, met zijn onverwachte vormen. Iedereen laat er zijn fantasie de vrije loop. Deze kreken maken deel uit van het werelderfgoed van de Unesco. U kunt deze contrastrijke landschappen bewonderen: de magmatische rots, het rode porfier, uitvergroot door het azuurblauwe water en het groene maquis, de natuurlijke en ongerepte kleuren. Lunch in het restaurant. Vervolgens vaart u aan boord van een plaatselijk bootje richting Capo Rosso. Terugkeer naar Ajaccio per autobus.

(Duur ~2u30, ~8 km, hoogteverschil 250 tot 300 m).

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Rondreis door Corsica met vertrek vanuit Nice (formule haven/haven) Het 'eiland van de schoonheid' onthult zijn pracht

NICE - AJACCIO - BONIFACIO - PORTO VECCHIO - BASTIA - L’ÎLE-ROUSSE - NICE

“Kallistê”: “de mooiste”. Reeds in de Oudheid gaven de Grieken deze naam aan het uiterst charmante Corsica. Alle wereldwonderen leken namelijk samen te komen in dit met licht overgoten en eeuwig stralende aards paradijs. Laat u begeesteren door deze cruise: denk maar aan de vestingmuren van de citadel, de magische kreken, de eindeloos diepe wateren en de ongerepte heuvels. De cruise neemt u tijdens betoverende tussenstops mee op een ontdekkingsreis naar verborgen schatten.

Volgende vertrekken: 10/05/2024, 31/05/2024
Ref.NAO_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".