Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022

De wijn der Koningen in de Kelders van het Louvre

EXC_LOUVR2
# Excursie

De wijn der Koningen in de Kelders van het Louvre

Galerie Photos

Description

Vertrek voor een degustatie van wijn in een unieke omgeving. Bij uw aankomst kunt u een korte wandeling maken om de gevels van het Louvre te bewonderen. De gevels van het voormalige Koninklijk Paleis zitten vol verhalen en anekdotes die u door uw plaatselijke gids zullen worden verteld. De kelders van het Louvre zijn gebouwd door André Eynaud, een voormalig wijnhandelaar voor de Franse kroon. Naar verluidt zijn ze via ondergrondse tunnels verbonden met het Paleis van het Louvre. Tijdens het bezoek ontdekt u de geschiedenis van deze kelders, die nu volledig gerenoveerd zijn. Ze combineren de charme van het verleden met moderniteit. Vervolgens neemt u deel aan een degustatie van 3 wijnen die verband houden met de Franse kroon in het gezelschap van een expert.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

GASTRONOMIE OP DE SEINE, VAN DE TUINEN VAN CLAUDE MONET TOT HET KONINKLIJK PALEIS. Met de uitzonderlijke aanwezigheid van David Gallienne (1), Serge Dubs (1) en de Distillerie Massenez (1) (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 19/10/2022
GAP_PP

PARIJS - LES ANDELYS - Giverny - VERNON - PARIJS

Scheep in op de Seine met David Gallienne, chef-kok met 1 ster in de Michelin-gids, en Serge Dubs, die van 1974 tot 1989 de beste sommelier van de Elzas, Frankrijk, Europa en de rest van de wereld was, voor een uitzonderlijke cruise in het teken van de Franse gastronomie.

Van de elegantie van een cocktail tot de finesse van een uitstekende wijn; van Parijs, de lichtstad, tot het groene Normandië, van de werken van Monet tot de kunst van het tafelen: deze cruise zit boordevol contrasten en zal uw smaakpapillen prikkelen.

4 Dagen
START IN 2022
Vertrek 19/10/2022
Aankomst 22/10/2022
Schip : MS Renoir II Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST