Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze verre vloot

De grote rivieren van de wereld zijn de natuurlijke krachten die het leven van hele regio's hebben gevormd, soms honderden of zelfs duizenden mijlen rondom. Ze hebben zowel het landschap als het leven van dier en mens beïnvloed. Tussen Vietnam en Cambodja stroomt de Mekong-rivier reeds sinds duizenden jaren, terwijl in Zuid-Afrika de Chobe-rivier de savanne en het dierenrijk ritmeert.


En dit is alles wat onze verre vloot u te bieden heeft: een ongelooflijke reis, zo diep mogelijk in mythische landen, tussen hun bevolking en hun erfgoed.


Elk cruiseschip van onze verre vloot werd ontworpen om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze passagiers te voldoen, terwijl het perfect past in de stijl en de traditionele kunst van elk land dat wordt doorkruist. Op de Mekong vertonen de RV Indochine I & II een koloniale stijl grotendeels gebaseerd op afwerkingen in hout, terwijl het in Zuidelijk Afrika een decoratie is die werd bedacht door de vele lokale ambachten die aanwezig zijn aan boord.

Bovendien is CroisiEurope de afgelopen jaren begonnen met het bouwen van eigen schepen op verre rivieren, volledig ontworpen door onze teams, om te varen op de mooiste rivieren ter wereld. RV Indochine II en African Dream zijn dergelijke schepen, door onze zorgen ontworpen om zo goed mogelijk aan uw criteria van comfort, elegantie en veiligheid te voldoen.


U vindt hieronder de volledige lijst van al onze schepen die worden gebruikt voor verre cruises, evenals hun gedetailleerde technische fiches. U zal zo kunnen ontdekken welke voorzieningen aan boord aanwezig zullen zijn, evenals de verschillende diensten die voor u beschikbaar zijn. Tot slot, om een bewuste keuze te kunnen maken, vindt u de volledige lijst met cruises die door elk van deze schepen worden afgelegd.


Op naar het uiteinde van de wereld, per cruise!

Lake Kariba - Zuidelijk Afrika


Unieke ervaring op het uiteinde van de wereld

Mekong - Vietnam & Cambodia


De Mekong, een zeer oude rivier die de mensen fascineert en hun leven vorm geeft