Bent u in United States? Bezoek onze website.

Cruises in Luxemburg

Onder alle Europese bestemmingen die door onze riviercruises worden aangedaan, zou het zonde geweest zijn om Luxemburg weg te laten, een bestemming die al te vaak ondergewaardeerd wordt. In feite wordt Luxemburg-Stad, bovenop het feit dat het de vijfde plaats als financieel centrum van het continent inneemt, ook in het algemeen genoemd als het 'Groene Hart van Europa' vanwege de dichte vegetatie en de stedenbouw die natuur en moderniteit met elkaar verbindt.


De stad Luxemburg brengt hulde aan monumenten zoals het Groot Theater, de Nationale Bibliotheek of de Filharmonie van Luxemburg, een ultramoderne evenementenzaal. De oude stad, van haar kant, heeft de uitstraling van een oud fort dat op de top van het voorgebergte van zandsteen ligt en wordt ingesloten tussen de oude vestingwerken.


Het imposante ravijn van de Pétrusse scheidt de oude en de nieuwe stad, verbonden door verschillende bruggen, waaronder de beroemde Adolfsbrug die zo herkenbaar is.


Luxemburg is, om het zo uit te drukken, een samenvoeging van schoonheid en architecturale genialiteit; de bloeiende natuur en oude gebouwen komen nu samen met enkele juwelen van cultuur en erfgoed, getekend door enkele van de fijnste en meest moderne kenmerken van onze tijd.


Tijdens deze zelfde cruise tussen de Rijn en de Moezel, komt u ook door Remich, een klein dorp in Luxemburg en het centrum van de Luxemburgse wijnbouw. De "Parel van de Moezel" - zoals het gehucht vaak wordt genoemd - biedt een zeer pittoreske omgeving, voorzien van vele wijnkelders die u uitnodigen tot het proeven van de beste lokale wijnen.


Maak dus een omweg langs de Moezel tijdens uw cruise op de Rijn en voorzie een halte in Luxemburg voor een bezoek dat zowel rijk als intens zal zijn.

3 rivieren: de valleien van de Neckar, de romantische Rijn & de Moezel (formule haven/haven)

Volgend vertrek: 05/10/2018
NRM_PP

STRAATSBURG - HEIDELBERG(1) - RÜDESHEIM - KOBLENZ - COCHEM - BERNKASTEL - TRIER(1) - Luxemburg(1) - REMICH

Vaar langs 3 rivieren van Straatsburg tot Remich en ontdek er de schoonheid van het romantische Rijndal, de Neckar en de Moezel, die u hun culturele en historische schatten zullen onthullen. Bewonder de idyllische landschappen die dit panorama biedt en bezoek symbolische steden zoals Koblenz, Cochem en Straatsburg. Elk van deze steden zal u zijn verhaal vertellen over tradities, kunst en wijnbouw.

7 Dagen
START IN 2018
Vertrek 05/10/2018
Aankomst 11/10/2018
Schip : MS Lafayette Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

3 rivieren om op weg te dromen (formule haven/haven)

MRN_PP

REMICH - Luxemburg(1) - BERNKASTEL - COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - HEIDELBERG (1) - STRAATSBURG

Vaar langs 3 rivieren van Remich tot Straatsburg en ontdek er de schoonheid van de Moezel, het romantische Rijndal en de Neckar, die u hun culturele en historische schatten zullen onthullen. Bewonder de idyllische landschappen die dit panorama biedt en bezoek symbolische steden zoals Koblenz, Cochem en Straatsburg. Elk van deze steden zal u zijn verhaal vertellen over tradities, kunst en wijnbouw.

7 Dagen Uitverkocht
Volzet

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".