Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Boot op de Amazone

In het oosten van Peru ademt het Amazone regenwoud in de hitte van het tropische klimaat. Het is de thuisbasis van de grootste diversiteit aan planten en diersoorten ter wereld. Het is in dit beschermde gebied dat we "de long van de planeet" noemen, dat het luxueuze schip Zafiro u zal laten rondvaren en het geheime leven van deze regio zal onthullen door de stammen die langs de Amazone en haar bijrivieren leven te ontmoeten. 


Ontworpen om een ​​exotische reis te bieden, en dit helemaal tot in zijn decoratie, is de Zafiro prachtig versierd en biedt een unieke sfeer die volledig geïnspireerd is door de doorkruiste landen. 

Terwijl u uitkijkt over de weelderige landschappen van Zuid-Amerika, kan u genieten van conferenties, massages of van een fitnessruimte. Mis niets van deze reis vanuit de bar en de jacuzzi buiten of vanaf het observatiedek.

Zelfs uw kajuiten met grote ramen bieden een indrukwekkend panorama om Peru te bewonderen als nooit tevoren. In elk van de kajuiten vindt u ook airconditioning met individuele bediening, veel bergruimte, een douche en een eigen toilet, evenals een haardroger, een kluis en een koelkastje.   


Klik op het schip om dit in detail te ontdekken evenals de cruises die het aanbiedt.