Bent u in United States? Bezoek onze website.

Wandelcruises: combineer cruisen en wandelen

CroisiEurope en de Club Vosgien de Strasbourg zijn samengekomen om een nieuwe vorm van activiteit te promoten, waarbij cruisen en wandelen worden gecombineerd. Rivieren stromen vaak op de bodem van valleien begrensd door hellingen met opmerkelijke schoonheden. CroisiRando-cruises omvatten: alle wandeltochten op het programma; de omkadering door een of meer goedgekeurde berggidsen; rondleidingen en excursies met gidsen, wat het "begeleiders" programma is; volpension aan boord. Wijngaarden en kastelen zijn ook de getuigen van menselijke activiteit. Het was daarom logisch om de rust van een cruise op het water te combineren met wandelen, dat hetzelfde tempo langs de paden aanneemt. Het doel van een wandelcruise is niet om records te breken, maar om maximaal van de charme van het landschap te genieten en die te combineren met de kleine fysieke inspanning van het wandelen. Het is om deze reden dat de voorgestelde wandelingen telkens twee tot drie uur duren en dit in een rustig tempo. Voor sommige cruises kan het gebeuren dat een volledige dagtocht wordt aangeboden. En vergeet niet: 1 dag bewegen is 8 dagen gezondheid!

Wandelen in de Girondestreek (formule haven/haven)

Volgend vertrek: 03/08/2018
ROB

BORDEAUX - LIBOURNE(1) - Saint-Emilion - PAUILLAC(1) - BLAYE(1) - BORDEAUX

Maak een cruise doorheen de authentieke natuur en het intense culturele erfgoed om de Gironde, het grootste departement in het Metropolitaans Frankrijk, te ontdekken. U zal overweldigd worden door de vele schatten die het schuilhoudt zowel door zijn natuurlijke schoonheid als door zijn terroir en zijn bijzondere tradities. Tijdens het varen en tijdens het wandelen zullen de weelderige landschappen, de kastelen, de wijngaarden, de moerassen en valleien u zeker en vast verrassen.

6 Dagen
Stad van vertrek

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2018
Vertrek 03/08/2018
Aankomst 08/08/2018
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Wandelcruise door het Oostenrijks-Hongaarse rijk (formule haven/haven)

Volgend vertrek: 21/09/2018
WBB_RAN

WENEN - MELK - DURNSTEIN - BRATISLAVA - KALOCSA - BOEDAPEST - ESZTERGOM - WENEN

Scheep in voor een ongelooflijke cruise langs de Donau voor een ontspannen wandeling en prachtige landschappen. Van Oostenrijk tot Hongarije via Slowakije ontdekt u adembenemende uitzichten en wandelt u door plaatsen die zijn getroffen door de geschiedenis, zoals het kasteel van Aggstein, het natuurreservaat Devinska Kobyma of de burcht van Visegrad.

8 Dagen
Stad van vertrek

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2018
Vertrek 21/09/2018
Aankomst 28/09/2018
Schip : MS Beethoven Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Zie alle cruises

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".