Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Wandelcruises: combineer cruisen en wandelen

CroisiEurope en de Club Vosgien de Strasbourg zijn samengekomen om een nieuwe vorm van activiteit te promoten, waarbij cruisen en wandelen worden gecombineerd. Rivieren stromen vaak op de bodem van valleien begrensd door hellingen met opmerkelijke schoonheden. CroisiRando-cruises omvatten: alle wandeltochten op het programma; de omkadering door een of meer goedgekeurde berggidsen; rondleidingen en excursies met gidsen, wat het "begeleiders" programma is; volpension aan boord. Wijngaarden en kastelen zijn ook de getuigen van menselijke activiteit. Het was daarom logisch om de rust van een cruise op het water te combineren met wandelen, dat hetzelfde tempo langs de paden aanneemt. Het doel van een wandelcruise is niet om records te breken, maar om maximaal van de charme van het landschap te genieten en die te combineren met de kleine fysieke inspanning van het wandelen. Het is om deze reden dat de voorgestelde wandelingen telkens twee tot drie uur duren en dit in een rustig tempo. Voor sommige cruises kan het gebeuren dat een volledige dagtocht wordt aangeboden. En vergeet niet: 1 dag bewegen is 8 dagen gezondheid!

Cruises

Cruise en wandelingen in de Dourovallei en haar ongerepte natuur (Formule haven/haven)

PORTO - REGUA  PINHÃO - VEGA DE TERRON - Salamanca - BARCA D'ALVA - SENHORA DA RIBEIRA - FERRADOSA - PINHÃO - REGUA - BITETOS - PORTO

Scheep in voor een authentieke cruise in het hart van Portugal, waar u de Portugese wijngaard en het natuurpark van de Douro zal kunnen verkennen, allemaal plekken waar de natuur volop heerst. Onze programma's voor wandeltochten en trektochten bieden u de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van deze plaatsen te bewonderen zoals u dit wenst. Door deze magische plekken die beschermd zijn tegen moderniteit is deze cruise ideaal voor echte natuurliefhebbers.

Volgende vertrekken: 14/10/2024
Ref.ROP_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Cruise en wandeltochten: De Rhône en de Saône onthullen de rijkdom van hun terroirs (formule haven-haven)

LYON - MACON - LYON - TAIN L’HERMITAGE - AVIGNON - ARLES - MARTIGUES

Verken de Rhône en de Saône tijdens een cruise door landschappen van ongeëvenaarde schoonheid. Wandel door magische plaatsen zoals de Alpilles, een kalkstenen heuvelrug en een uiterst betoverend natuurgebied, of zoals de Baux de Provence, één van de oudste Franse dorpen, genesteld in een buitengewone omgeving.

Volgende vertrekken: 21/04/2024
Ref.LMM_RANPP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Venetië naar Mantua (formule haven/haven)

VENETIË - CHIOGGIA - PORTO VIRO - Padua - CANDA - OSTIGLIA - Verona - MANTUA - Cremona - MANTUA - Venetië

Tijdens deze cruise reist u langs de voetpaden van de mooiste Italiaanse regio's, tussen Veneto en Lombardije. U krijgt een opeenvolging te zien van prachtige landschappen, van de eilanden van de Venetiaanse Lagune tot de oevers van het Garda-meer. U doorkruist het regionale park van de Euganeïsche heuvels, een groen reservaat dat oprijst uit het vlakke landschap van de Po-vlakte, en het natuurpark van Lessinia tijdens een tocht op grote hoogte.

Volgende vertrekken: 26/05/2024
Ref.VMA_RAN
7 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Wandelcruise in de Balkan: Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro (formule haven/haven)

DUBROVNIK - CORFU - SARANDË - VLORE - DURRES - BAR - DUBROVNIK

Ga aan boord van een cruise door vier landen in de Adriatische Zee! Geniet tijdens deze tochten of wandelingen van de weelderige landschappen van Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro.

Ref.DCA_RANPP
8 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten
Cruises

.

LANZAROTE – GRAN CANARIA – EL HIERRO – LA PALMA – LA GOMERA - TENERIFE

Een prachtige reisweg waarbij u zes eilanden van de archipel kunt ontdekken terwijl u geniet van een bijzonder mild klimaat. U zal op ontdekking gaan naar de sterke contrasten die elk van de eilanden uniek maken. Op Tenerife en Gran Canaria voeren de bloementuinen de reizigers mee naar een frisse en geurige dimensie. La Gomera en La Palma bieden een weelderige vegetatie die doet denken aan een tropisch oerwoud: een echte oase van rust. Tenslotte bezoeken we Lanzarote en El Hierro, met ongeëvenaard steile, imposante grijze kliffen die een indruk geven van duizelingwekkende uitgestrektheid en onbegrensde schoonheid. Niet te missen: het Park Timanfaya, de "Bergen van Vuur", een indrukwekkende zee van lava die doet denken aan een maanlandschap.

Volgende vertrekken: 06/04/2024
Ref.LZT_RANPP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".