Bent u in United States? Bezoek onze website.

Een cruise voor de wijnliefhebbers

Oenologische cruises in Bordeaux, in de Elzas of aan de Rhône, zijn een must voor elke wijnliefhebber, geïnitieerd of niet. Laat u leiden door onze gidsen om kennis te maken met de meest vooraanstaande experts die Frankrijk, een land van goede smaak en topwijnen, ooit heeft gedragen en alles over deze kunst, die de wijn is, heeft ontdekt.


Ervaar het ontwaken van uw zintuigen, voel elke smaak tegen uw gehemelte als de tonen van eenzelfde symfonie, geniaal gecomponeerd door generaties van gepassioneerden. Wees dus de eerste die de Beaujolais Nouveau verwelkomt zodra deze de kelders verlaat.


Van Lyon naar Chalon-sur-Saône, voorbij Mâcon, ga de weg op naar Beaujolais: de Saône. Ga vanuit Lyon door naar het zuiden en wandel langs de beroemde Rhône-kust, met subtiele en fruitige wijnen.


Bezoek grotten en kastelen voordat u zich overgeeft aan de geneugten van een proeverij in Tain l'Hermitage. En als het voor de Bordeaux-wijn is dat u een hartstochtelijke liefde voelt, dan stellen wij u voor alles te ontdekken over de wijngaarden van Bordeaux en deze passie die ritme brengt in het leven. Een cruise op de Gironde, de Garonne en de Dordogne is een echt oenologisch epos, waarbij enkele van de grootste wijnen ter wereld en de meest gepassioneerde producenten worden bezocht.

Meer weten

Rhône-vallei en Saône-vallei (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 25/10/2023
LLY_PP

LYON - TAIN L'HERMITAGE - VIENNE - LYON - COLLONGES AU MONT - MÂCON - LYON

Deze cruise tussen Rhône en Saône zal de liefhebbers van gastronomie en wijnbouw zeker kunnen verleiden. Van de Rhônevallei tot de wijngaarden van de Beaujolais via de wijngaarden van de Côte Rôtie en de streek van Condrieu, zal u een ontdekkingstocht kunnen maken vol met proeverijen die uw smaakpapillen verwennen.

5 Dagen
START IN 2023
Vertrek 25/10/2023
Aankomst 29/10/2023
Schip : MS Mistral Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Uitzonderlijke cruise op de Saône om de Beaujolais Nouveau te verwelkomen (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 12/11/2023
BJL_PP

LYON - CHALON SUR SAÔNE - MÂCON - BELLEVILLE SUR SAÔNE - LYON

Kom met ons mee op een boottocht die speciaal voor wijnliefhebbers samengesteld is! De Saône wacht op u met haar vele verborgen schatten als de prestigieuze wijnstad Beaune, het Benedictijner klooster van Cluny en natuurlijk de Beaujolaisroute. U zult een uitzonderlijke avond beleven in Beaujeu ter gelegenheid van de Beaujolais Nouveau, een ervaring die u niet mag missen! 

5 Dagen
START IN 2023
Vertrek 12/11/2023
Aankomst 16/11/2023
Schip : MS Van Gogh Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Oenologische cruise: De fabelachtige wereld van de wijnranken en wijn (formule haven/haven)

OML_PP

MARTIGUES - PORT-SAINT-LOUIS - ARLES - AVIGNON - TAIN-L’HERMITAGE - LYON - MACON - LYON

Tijdens deze cruise zullen al uw zintuigen op een melodieuze manier geprikkeld worden. Liefhebbers van oenologie en natuur zullen beroemde wijngaarden en authentieke terroirs ontdekken. Reis door de meest prestigieuze wijngebieden van de Côtes du Rhône.

 

7 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Deze cruise is op onze internetsite niet meer beschikbaar. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/514.11.54 of via email op infobel@croisieurope.com
Meer weten

Gastronomie en genieten op de Rijn met Marc Haeberlin(1) (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 04/11/2023
GAS_PP

STRAATSBURG - SCHOENAU - ALT-BREISACH - STRAATSBURG

Liefhebbers van gastronomie, fijnproevers en oenofielen, scheep in voor een cruise met Marc Haeberlin(1), Franse chef-kok met 2 sterren in de Michelin-gids (2021), en Serge Dubs(1), op zijn beurt de beste sommelier van de Elzas, Frankrijk, Europa en de wereld van 1974 tot 1989. CroisiEurope neemt u mee over de Rijn voor een reis die uw smaakpapillen zal prikkelen.

4 Dagen
START IN 2023
Vertrek 04/11/2023
Aankomst 07/11/2023
Schip : MS Symphonie Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST