Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze schepen

CroisiEurope heeft een vloot van meer dan 50 luxe cruiseschepen, varend op de mooiste rivieren in Europa en de rest van de wereld. Onze schepen zijn ruim en licht en bieden een warme en verfijnde sfeer. Hun capaciteit varieert van 16 tot 200 passagiers, afhankelijk van het ontwerp van de boot. In de voorhoede van de technologie bieden de uitrusting van onze boten comfort en veiligheid.


Jaarlijks zorgvuldig onderhouden en gedeeltelijk gerenoveerd, heeft de CroisiEurope-vloot elk jaar nieuwe schepen. Al onze schepen zijn Veritas-gecertificeerd. Als Europese marktleider op het gebied van riviercruises, dankt onze maatschappij zijn internationale faam aan de ernst, de dynamiek, het gevoel voor innovatie en zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding sinds vele jaren.


Sinds 2007 biedt de MV BELLE DE L'ADRIATIQUE schitterende zeecruises aan met kleurrijke tussenstops. En sinds 2013 biedt CroisiEurope cruises aan op de mooiste kanalen van Frankrijk aan boord van woonboten.


2017 markeert de versnelling van de ontwikkeling van cruises op verre bestemmingen met de inhuldiging van de RV Indochine II op de Mekong rivier evenals de lancering van de African Dream op het Karibameer.