Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Waarom CroisiEuropeAl 47 jaar een onafhankelijk Frans familiebedrijf


Sinds 1976 en in de loop der jaren, hebben wij ons gevestigd als de Europese leider in riviercruises, gespecialiseerd in cruises op mensenmaat op de kanalen en zeeën van de wereld.

Deze unieke positionering, gekoppeld aan het familiegevoel en de ondernemerscultuur van het bedrijf, zijn sterke waarden die wij uitdragen en die wij delen met onze teams en onze passagiers.


ABOUT


Innovatie in het hartje van de onderneming


Onze voortdurende innovatie in de bouw van onze schepen heeft ons in staat gesteld om een pionier te zijn op vele rivieren in Europa (Gironde, Loire, Po, Elba) en in de wereld (Cambodja/Vietnam, Zuidelijk Afrika).

Wij stellen nauwkeurige specificaties op voor de bouw van onze schepen en streven ernaar rekening te houden met de specifieke kenmerken van het vaargebied, de verwachtingen van onze passagiers en de nieuwe milieuvraagstukken. Onze schepen worden elk jaar uitgebreid en gemoderniseerd.

We innoveren ook in de routes en cruiseprogramma's die we aanbieden. Omdat wij willen dat u steeds meer bestemmingen en plaatsen ontdekt die u niet mag missen, of ze nu authentiek of ongewoon zijn, plannen wij elk jaar nieuwe cruises.Boten op een menselijke schaal

 

Onze schepen van 50 twee- en driedekken bieden plaats aan 16 tot 200 passagiers. Dankzij hun afmetingen en de modernste technologie kunnen zij uitsluitend op bepaalde rivieren varen en aanleggen in het hartje van de steden, dicht bij bezienswaardigheden. Onze 4 en 5 ankers boten zijn modern, goed ontworpen en comfortabel. Zij zijn alle gecertificeerd volgens de normen van Veritas.

De wereld op een cruise: exclusieve bestemmingen

 

Met cruises van 3 tot 16 dagen bieden wij het hele jaar door de ruimste keuze aan bestemmingen op de rivieren, zeeën en kanalen van Europa en de wereld: de gelegenheid om de charme en de unieke voordelen van elk seizoen te ontdekken. Onder deze bestemmingen vindt u unieke routes in het zuidelijk Afrika, op de Mekong, de Elbe, de Loire,...

De cruiseprogramma's zijn compleet met één tussenstop per dag. U bezoekt en ontdekt de must-sees, maar u legt ook exclusieve routes af die eigen zijn aan ons bedrijf: bevoorrechte navigatie in Parijs, toegang tot Martigues, Honfleur, de Baai van Cadiz, tussen Berlijn en Praag, op het Kariba meer...
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een bekroond bedrijf

 

De vloot van CroisiEurope is volledig in eigen beheer: van het ontwerp en de bouw van de schepen tot hun ingebruikname. Zo drukken we de kosten en kunt u rekenen op de allerbeste voorwaarden én op een uitstekende kwaliteit.

 

Ons bedrijf krijgt regelmatig officiële onderscheidingen in verschillende categorieën: klantenservice, scheepsinnovatie, cruisetraject, touroperator, milieubescherming, enz... Wij blijven ons inspannen om u altijd tevreden te stellen! 


Uw loyaliteit beloond

 

Omdat onze klanten ons trouw zijn, belonen wij hen! Door aan boord van onze schepen te reizen, verzamelt u punten waarmee u talrijke voordelen aan boord en in het agentschap kunt verkrijgen en toegang krijgt tot speciale aanbiedingen die wij alleen aan onze bevoorrechte klanten, leden van de CroisiClub, aanbieden.