Bent u in United States? Bezoek onze website.

Cruises in Canada op de Saint-Laurent

De Indianen noemden het" De manier waarop het werkt ". "Magtogoek". Kolossaal en wild, met duizend schoonheden, slingert de Saint Lawrence majestueus tussen de Appalachen en de kristallijne rotsen van het Canadese Schild, van de Grote Meren tot de Atlantische Oceaan.


Het toont zijn pracht in een boeket van rijkdom, zijn ongerepte natuur en zijn grandioze sites, steile kliffen, diepe bossen en betoverende archipels, eindeloze oevers, zwarte beren, aalscholvers en kariboes ...


Aan boord van een prachtig schip nodigt deze riviercruise op de Saint Lawrence u uit voor een spectaculair boreaal avontuur in de voetsporen van Jacques Cartier, tussen zoet en zout water.


Van Saint-Pierre en Miquelon, fragmenten van Frankrijk buiten Canada, tot het kosmopolitische Montreal, van de Saguenay-fjord tot de keien van het oude Quebec, van Gaspésie tot Acadia, tussen emoties en sensaties, deze reis naar de Nieuwe Wereld is de belofte van een herinnering als geen ander."

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST