Cruises van Cyprus naar het Heilig Land

We zullen de heuvels van Judea oversteken en de poort van de vallei die belegerd werd tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog van 1948. In Jeruzalem zal u de Olijfberg en de kerk van Gethsemane ontdekken, waar Jezus werd gevangen door de Romeinen . 's Middags ontdekt u Bethlehem, de stad van David evenals de Geboortekerk, de geboorteplaats van Jezus, één van de oudste kerken ter wereld. Terugkeer naar Jeruzalem en ontdekking van de oude stad. Als u de kleurrijke markt bezoekt waar de drie belangrijkste godsdiensten (christen, jood en moslim) naast elkaar bestaan, ontdekt u de kerk van het Heilig Graf, een heiligdom dat de plaats van de kruisiging van Jezus omvat. Vervolg via de Dolorosa naar de Klaagmuur, de meest heilige plaats voor Joden, waar ze wensen op kleine papiertjes schrijven die ze vervolgens in de muur steken. Tenslotte bezoeken we de berg Sion, waar Jezus Pasen vierde met zijn discipelen en die het Laatste Avondmaal inspireerde. Aanvullende activiteiten: ontdekking van Nazareth door de pittoreske heuvels van Galilea en de historische vallei van Jizreël over te steken naar de plaats waar de engel Gabriël aan Maria aankondigde dat zij de Messias zal baren. Bezoek aan de Basiliek van de Annunciatie, de grootste rooms-katholieke kerk in het Midden-Oosten en een van de meest heilige altaren in de christelijke wereld. Vervolgens bezoek aan de orthodoxe kerk St. Gabriel, wiens crypte de bron van Maria voedt. Uiteindelijk bezoek van de kerk van St. Jozef, gebouwd in 1914 op de locatie die werd geacht de werkplaats van timmerman Jozef te zijn geweest.

Meer weten

Een uitzonderlijke cruise: Cyprus en het Heilige Land (formule haven/haven)

LIR_PP

LARNACA - HAIFA - LIMASSOL - LARNACA

Vaar mee op een uitzonderlijke cruise tussen Cyprus en Israël, op het snijvlak van de Byzantijnse en christelijke beschavingen. Ontdek de parels van het Heilige Land in Galilea, maar daarnaast ook Jeruzalem, Bethlehem en Nazareth. Bewonder het fort van Masada, een imposante archeologische site die uittorent over de Dode Zee.

Cyprus en zijn adembenemende landschappen zullen u zeker bekoren. Nicosia en Paphos: vaar terug in de tijd naar indrukwekkende mozaïeken, oude steden en een contrastrijke hoofdstad.

8 Dagen Uitverkocht
Volzet

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST