Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Ontdek onze themacruises


Familie, wandelen, muziek, fietsen, Kerstmis, shows … iedereen vindt er zijn geluk!

KERST EN NIEUWJAAR


Vind hier al onze cruises voor feestelijke eindejaarsfeesten.

De themacruises

Bovenop het aanbieden van een aantal totaal nieuwe reizen op kanalen, rivieren en zeeën over de hele wereld, past CroisiEurope haar aanbod ook aan op basis van specifieke thema's om de behoeften van al haar klanten zo goed mogelijk te kunnen bevredigen. Dus, wat uw smaak en eisen ook mogen zijn, de variëteit van ons aanbod zal u ongetwijfeld bekoren. Indien u met uw gezin wil reizen, hebben wij hiervoor speciale pakketten ontworpen: wij bieden u een vakantie aan om van te genieten met het hele gezin, waar jong en oud tevreden over zullen zijn, en dit aan de beste prijzen. Tussen Douro, Venetië, Spanje en Kroatië & Montenegro, is alles wat u hoeft te doen te beslissen waar u heen gaat.


Het is ook mogelijk dat u de bestemmingen van uw reizen liever op uw eigen manier wil ontdekken, te voet. Zo bieden onze wandelcruises u de vrijheid om ten volle te genieten van de charme van het omringende landschap, het rustige tempo van wandelingen.


Voor fijnproevers, fans van lekker eten en voor wijnliefhebbers, zullen onze gastronomische cruises u bevallen. Tijdens de eindejaarsfeestsen stellen we een magische reis voor in het hart van de mooiste kersthoofdsteden. Vertrek voor de gelegenheid op ontdekkkng naar gemetamorfoseerde steden en geniet van shows en verlichtingen die fel schitteren. Ontdek ook enkele van de belangrijkste kerstmarkten van Europa tijdens de cruise. En voor Nieuwjaar verwelkomt onze bemanning u graag aan boord van onze schepen die zijn afgemeerd aan de kades van de mooiste Europese steden. Een uitgebreid galadiner vergezeld van de beste wijnen zal voor u voorzien worden, en dit voorafgaand aan een zeer feestelijke avond.