Bent u in United States? Bezoek onze website.

Familiecruises aan boord van een drijvend clubhotel

Geniet van de voordelen van het CroisiFamille-programma voor een onvergetelijke gezinscruise voor jong en oud: cruise aangeboden tot 16 jaar; toeslag single kajuit aangeboden; entertainment voor kinderen met een door BAFA gecertificeerde animator; een kajuit naast de ouders (vanaf 5 jaar) of accommodatie in dezelfde kajuit (max 1 kind); aangepaste menu's. CroisiFamille biedt een gratis cruise aan tot 16 jaar naar Portugal, Spanje en Italië. Voor cruises naar de Dalmatische kust in Kroatië en Montenegro krijgen kinderen 30% korting. Kinderen zullen genieten van de activiteiten met de monitoren (waterspelen, sportieve en manuele activiteiten), de show voor ouders en grootouders, een nieuw land ontdekken en nog veel meer andere verrassingen! En de ouders zullen dol zijn op het vrije bezoek tijdens de tussenstops in steden, de excursies die begeleide bezoeken van steden en prachtige locaties voorstellen, de kalmte en de rust, de folklore-avonden en vele andere animaties! Om vooral de voordelen van CroisiEurope niet te vergeten: volpension aan boord, drankjes bij de maaltijd en aan de bar inbegrepen, uitstekende Franse keuken, galadiner en gala-avond, welkomstcocktail ... Alles om de beste vakantie met kinderen door te brengen!

Meer weten

Familie Cruise: Porto, de vallei van de Douro (Portugal) en Salamanca (Spanje) (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 07/08/2020
POF_FAMPP

PORTO - REGUA - PINHAO - VEGA DE TERON (Spanje) - BARCA D'ALVA - SENHORA DA RIBEIRA - FERRADOSA - PORTO

Duik samen met uw gezin onder in de feestelijke en warme sfeer van Portugal en Spanje, waar u een unieke manier van leven zal ontdekken. U bezoekt Porto, een subtiele mix van moderniteit en geschiedenis die beroemd is om zijn wijn, of Salamanca en zijn kathedraal, de gouden stad van Spanje. Het heeft een rijke architecturale, religieuze en gastronomische cultuur.

6 Dagen
START IN 2020
Vertrek 03/08/2020
Aankomst 08/08/2020
Volzet
Schip : MS Miguel Torga Ankers : 5
Volzet
Vertrek 07/08/2020
Aankomst 12/08/2020
Schip : MS Amalia Rodrigues Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Van Venetië, de Dogestad, tot Mantua, parel van de renaissance & uitbreiding Milaan en Comomeer (formule haven/haven)

VMM_FAMPP

VENETIË - CHIOGGIA - PORTO VIRO - Vicenza(1) - ROVIGO - TORRETTA - Verona(1) - VALDARO - MANTUA - Cremona(1) - Parma(1) - MANTUA - Milaan - Comomeer - Milaan

Laat u meevoeren van Venetië tot Mantua op een unieke cruise door drie Italiaanse streken. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, zijn beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa‘s. Ontdek de streek van Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die ze herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals Mantua en Cremona, de geboortestad van Stradivarius. Ontdek het rijke gastronomische patrimonium van de streek Emilia-Romagna tijdens een bezoek aan Parma en maak kennis met de streekproducten tijdens een degustatie. En niet te vergeten: het waterpark Cavour, een plek waar klein en groot zich kunnen vermaken en ontspannen. Sluit uw reis in schoonheid af met een betoverend verblijf in Milaan en aan het Comomeer.

9 Dagen Uitverkocht
Volzet
Meer weten

Cruises voor Families: Kroatië en Montenegro (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 23/07/2020, 13/08/2020, ...
DHD_FAMPP

DUBROVNIK - MLJET - KORCULA - SIBENIK - TROGIR - SPLIT - HVAR - VIS - KOTOR - DUBROVNIK

Geniet van de schoonheid van de landschappen en maak unieke tussenstops, op een adembenemende reis in Kroatië en Montenegro. Ontdek de charmante steden en plaatsen waar de natuur de bovenhand heeft. Laat u onderdompelen in het hart van de Dalmatische kust, die u betovert met haar ongekende schoonheid. Wandel door Dubrovnik, de "parel aan de Adriatische kust", door de ware juweeltjes Trogir, Hvar, Kor¿ula en Kotor, en vergeet de nationale parken Mljet en Krka niet, die een ware oase van natuurlijke pracht zijn.

8 Dagen
START IN 2020
Vertrek 16/07/2020
Aankomst 23/07/2020
Volzet
Schip : MV La Belle de L'adriatique Ankers : 5
Volzet
Vertrek 23/07/2020
Aankomst 30/07/2020
Schip : MV La Belle de L'adriatique Ankers : 5
Vertrek 13/08/2020
Aankomst 20/08/2020
Schip : MV La Belle de L'adriatique Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Familie Cruise: Andalusië - traditie, gastronomie en flamenco (formule haven/haven)

SHF_FAMPP

SEVILLA - Cordoba - SEVILLA - CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA - ISLA MINIMA - SEVILLA- Granada - SEVILLA

Dompel uzelf onder in het hart van Andalusië tussen traditie, geschiedenis en gastronomie. Van Sevilla tot Granada, tijdens deze cruise kan u de steden en emblematische plaatsen van deze typische regio van Spanje bezoeken. Ontdek Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, dat vreugde en activiteit uitstraalt in elk van zijn straten. U zal vol bewondering staan voor deze oude stad die een boeiende reeks van architectonische juwelen herbergt, maar ook voor Jerez die een ongelooflijk architectonisch erfgoed heeft bewaard.

8 Dagen Uitverkocht
Volzet
Meer weten

Cruise voor Families: Van Porto naar Spanje, de Dourovallei en Salamanca (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 27/07/2020, 04/08/2020, ...
PPH_FAMPP

PORTO - REGUA - VEGA DE TERON - BARCA D'ALVA - FERRADOSA - PINHAO - PORTO

Laat u met heel uw gezin meeslepen door de charme van de mediterrane landen met hun waardevolle overblijfselen onder de warme zon. Terwijl u van Portugal naar Spanje reist, zal u Porto bezoeken, een levendige en fascinerende stad waar u haar beroemde wijn kan proeven, of Guimaraes, die beschouwd wordt als de bakermat van Portugal en die doordrongen is van een opmerkelijke geschiedenis die haar vandaag nog al haar charme geeft. Originaliteit en authenticiteit begeleiden u tijdens deze reis door het unieke landschap van de Douro, maar ook door steden met harmonieus en goed bewaard gebleven erfgoed zoals Lamego, Salamanca of Vila Real.

8 Dagen
START IN 2020
Vertrek 21/07/2020
Aankomst 28/07/2020
Volzet
Schip : MS Gil Eanes Ankers : 5
Volzet
Vertrek 27/07/2020
Aankomst 03/08/2020
Schip : MS Infante don Henrique Ankers : 4
Vertrek 28/07/2020
Aankomst 04/08/2020
Volzet
Schip : MS Gil Eanes Ankers : 5
Volzet
Vertrek 04/08/2020
Aankomst 11/08/2020
Schip : MS Gil Eanes Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Zie alle cruises

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST