Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze riviervloot in Europa

Sinds haar oprichting heeft CroisiEurope een vloot van cruiseschepen gebouwd die haar passagiers door alle rivieren van Europa kan vervoeren. Vandaag telt de maatschappij 32 schepen op het continent, allen met Prestige categorie 4 en 5 ankers. Ontworpen met zorg en smaak voor detail, biedt elk van de schepen in de CroisiEurope-vloot comfort en veiligheid, en altijd met een vleugje originaliteit in interieurdecoratie.


100 tot 180 passagiers kunnen deelnemen per cruise, afhankelijk van het ontwerp van de schepen. Deze worden regelmatig onderhouden om ze up-to-date te houden en te voldoen aan optimale veiligheidsnormen. De CroisiEurope-vloot verwelkomt elk jaar nieuwe cruiseschepen, terwijl sommige van de oudere volledig zijn gerenoveerd.

Als Europees leider in riviercruises, vertegenwoordigt CroisiEuropa vandaag een belofte van kwaliteit, met zijn ervaring, zijn dynamiek en zijn gevoel voor innovatie.


CroisiEurope werd in 1976 opgericht, eerst met reizen op de Rijn en vervolgens op de Donau. De cruisemaatschappij veroverde vervolgens dankzij zijn expertise alle grote rivieren in Europa, in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, België, Nederland, Italië en vele anderen.

In 2015 en 2016 zijn de schepen MS Loire Princesse en de MS Elbe Princesse toegetreden tot de vloot. Deze raderboten zijn een voorloper op het gebied van technologie en een zeldzame moderniteit, waardoor CroisiEurope de pionier is geworden van navigatie op onder andere de Loire en de Elbe.

Vertrouw op CroisiEurope om uw reis door Europa aan boord van hun comfortabele vloot te organiseren!

Seine

Een poëtische reis vanuit Parijs, de Lichtstad, tot Honfleur en zijn Côte Fleurie

Gironde, Garonne en Dordogne

Ontdek het zuidwesten van Frankrijk, de Gironde en de Grands Crus van Bordeaux

Rhône en Saône

Van Lyon naar de Camargue, een cruise langs de Rhône-kust

Loire

Een unieke tocht langs de kastelen van de Loire

Guadalquivir & Guadiana

Sevilla en het hart van Andalusië per cruise

De Lagune van Venetië en de Po

Van de serene stad van de Doges tot de schatten van Italië

Elbe

Een unieke cruise die het koppige Berlijn verbindt met het elegante Praag.