Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Een cruise voor de wijnliefhebbers

Oenologische cruises in Bordeaux, in de Elzas of aan de Rhône, zijn een must voor elke wijnliefhebber, geïnitieerd of niet. Laat u leiden door onze gidsen om kennis te maken met de meest vooraanstaande experts die Frankrijk, een land van goede smaak en topwijnen, ooit heeft gedragen en alles over deze kunst, die de wijn is, heeft ontdekt.


Ervaar het ontwaken van uw zintuigen, voel elke smaak tegen uw gehemelte als de tonen van eenzelfde symfonie, geniaal gecomponeerd door generaties van gepassioneerden. Wees dus de eerste die de Beaujolais Nouveau verwelkomt zodra deze de kelders verlaat.


Van Lyon naar Chalon-sur-Saône, voorbij Mâcon, ga de weg op naar Beaujolais: de Saône. Ga vanuit Lyon door naar het zuiden en wandel langs de beroemde Rhône-kust, met subtiele en fruitige wijnen.


Bezoek grotten en kastelen voordat u zich overgeeft aan de geneugten van een proeverij in Tain l'Hermitage. En als het voor de Bordeaux-wijn is dat u een hartstochtelijke liefde voelt, dan stellen wij u voor alles te ontdekken over de wijngaarden van Bordeaux en deze passie die ritme brengt in het leven. Een cruise op de Gironde, de Garonne en de Dordogne is een echt oenologisch epos, waarbij enkele van de grootste wijnen ter wereld en de meest gepassioneerde producenten worden bezocht.

Cruises

Uitzonderlijke cruise op de Saône om de Beaujolais Nouveau te verwelkomen (formule haven/haven)

LYON - CHALON SUR SAÔNE - MÂCON - BELLEVILLE SUR SAÔNE - LYON

Kom met ons mee op een boottocht die speciaal voor wijnliefhebbers samengesteld is! De Saône wacht op u met haar vele verborgen schatten als de prestigieuze wijnstad Beaune, het Benedictijner klooster van Cluny en natuurlijk de Beaujolaisroute. U zult een uitzonderlijke avond beleven in Beaujeu ter gelegenheid van de Beaujolais Nouveau, een ervaring die u niet mag missen! 

Ref.BJL_PP
5 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten
Cruises

Rhône-vallei en Saône-vallei (formule haven/haven)

LYON - TAIN L'HERMITAGE - VIENNE - LYON - COLLONGES AU MONT - MÂCON - LYON

Deze cruise tussen Rhône en Saône zal de liefhebbers van gastronomie en wijnbouw zeker kunnen verleiden. Van de Rhônevallei tot de wijngaarden van de Beaujolais via de wijngaarden van de Côte Rôtie en de streek van Condrieu, zal u een ontdekkingstocht kunnen maken vol met proeverijen die uw smaakpapillen verwennen.

Volgende vertrekken: 30/10/2024, 29/10/2025
Ref.LLY_PP
5 Dagen
Vanaf1015
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Oenologische cruise: De fabelachtige wereld van de wijnranken en wijn (formule haven/haven)

LYON - MACON - LYON - TAIN-L'HERMITAGE - AVIGNON - ARLES - MARTIGUES(3)

Tijdens deze cruise zullen al uw zintuigen op een melodieuze manier geprikkeld worden. Liefhebbers van oenologie en natuur zullen beroemde wijngaarden en authentieke terroirs ontdekken. Reis door de meest prestigieuze wijngebieden van de Côtes du Rhône.

 

Volgende vertrekken: 22/10/2024, 22/10/2025
Ref.OLM_PP
7 Dagen
Vanaf1899
per persoon
zie cruises
Meer weten