Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze excursies

Elk van onze cruises wordt opgefleurd door talrijke en verrassende excursies. Misschien blijft u liever aan boord van onze cruiseschepen om er van hun rust te genieten, maar de excursies die wij aanbieden (allemaal optioneel) zijn telkens manieren om elk land dat we doorkruisen in detail te ontdekken.


Aldus, begeleid door onze gidsen, zal u emblematische plaatsen, eeuwenoude gebouwen, pittoreske dorpjes evenals levendige hoofdsteden kunnen bezoeken. Onze excursies zijn heel gevarieerd en bieden u fietstochten, panoramische tochten, proeverijen, bezoeken tijdens de dag of een avondje uit om de verlichte steden onder het firmament te kunnen waarderen.


Om u de beste ervaring te bieden, stellen wij dus klassieke of dynamische excursiepakketten voor, de laatste met atypische rondleidingen, originele thema's of zelfs helikoptervluchten.


Hieronder vindt u per bestemming een uitgebreid overzicht van alle bezoeken die u tijdens uw cruise kan doen in de mooiste landen ter wereld, in Europa of daarbuiten.