Bent u in United States? Bezoek onze website.

Cruises in Canada op de Saint-Laurent

Ontdek Canada op een reis van Toronto naar Quebec, of andersom, door drukke steden en door de wildernis. Deze 11-daagse en 9-nachten cruise is een echte uitnodiging voor een totaal andere omgeving. U ontdekt de meest opmerkelijke sites van de regio's Quebec en Ontario. Uw weelderig schip op mensenmaat, de MS Jacques Cartier categorie 5-ankers, brengt u naar de St. Lawrence door de magische archipel van Thousand Islands en naar de indrukwekkende Niagara-watervallen. Bezoek de historische centra van Quebec, Montreal, Toronto en Kingston. Geniet van heerlijke wijnen en lokale producten. Optioneel: bezoek aan een authentieke suikerhut, voorouderlijke site voor de vervaardiging van ahornproducten in Trois-Rivières. Rondleiding door de "ondergrondse stad" in Montreal. Canadian Museum of History in Ottawa, hoofdstad van het land. Nocturnetocht naar de CN Tower (550m hoog!) voor een panoramisch uitzicht over Toronto en de honderden verlichte wolkenkrabbers. Helikoptervlucht over de Niagara Falls; spanning verzekerd!

De reservering is momenteel niet geopend, u kunt ons uw gegevens achterlaten met behulp van ons contactformulier en wij zullen contact met u opnemen zodra het mogelijk is.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".