Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Cruises op rivierschepen langs de Seine

4-daagse cruise in het hart van Parijs aan boord van de MS Raymonde boot, varend op de Seine. Begeef u op een Parijse escapade langs het Kanaal Saint-Martin, dat een uniek landschap biedt aan alle liefhebbers van de hoofdstad en een ideaal kader voor een ultra romantische cruise. U zal zich kunnen verbazen over symbolische plaatsen zoals de Eiffeltoren, de tuinen van Trocadéro en de Tuilerieën ...

Cruises

Cruise op het kanaal van de Marne van Epernay naar Parijs (formule haven/haven)

Parijs (2) - EPERNAY - DORMANS - CHÂTEAU-THIERRY - SAINT-JEAN-LES-DEUX-JUMEAUX - MEAUX - LAGNY-SUR-MARNE - PARIJS

Vaar van Epernay naar Parijs via het majestueuze kanaal van de Marne, omzoomd met authentieke, karaktervolle steden. U zal er Parijs en zijn monumenten met universele en tijdloze charme kunnen ontdekken, maar ook Reims, de stad van Kunst en Geschiedenis: zij zal zich voor u open stellen en u zal er de prachtige sites kunnen ontdekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, waaronder de Kathedraal van Notre-Dame of zelfs Hautvillers, met zijn wijd verspreide hellingen en een oceaan aan wijnstokken.

Volgende vertrekken: 10/04/2025, 05/06/2025
Ref.ECP_AIPP
7 Dagen
Vanaf2835
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Prestigieus Parijs & cruise op het kanaal Saint-Martin (formule haven/haven)

PARIJS - Parijs "by night" - Kanaal Saint-Martin - PARIJS en zijn mythische locaties - PARIJS en de wijk Saint Germain des Prés - PARIJS

Scheep in voor een Parijse tocht langs het Kanaal Saint-Martin, dat een uniek landschap biedt aan alle liefhebbers van de hoofdstad en tevens een ideaal kader biedt voor een romantische cruise. U zal zich kunnen vergapen aan symbolische plaatsen zoals de Eiffeltoren, de 'Jardins du Trocadéro', de 'Jardin des Tuileries' en het Ile Saint-Louis, of tijdens de ontdekking van de wijk Saint-Germain-des-Prés en haar unieke sfeer, een wijk vol charme en elegantie met een opmerkelijke geschiedenis die u zal verbazen.

Volgende vertrekken: 10/07/2024, 27/07/2024
Ref.PAM_AIPP
4 Dagen
Vanaf675
per persoon
899
zie cruises
Meer weten
Cruises

Prestigieuze Kerst in Parijs en cruise op het Saint-Martin-kanaal (formule haven/haven)

PARIJS - Parijs "by night" - Kanaal Saint-Martin - PARIJS en zijn mythische locaties - PARIJS en de wijk Saint Germain des Prés - PARIJS

Wanneer de feesten van Kerstmis er aan komen, krijgt Parijs een nieuw gezicht. De mooiste monumenten worden verlicht, de decoraties sieren de straten en de etalages van warenhuizen komen tot leven. Ga op een onvergetelijke kerstcruise in het hart van de meest romantische en meest magische hoofdstad van Europa. U zal Parijs met al zijn onschatbare juwelen, die zijn reputatie hebben gemaakt, kunnen ontdekken.

Volgende vertrekken: 23/12/2024
Ref.PAM_XMASPP
4 Dagen
Vanaf1305
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Prestigieuze Oudejaarsavond - Parijs in feestelijke kleding (formule haven/haven)

Vier het nieuwe jaar op een unieke cruise langs de Seine in het hart van de schitterende Franse hoofdstad. U zal langs het Kanaal Saint-Martin varen dat een uniek uitzicht biedt aan alle liefhebbers van de hoofdstad en een ideaal kader vormt voor een romantische cruise. U zal zich kunnen vergapen aan symbolische plaatsen zoals de Eiffeltoren, de 'Jardins du Trocadéro', de 'Jardin des Tuileries' en het Ile Saint-Louis, of tijdens de ontdekking van de wijk Saint-Germain-des-Prés en haar unieke sfeer, een wijk vol charme en elegantie met een opmerkelijke geschiedenis die u zal verbazen.

Volgende vertrekken: 30/12/2024
Ref.PAM_NYEAPP
4 Dagen
Vanaf2009
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Parijs, middeleeuws Frankrijk en romantiek in Fontainebleau (formule haven-haven)

PARIJS - EVRY - MELUN - MORET-LOING-ET-ORVANNE - MONTEREAU-FAULT-YONNE - SENS - Parijs(1)

Deze cruise brengt u van Parijs tot aan de poorten van de Bourgogne. Te midden van adembenemende natuur trekt u door het bos van Fontainebleau. Het woud is niet alleen een plek waar vele vorsten verbleven hebben en een voormalig koninklijk bos maar ook een inspiratiebron voor heel wat kunstenaars. Trek op ontdekking langs prestigieuze monumenten en iconische locaties. Reis door de tijd naar de kastelen van Vaux-le-Vicomte en Fontainebleau. Barbizon, het tijdloos charmante schildersdorpje, zal u ongetwijfeld verleiden. Provins, een middeleeuwse stad door UNESCO erkend als werelderfgoed, en Sens onthullen hun architecturale rijkdommen en schatten.

Volgende vertrekken: 16/10/2024
Ref.PSN_AIPP
7 Dagen
Vanaf2805
per persoon
zie cruises
Meer weten