Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Panoramische treinreizen: Glacier Express & Jungfraujoch

Ontdek onze routes met een panoramische treinreis inbegrepen. De Glacier Express is een trein als geen ander. In de comfortabele wagons met grote ramen kun je genieten van de prachtige en gevarieerde panorama's van de Zwitserse Alpen.


Nieuw in 2024: bewonder het prachtige schouwspel van ijs, sneeuw en rotsen in de bergen tijdens een excursie naar het Jungfraujoch, met adembenemende uitzichten op besneeuwde toppen en glinsterende gletsjers, 365 dagen sneeuw en ijs gegarandeerd. 


Zoveel juwelen om te ontdekken!

Cruises

Glacier Express (formule haven/haven)

STRAATSBURG - ALT-BREISACH - Mulhouse - BAZEL - Meer Van Constance - Schaffhausen - BAZEL - STRAATSBURG

Scheep in voor een adembenemende cruise in het hart van Zwitserland en beleef er onvergetelijke momenten. Wij nodigen u uit om ongelooflijke juwelen van de natuur te ontdekken. We zullen het eiland Mainau bezoeken, een oase van natuurlijke schoonheid, harmonie en rust. We zullen ook de Rheinfall bewonderen, de grootste waterval van Europa, en aan boord gaan van de Glacier Express, die u aan boord van panoramische wagons door enkele van de mooiste regio's van de Alpen voert.

Volgende vertrekken: 28/06/2024
Ref.GSB_PP
5 Dagen
Vanaf1600
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van hartje Elzas naar de toppen van de Zwitserse Alpen (formule haven/haven)

STRAATSBURG - BREISACH - Colmar - BAZEL - Jungfraujoch - BAZEL - STRAATSBURG

Een bijzondere cruise, een onvergetelijke reis op zoek naar de culturele, bouwkundige en natuurlijke parels van de Elzas en de Zwitserse Alpen. Vaar mee en profiteer van een bijzondere ervaring, met elke dag de belofte van nieuwe bezienswaardigheden en activiteiten. Stap aan boord in Straatsburg, een stad met schilderachtige straatjes en een rijke geschiedenis. Duik tijdens deze reis in de betoverende sfeer van Straatsburg en zijn grachten, wandel door de charmante straten van Colmar en ontdek de levendige kunst van het Hansi museum. Laat u tijdens een excursie naar de Jungfraujoch ook verrassen door het fantastische schouwspel van ijs, sneeuw en rotsen in het hooggebergte. In dit gebied met 365 dagen sneeuw en ijs profiteert u van een adembenemend uitzicht over de besneeuwde bergtoppen en glinsterende gletsjers. Beleef samen met ons een unieke reis vol cultuur, geschiedenis en natuur, ideaal voor het maken van prachtige herinneringen.

Volgende vertrekken: 31/07/2024, 13/08/2024
Ref.JUF_PP
5 Dagen
Vanaf1139
per persoon
1389
zie cruises
Meer weten