Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Urk en Schokland

EXC_SCHOKL
# Excursie

Urk en Schokland

Galerie Photos

Description

Bezoek aan het vissersdorp Urk met zijn unieke geschiedenis en cultuur. Tijdens het wandelen door de oude dorpssteegjes hoort u nog het typische dialect van de bewoners. U trekt naar de haven en ontdekt de vuurtoren en monumenten. Vervolg naar Schokland, een vroeger eiland uit de Zuiderzee en symbool voor de Nederlandse strijd tegen het water. Het is ook de eerste Nederlandse plaats die erkend werd als UNESCO Werelderfgoed. Deze uitzonderlijke plaats herbergt een prachtige natuur, maar ook cultuur en geschiedenis. De vele monumenten en heuvels (waar vroeger huizen op stonden) maken van Schokland een zeer indrukwekkende plaats. Ruim 160 archeologische sites vertellen u meer over de ontwikkeling en de cultuur van dit vroegere eiland.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Beleef de Floriade 2022: Een unieke belevenis in bloemen- en traditieland Nederland (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 23/08/2022, 07/09/2022, ...
AFL_PP

AMSTERDAM - HUIZEN - ALMERE of LELYSTAD - LEMMER - URK of KAMPEN - AMSTERDAM

Op een 60 hectare grote ruimte treft u inspirerende voorstellingen door 40 landen en ontdekt u een indrukwekkend serrencomplex. De 10-jaarlijkse Floriade wordt met recht en rede beschouwd als een van de belangrijkste tuinbouwtentoonstellingen ter wereld. U krijgt de kans om deel te nemen aan dit indrukwekkende plantkundige evenement: bezoek de talrijke paviljoenen, het gigantische serrencomplex en het arboretum en bewonder de bloemen, planten, groenten en vruchten. Deze zevende editie staat in het teken van 'Growing Green Cities'. Centraal in de tentoonstelling: nieuwe technologieën, toekomstgerichte producten en aandacht voor wereldwijde stedenbouwkundige oplossingen, voedselvoorziening, gezondheid en energieopwekking.

6 Dagen
START IN 2022
Vertrek 23/08/2022
Aankomst 28/08/2022
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4
Vertrek 02/09/2022
Aankomst 07/09/2022
Op aanvraag
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4
Vertrek 07/09/2022
Aankomst 12/09/2022
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST