Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruises in Napels: Italië, de Amalfitaanse kust

Een cruise naar Italië richting Napels zal u afspraak geven met de Dolce Vita dankzij de ontdekking van de kust van Amalfi, de Eolische eilanden, Sicilië en Calabrië. U zal de gelegenheid krijgen om sites te bezoeken die uit de geschiedenis komen, zoals Pompeii of Herculaneum, om de Etna, de hoogste vulkaan van Europa, te verkennen, of om te wandelen op paradijselijke eilanden zoals Capri.

Cruises

Dolce vita en cruise langs de Italiaanse kust (formule haven/haven)

NAPELS - MILAZZO - MESSINA - VIBO MARINA - SALERNO - NAPELS

Op deze cruise tussen Italië en Sicilië schemert de magie van Kerstmis door tijdens de adventstijd. Napels zal je fascineren met zijn historische monumenten en bijzondere archeologische vindplaatsen, en de Eolische eilanden zullen je een buitengewoon spektakel bieden. Geniet van de romantische sfeer van het oude theater van Taormina tegen de achtergrond van de Etna. Daarna gaan we verder naar Calabrië en de kust van Amalfi. Tot slot biedt het legendarische eiland Capri een prachtig uitzicht over de Baai van Napels. En vergeet niet de aandacht te vestigen op lokale knowhow en Italiaanse kersttradities, met de ontdekking van de beroemde Napolitaanse santons die te zien zijn in kleine winkeltjes en ateliers in de oude wijken van Napels, of in prachtige kerststallen. De 'pastori' zijn handgemaakt en elk stuk is uniek. Hier leeft de geest van Kerstmis het hele jaar door.

Volgende vertrekken: 12/12/2023, 19/12/2023
Ref.NAP_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".