Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Familiecruises aan boord van een drijvend clubhotel

Geniet van de voordelen van het CroisiFamille-programma voor een onvergetelijke gezinscruise voor jong en oud: cruise aangeboden tot 16 jaar; toeslag single kajuit aangeboden; entertainment voor kinderen met een door BAFA gecertificeerde animator; een kajuit naast de ouders (vanaf 5 jaar) of accommodatie in dezelfde kajuit (max 1 kind); aangepaste menu's. CroisiFamille biedt een gratis cruise aan tot 16 jaar naar Portugal, Spanje en Italië. Voor cruises naar de Dalmatische kust in Kroatië en Montenegro krijgen kinderen 30% korting. Kinderen zullen genieten van de activiteiten met de monitoren (waterspelen, sportieve en manuele activiteiten), de show voor ouders en grootouders, een nieuw land ontdekken en nog veel meer andere verrassingen! En de ouders zullen dol zijn op het vrije bezoek tijdens de tussenstops in steden, de excursies die begeleide bezoeken van steden en prachtige locaties voorstellen, de kalmte en de rust, de folklore-avonden en vele andere animaties! Om vooral de voordelen van CroisiEurope niet te vergeten: volpension aan boord, drankjes bij de maaltijd en aan de bar inbegrepen, uitstekende Franse keuken, galadiner en gala-avond, welkomstcocktail ... Alles om de beste vakantie met kinderen door te brengen!

Cruises

Familie Cruise - Kroatië en Montenegro (formule haven/haven)

DUBROVNIK - MLJET - KORCULA - SIBENIK - TROGIR - SPLIT - HVAR - VIS - KOTOR - DUBROVNIK

Geniet van prachtige landschappen en unieke tussenstops tijdens een adembenemende reis in Kroatië en Montenegro, waar u prachtige steden en plaatsen zal ontdekken waar de natuur koningin is. Dompel uzelf onder in het hart van de Dalmatische kust die u een spektakel van opvallende schoonheid zal bieden. Wandel door Dubrovnik "parel van de Adriatische Zee", Trogir, Hvar, Korcula of Kotor, echte juwelen, zonder de nationale parken van Mljet en Krka, echte natuurlijke havens, te vergeten.

Volgende vertrekken: 04/07/2024, 11/07/2024
Ref.DHD_FAMPP
8 Dagen
Vanaf1899
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Familie Cruise - Provençaalse kleuren (formule haven/haven)

LYON - AVIGNON - ARLES - PORT-SAINT-LOUIS - MARTIGUES(1) - ARLES - VIVIERS - LA VOULTE - De Vercors - TAIN-L'HERMITAGE - LYON

Vertrek op ontdekking van de authentieke Provence die stijl en verfijning combineert. Tijdens deze cruise kan u de schoonheid bewonderen van de landschappen die de Rhône omsluiten. Ontdek Les Baux de Provence, één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Duik in het majestueuze hart van een buitengewoon kader waarvan de charme en de geur u zullen boeien. Bezoek de Alpilles waar wilde natuur en authentieke tradities nog steeds worden gekoesterd.

Volgende vertrekken: 05/07/2024, 07/08/2024
Ref.LMX_FAMPP
6 Dagen
Vanaf1129
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Familie Cruise - Van Porto naar Spanje Porto, de vallei van de Douro (Portugal), Salamanca (Spanje) (formule haven/haven)

PORTO - REGUA - VEGA DE TERRON - FERRADOSA - PINHAO - PORTO

Portugal en Spanje onthullen hun schatten tijdens een unieke cruise over de Douro. Ontdek Porto, een stad vol charme waar oud en nieuw perfect worden gecombineerd. U bezoekt de charmante stad Lamego, wiens landschappen van groene heuvels een totale verandering van omgeving bieden. U zal ook Guimar'es en zijn fascinerende verhalen ontdekken die worden weerspiegeld in de vele monumenten en historische gebouwen die het herbergt.

Volgende vertrekken: 12/07/2024, 18/07/2024
Ref.POP_FAMPP
8 Dagen
Vanaf1878
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Volgende vertrekken: 11/07/2024, 01/08/2024
Ref.POC_FAMPP
8 Dagen
Vanaf1895
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Familie Cruise - De Loire, een koninklijke rivier (formule haven/haven)

NANTES - SAINT NAZAIRE - NANTES - ANCENIS - CHALONNES-SUR-LOIRE - de kastelen van de Loire - ANCENIS - NANTES

Vertrek op een cruise over de Loire, de rivier van de koningen van Frankrijk die bekendstaat om haar legendarische schoonheid. Breng een bezoek aan Nantes en Machines de l'Île, een park waarin de fantasiewereld van de bekende schrijver Jules Verne is nagemaakt. Ontdek Saint-Nazaire en bewonder de onderzeeër Espadon, de eerste onderzeeër van de Franse marine die onder het ijs ging. Laat u onderdompelen in de wereld van de oceaanlijners in Escal'Atlantic, ga voor een onvergetelijke reis door de tijd in Puy du Fou of ontdek de betoverende kastelen van de Loirestreek. Bovendien bewondert u in Angers schitterende streetart in het groot en klein, waarbij gebruikgemaakt is van diverse materialen. De straatkunstenaars bieden u midden in de stadse omgeving een moment van ontspanning.

Volgende vertrekken: 18/07/2024, 02/08/2024
Ref.NSN_FAMPP
6 Dagen
Vanaf1879
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Familie Cruise - Andalusië: traditie, gastronomie en flamenco (formule haven/haven)

SEVILLA - Cordoba - SEVILLA - CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA - ISLA MINIMA - SEVILLA- Granada - SEVILLA

Van Sevilla tot Granada, tijdens deze cruise kan u de steden en emblematische plaatsen van deze typische regio van Spanje bezoeken. Ontdek Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, dat vreugde en activiteit uitstraalt in elk van zijn straten. U zal vol bewondering staan voor deze oude stad die een boeiende reeks van architectonische juwelen herbergt, maar ook voor Jerez die een ongelooflijk architectonisch erfgoed heeft bewaard.

Volgende vertrekken: 04/07/2024, 18/07/2024
Ref.SHF_FAMPP
8 Dagen
Vanaf1470
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Familie Cruise - Venetië, klassiek en vertrouwelijk (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - VENETIË

Ga aan boord van een cruise die u meeneemt naar het hart van de Venetiaanse ziel, zijn vakmanschap met de werkplaatsen waar de gondels en de maskers van de Commedia dell'Arte worden gemaakt, zijn gastronomie met de 'cicchetti' die u kunt degusteren aan de oevers van het Canal Grande en natuurlijk zijn lagune met de charmes van het eiland Burano, waarvan de sereniteit fel in contrast staat met de drukte van Venetië. Tot slot kunt u tijdens een ommetje door de heuvels kennismaken met de villa's van de Renaissance, architecturale meesterwerken van de kunstenaar Andrea Palladio.

Volgende vertrekken: 10/07/2024, 15/07/2024
Ref.VSX_FAMPP
6 Dagen
Vanaf949
per persoon
zie cruises
Meer weten