Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruise op de Adriatische Zee: Kroatië en Montenegro

Aan boord van de MS Belle de l'Adriatique brengt een reis naar Kroatië en Montenegro u naar idyllische plaatsen zoals het eiland Mljet en de watervallen van het nationale park Krka. U bezoekt weelderige steden zoals Dubrovnik, Korcula of Kotor, die bijna 70% van alle historische en culturele monumenten van Montenegro omvat. Meer dan zomaar een cruise op zee is het een echte ontmoeting met de natuur en de geschiedenis die we u beloven.

Cruises

Kroatië en Montenegro (formule haven/haven)

DUBROVNIK - MLJET - KORCULA - SIBENIK - TROGIR - SPLIT - HVAR - VIS - KOTOR - DUBROVNIK

Geniet van prachtige landschappen en unieke tussenstops tijdens een adembenemende reis in Kroatië en Montenegro, waar u prachtige steden en plaatsen zal ontdekken waar de natuur koningin is. Dompel uzelf onder in het hart van de Dalmatische kust die u een spektakel van opvallende schoonheid zal bieden. Wandel door Dubrovnik "parel van de Adriatische Zee", Trogir, Hvar, Korcula of Kotor, echte juwelen, zonder de nationale parken van Mljet en Krka, echte natuurlijke havens, te vergeten.

Volgende vertrekken: 04/07/2024, 18/07/2024
Ref.DHD_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De parels van de Adriatische kust: Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro (formule haven/haven)

DUBROVNIK - CORFU - SARANDA - VLORE - DURRES - BAR - DUBROVNIK

Scheep in voor een adembenemende cruise door vier landen in de Adriatische Zee! Tussen Kroatië en Montenegro, via Griekenland en Albanië, tussen prachtige steden en archeologische overblijfselen, wilde schoonheid en ongewone landschappen, wachten echte juwelen op u tijdens uw reis. Ontdek Dubrovnik, de parel van de Adriatische Zee, Tirana, de Albanese hoofdstad, maar ook Korfoe in Griekenland, of ook nog de oude stad Bar in Montenegro: een onophoudelijk adembenemend schouwspel.

Volgende vertrekken: 25/07/2024, 22/08/2024
Ref.DCA_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Dubrovnik tot Athene (formule haven/haven)

DUBROVNIK - DURRES - IGOEMENITSA - PATRAS - KORINTHE - ATHENE

Deze cruise neemt u mee op ontdekking van enkele van de beroemdste antieke plaatsen ter wereld. Een eerste stop brengt u naar Tirana, de bruisende hoofdstad van Albanië. Dan gaan we verder naar Griekenland, met de beroemde archeologische site van Olympia en het legendarische Mycene. Nauplion, de eerste Griekse hoofdstad, is een charmant stadje dat zich lijkt vast te klampen aan de zijkant van steile kliffen. En niet te vergeten de prachtige Akropolis van Athene! 
Deze ontdekkingsreis brengt u ook naar de voet van Meteora, imposante rotspieken met orthodoxe kloosters uit de 14e en 15e eeuw. Een hoogtepunt van de cruise is het indrukwekkende Kanaal van Korinthe. U bereikt de Egeïsche Zee tussen twee majestueuze kliffen.

Ref.DAH_PP
7 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".