Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Cruises in Kroatië

Sinds 2007 biedt CroisiEurope cruises in Kroatië aan met het schip La Belle de l’Adriatique. Met vakantie vertrekken in Kroatië tot in Montenegro betekent eerst en vooral het ontdekken van buitengewone historische en culturele monumenten en adembenemende natuurlijke sites. Nog meer dan een zeecruise, is het een echte ontmoeting met de natuur en de geschiedenis die op u wacht. Op weg voor een uiterst emotionele reis!

 

Indien u besluit met CroisiEurope te vertrekken voor een cruise naar Kroatië, vindt u hier een klein overzicht van de sites die u zal kunnen bewonderen:

 

Dubrovnik, ook wel de "parel van de Adriatische Zee" genoemd, is een middeleeuwse stad die beroemd is om zijn architecturale rijkdommen. Aldus vormen kerken, kloosters, kathedralen en vestingen een harmonieus geheel, waarin architecturale stijlen met elkaar vermengd zijn: romaans, gotisch, renaissance, barok.

 

Hvar is één van de mooiste eilanden in Dalmatië. Bedekt met wilde bloemen, lavendel, rozemarijn en heide, geniet het van een bijzondere zonneschijn. Vergezeld door het zingen van krekels, vindt men er het Dominicaanse klooster evenals de Renaissance kathedraal Saint Etienne, bekend om zijn monumentale icoon van de Maagd.

 

Het Krka Watervallen Nationaal Park, niet ver van Šibenik, is ook een spectaculaire site. De vele watervallen en de omliggende flora bieden een sfeer van ongekende rust en schoonheid.

 

Met zijn 47 km op 6 à 8 km breed is Korčula het zesde grootste eiland in de Adriatische Zee. Het is een typisch Dalmatisch middeleeuws stadje, genesteld tussen de groene heuvels en de azuurblauwe zee. Het heeft een verbazingwekkende diversiteit aan landschappen en zijn kathedraal Saint Marc is een stille getuige van de vaardigheid van steenhouwers en beeldhouwers uit die tijd.

 

Kroatië zal u eveneens kunnen ontdekken tijdens een cruise op de Donau en de Sava voor een reis door de landen van Centraal-Europa. Tijdens een riviercruise zal u in de bewogen geschiedenis van het land duiken en zal u steden bezoeken met een ongelooflijk karakter, zoals Ilok, een middeleeuwse stad, of Vukovar, een martelaarsstad.

Cruises

Een reis tussen Centraal-Europa en de Balkan (formule haven/haven)

BOEDAPEST - MOHACS - OSIJEK - ILOK - NOVI SAD - BELGRADO - BRCKO - SLAVONSKI BROD - JASENOVAC - SISAK - Zagreb(1) - SISAK - Balatonmeer - Boedapest

Scheep in voor een unieke cruise van Boedapest tot het Balatonmeer om de majestueuze Donau en de authentieke Sava te ontdekken. Hongarije, Kroatië, Servië maar ook Bosnië, zullen uw zintuigen prikkelen doorheen excursies die natuur en cultuur combineren. Natuurparken, middeleeuwse steden, multi-etnische hoofdsteden en een mengelmoes van architecturen met meerdere invloeden brengen u naar een vreemd harmonieuze mix van contrasterende culturen.

Volgende vertrekken: 24/04/2025
Ref.DSA_PP
11 Dagen
Vanaf1919
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Kroatië en Montenegro (formule haven/haven)

DUBROVNIK - MLJET - KORCULA - SIBENIK - TROGIR - SPLIT - HVAR - VIS - KOTOR - DUBROVNIK

Geniet van prachtige landschappen en unieke tussenstops tijdens een adembenemende reis in Kroatië en Montenegro, waar u prachtige steden en plaatsen zal ontdekken waar de natuur koningin is. Dompel uzelf onder in het hart van de Dalmatische kust die u een spektakel van opvallende schoonheid zal bieden. Wandel door Dubrovnik "parel van de Adriatische Zee", Trogir, Hvar, Korcula of Kotor, echte juwelen, zonder de nationale parken van Mljet en Krka, echte natuurlijke havens, te vergeten.

Volgende vertrekken: 04/07/2024, 11/07/2024
Ref.DHD_PP
8 Dagen
Vanaf1469
per persoon
1839
zie cruises
Meer weten
Cruises

Een reis tussen Midden-Europa en de Balkan - het Balaton-meer, de authentieke Sava en de majestueuze Donau (formule haven/haven)

Boedapest - Balatonmeer - SISAK - Zagreb(1) - SISAK - JASENOVAK - DAVOR - SLAVONSKI BROD - BRCKO - BELGRADO - NOVI SAD - ILOK - VUKOVAR - OSIJEK - MOHACS - BOEDAPEST

Scheep in voor een unieke cruise van het Balatonmeer tot Boedapest om de authentieke Sava en de majestueuze Donau te ontdekken. Bosnië, Servië, Kroatië maar ook Hongarije zullen uw zintuigen prikkelen doorheen excursies die natuur en cultuur combineren. Natuurparken, middeleeuwse steden, multi-etnische hoofdsteden en een mengelmoes van architecturen met meerdere invloeden brengen u naar een vreemd harmonieuze mix van contrasterende culturen.

Volgende vertrekken: 02/05/2025
Ref.SDA_PP
11 Dagen
Vanaf1919
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Boedapest en de IJzeren Poort (formule haven/haven)

BOEDAPEST - MOHACS - OSIJEK - BELGRADO - GOLUBAC - NOVI SAD - ILOK - MOHACS - KALOCSA - BOEDAPEST

Neem deel aan het grootste spektakel van de riviercruises in Europa: de Iron Gates, op de grens van Roemenië en Servië. Op deze plaats biedt de prachtige blauwe Donau, de meest kosmopolitische en vredige rivier van het continent, zijn meest spectaculaire landschappen. Ontdek veelzijdige steden zoals Belgrado, een jonge en moderne hoofdstad op het kruispunt van oosterse, Slavische en Oostenrijkse invloeden. Bewonder de overblijfselen van de Hercules-baden, één van de oudste en meest beroemde kuuroorden in Roemenië, en reis vervolgens door 2000 jaar geschiedenis via Pécs en Boedapest, die een sprookjesachtig verblijf doorheen al deze culturen zal beëindigen.

Volgende vertrekken: 21/06/2024, 14/08/2024
Ref.BTU_PP
8 Dagen
Vanaf1185
per persoon
1579
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De Donau, Boedapest, het Balkan-schiereiland en de Delta (formule haven/haven)

BOEDAPEST - MOHACS - OSIJEK - NOVI SAD - BELGRADO - De IJzeren Poort - ROESE - CERNAVODA/FETESTI - TULCEA - OLTENITA

Van Hongarije tot Roemenië, via Servië, zal u worden meegesleurd door een wervelwind van emoties en onvergelijkbare smaken. Laat u verrassen en verheugen door deze cruise die u meeneemt naar het hart van Oost-Europa, waar u steden met tijdloze elegantie zal ontdekken. U zal er steden met opmerkelijke landschappen en elegante architectuur kunnen bezoeken. Novi Sad, de hoofdstad van de provincie Vojvodina, die wordt beschouwd als "het Servische Athene", dat u cultureel en artistiek zal verrassen, maar ook Ruse, één van de grootste havens in Bulgarije, een mengelmoes van Bulgaarse en Roemeense culturen.

REF. OBD_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 04/06/2024, 08/05/2025
Ref.BDO_PP
9 Dagen
Vanaf1665
per persoon
2115
zie cruises
Meer weten