Bent u in United States? Bezoek onze website.

AANVULLENDE HYGIËNEPROCEDURE AAN BOORD

CroisiEurope is zich bewust van de epidemie die momenteel de wereld teistert en plaatst de gezondheid van zijn gasten en medewerkers voorop. Om zijn klanten de best mogelijke reisvoorwaarden te bieden, verbindt CroisiEurope zich ertoe de volgende maatregelen te respecteren en uit te voeren:


KEUKEN:


  • Desinfecterende producten in de keuken optimaliseren
  • Fruit en groenten afspoelen met witte azijn
  • Productverpakkingen na levering desinfecteren
  • Hygiënecontroles door keukenverantwoordelijken verhogen.


HORECA:


  • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes optimaliseren:
  • Dagelijks Baccide verstuiven (een desinfecterende aerosol die vergelijkbaar is met die van luchtvaartmaatschappijen) in de kajuiten, restaurants, gangen en in de lounge
  • Dagelijks alle deurklinken desinfecteren
  • Dagelijks de knop om automatische deuren te openen desinfecteren
  • Dagelijks de armleuningen van de stoelen in de loungebar, de kleine bar en het restaurant desinfecteren
  • Dagelijks de receptiebalie en de bar gedurende de hele dag desinfecteren
  • Externe medewerkers (gids, spreker...) zijn verplicht hun handen te wassen als ze aankomen op de boot.


NAVIGATIE:


  • Dagelijks de leuningen van het zonnedek desinfecteren
  • Dagelijks de loopbrug desinfecteren
  • Dagelijks de gangen desinfecteren
  • Dagelijks de externe digicode desinfecteren
  • Dagelijks de armleuningen van de ligstoelen in de zonnedek desinfecteren
  • Dagelijks de externe trapleuningen desinfecteren.


DE CREW:

Vragenlijst die aan elk crewlid wordt opgelegd voordat hij of zij aan boord gaat, dit is om de herkomst van elk crewlid te controleren en om personen die in risicogebieden hebben gereisd, de toegang tot de boot te ontzeggen. Deze risicogebieden worden door de overheid geactualiseerd en herhaaldelijk door CroisiEurope geraadpleegd.


Sensibilisering van het personeel voor de bestaande hygiënevoorschriften en de door de overheid gecommuniceerde regels met betrekking tot het personeel van alle boten:


  • Een verbod op “groeten” via aanraking (knuffelen, kussen, handen schudden)
  • Was uw handen meerdere keren per dag met water en zeep of hydroalcoholische oplossingen
  • Bescherm uzelf met uw onderarm in plaats van met uw hand bij het hoesten
  • Gooi papieren zakdoekjes in een vuilnisbak en was uw handen
  • Vermijd alle pleziervaarten uit de boot tijdens de besmettingsperiode.


UITRUSTING:


  • Elke boot is uitgerust met een infraroodthermometer in geval van twijfel bij passagiers of personeel
  • Hydroalcoholische gel is steeds beschikbaar in het restaurant, in de lobby en in de kajuiten van de boot
  • Een voorraad van mondmaskers en beschermende handschoenen is te verkrijgen in geval van vermoeden
  • Plaatsing van een ANIOSPRAY-kit (een snel ontsmettingsmiddel voor alle oppervlakken) op alle boten.


DOWNLOAD HET DOCUMENT

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST