Bent u in United States? Bezoek onze website.

Wandelcruises: combineer cruisen en wandelen

CroisiEurope en de Club Vosgien de Strasbourg zijn samengekomen om een nieuwe vorm van activiteit te promoten, waarbij cruisen en wandelen worden gecombineerd. Rivieren stromen vaak op de bodem van valleien begrensd door hellingen met opmerkelijke schoonheden. CroisiRando-cruises omvatten: alle wandeltochten op het programma; de omkadering door een of meer goedgekeurde berggidsen; rondleidingen en excursies met gidsen, wat het "begeleiders" programma is; volpension aan boord. Wijngaarden en kastelen zijn ook de getuigen van menselijke activiteit. Het was daarom logisch om de rust van een cruise op het water te combineren met wandelen, dat hetzelfde tempo langs de paden aanneemt. Het doel van een wandelcruise is niet om records te breken, maar om maximaal van de charme van het landschap te genieten en die te combineren met de kleine fysieke inspanning van het wandelen. Het is om deze reden dat de voorgestelde wandelingen telkens twee tot drie uur duren en dit in een rustig tempo. Voor sommige cruises kan het gebeuren dat een volledige dagtocht wordt aangeboden. En vergeet niet: 1 dag bewegen is 8 dagen gezondheid!

Meer weten

Tochten langs 4 rivieren, de valleien van de Moezel, de Saar, de romantische Rijn en de Neckar (formule haven/haven)

RSB_RANPP

REMICH - Luxemburg - REMICH - SAARBURG - TRIER - COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - HEIDELBERG - STRAATSBURG

Vaar langs 4 rivieren van Luxemburg tot Straatsburg en ontdek er de schoonheid van het romantische Rijndal, de Neckar, de Moezel en de Saar die u hun culturele en historische schatten zullen onthullen. Bewonder de idyllische landschappen die dit panorama biedt en bezoek symbolische steden zoals Heidelberg, Trier en Luxemburg. Elk van deze steden zal u zijn verhaal vertellen over tradities, kunst en wijnbouw.

7 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Deze cruise is op onze internetsite niet meer beschikbaar. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/514.11.54 of via email op infobel@croisieurope.com
Meer weten

Van Venetië naar Mantua (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 18/09/2023
VMA_RAN

VENETIË - CHIOGGIA - PORTO VIRO - Padua - CANDA - OSTIGLIA - Verona - MANTUA - Cremona - MANTUA - Venetië

Tijdens deze cruise reist u langs de voetpaden van de mooiste Italiaanse regio's, tussen Veneto en Lombardije. U krijgt een opeenvolging te zien van prachtige landschappen, van de eilanden van de Venetiaanse Lagune tot de oevers van het Garda-meer. U doorkruist het regionale park van de Euganeïsche heuvels, een groen reservaat dat oprijst uit het vlakke landschap van de Po-vlakte, en het natuurpark van Lessinia tijdens een tocht op grote hoogte.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 29/05/2023
Aankomst 04/06/2023
Volzet
Schip : MS Michelangelo Ankers : 4
Vertrek 18/09/2023
Aankomst 24/09/2023
Schip : MS Michelangelo Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Wandelcruise in de Balkan: Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 17/05/2023
DCA_RANPP

DUBROVNIK - CORFU - SARANDË - VLORE - DURRES - BAR - DUBROVNIK

Ga aan boord van een cruise door vier landen in de Adriatische Zee! Geniet tijdens deze tochten of wandelingen van de weelderige landschappen van Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro.

8 Dagen
Stad van vertrek
START IN 2023
Vertrek 17/05/2023
Aankomst 24/05/2023
Schip : MV La Belle de L'adriatique Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2023
Vertrek 17/05/2023
Aankomst 24/05/2023
Schip : MV La Belle de L'adriatique Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Wandelcruise door het Oostenrijks-Hongaarse rijk (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 20/05/2023
WBB_RANPP

WENEN - MELK - DURNSTEIN - BRATISLAVA - KALOCSA - BOEDAPEST - ESZTERGOM - WENEN

Scheep in voor een ongelooflijke cruise langs de Donau voor een ontspannen wandeling en prachtige landschappen. Van Oostenrijk tot Hongarije via Slowakije ontdekt u adembenemende uitzichten en wandelt u door plaatsen die zijn getroffen door de geschiedenis, zoals het kasteel van Aggstein, het natuurreservaat Devinska Kobyma of de burcht van Visegrad.

8 Dagen
START IN 2023
Vertrek 20/05/2023
Aankomst 27/05/2023
Schip : MS Beethoven Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Volgende vertrekken: 14/10/2023
BOQ_RANPP
5 Dagen
START IN 2023
Vertrek 14/10/2023
Aankomst 18/10/2023
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Cruise en wandelingen in de Dourovallei en haar ongerepte natuur (Formule haven/haven)

ROP_PP

PORTO - REGUA  PINHÃO - VEGA DE TERRON - Salamanca - BARCA D'ALVA - SENHORA DA RIBEIRA - FERRADOSA - PINHÃO - REGUA - BITETOS - PORTO

Scheep in voor een authentieke cruise in het hart van Portugal, waar u de Portugese wijngaard en het natuurpark van de Douro zal kunnen verkennen, allemaal plekken waar de natuur volop heerst. Onze programma's voor wandeltochten en trektochten bieden u de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van deze plaatsen te bewonderen zoals u dit wenst. Door deze magische plekken die beschermd zijn tegen moderniteit is deze cruise ideaal voor echte natuurliefhebbers.

8 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Deze cruise is op onze internetsite niet meer beschikbaar. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/514.11.54 of via email op infobel@croisieurope.com

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST