Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze zeevloot

Het vlaggenschip van de maatschappij ontworpen om te zeilen op de Middellandse Zee, de Belle de l'Adriatique kent geen gelijke in de hele vloot van CroisiEurope. Volledig gerenoveerd in 2017 is de Belle de l'Adriatique een uniek schip in haar soort. Het combineert moderniteit en state-of-the-art technologie met behoud van de afmetingen op mensenmaat, waardoor het in staat is aan te meren in havens die ontoegankelijk zijn voor andere zeeschepen. Het comfort aan boord is op het rendez-vous, waardoor u kan genieten van de sensationele landschappen vanaf de ligstoelen op het zonnedek, of op een ontspannen plekje in de jacuzzi of zelfs vanuit uw eigen kajuit.


Het brengt u van Napels en de Amalfitaanse kust naar het prachtige en verrassende Kroatië, via Cyprus, Malta of zelfs via Sicilië. U zal de Big Blue zien en zijn onontgonnen hoekjes langs de prachtige kusten van Zuid-Europa, van Italië tot Montenegro en nog verder. Het zou zelfs kunnen dat uw reis eindigt bij de poorten van het Oosten, in het Heilige Land van Israël, voor een duik in de fundamenten van de geschiedenis. Aan boord van de Belle de l'Adriatique, zal u varen waar geen ander cruiseschip naartoe kan en u zal aanleggen aan de pittoreske dokken van oude steden in het hart van het ongerepte land. Zo wordt het een intense en ongekende reis die u zal beleven.


Vind hieronder het schip in detail terug, evenals haar specifieke technische fiche. U vindt er ook alle aangeboden diensten aan boord terug. U zal in staat zijn om alles te ontdekken over dit fantastische schip dat u zal meevoeren door één van de mooiste regio's van de wereld. Bovendien ziet u er ook de volledige lijst met cruises die door de Belle de l'Adriatique wordt voorgesteld.

Middellandse Zee en Adriatische Zee


Op ontdekking van de mooiste geheimen van de Middellandse Zee