Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Ontdek Zuid-Europa per cruise


Laat u wiegen door de warmte, letterlijk en figuurlijk, van Zuid-Europa!

De rivieren van Zuid-Europa


Vind hier al onze routes in Zuid-Europa geklasseerd per rivier.

De landen van Zuid-Europa


Vind hier al onze routes in Zuid-Europa geklasseerd per land.

Zuid-Europa per cruise

Geniet van een zonnige vakantie onder de milde temperaturen van de landen van Zuid-Europa! Laat u wegdrijven door de warmte, letterlijk en figuurlijk, en door de zoetheid van het leven die zo kenmerkend is voor deze Zuiderse regio. Gekend als een uniek vakantieoord, faalt Zuid-Europa nooit in zijn reputatie, het zal u altijd met open armen kunnen verwelkomen!


Als een uitnodiging om het dagelijkse leven even achter zich te laten, proberen onze cruises in Noord-Italië (Lagune van Venetië), in Spanje (Andalusië) en in Portugal (de vallei van de Douro) uw zintuigen op te wekken.

Het beste van de cultuur: geniet van onze excursies - historisch, ongewoon of sportief, steeds te midden van sublieme landschappen die een postkaart waardig zijn ...

Het beste van de gastronomie: proef de intense en authentieke smaken van de lokale keuken.


Klik op bovenstaande om alle programma's en mogelijke excursies te ontdekken en boek zonder nog verder te aarzelen uw reis online!

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".