Bent u in United States? Bezoek onze website.

Cruises van Cyprus naar het Heilig Land

We zullen de heuvels van Judea oversteken en de poort van de vallei die belegerd werd tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog van 1948. In Jeruzalem zal u de Olijfberg en de kerk van Gethsemane ontdekken, waar Jezus werd gevangen door de Romeinen . 's Middags ontdekt u Bethlehem, de stad van David evenals de Geboortekerk, de geboorteplaats van Jezus, één van de oudste kerken ter wereld. Terugkeer naar Jeruzalem en ontdekking van de oude stad. Als u de kleurrijke markt bezoekt waar de drie belangrijkste godsdiensten (christen, jood en moslim) naast elkaar bestaan, ontdekt u de kerk van het Heilig Graf, een heiligdom dat de plaats van de kruisiging van Jezus omvat. Vervolg via de Dolorosa naar de Klaagmuur, de meest heilige plaats voor Joden, waar ze wensen op kleine papiertjes schrijven die ze vervolgens in de muur steken. Tenslotte bezoeken we de berg Sion, waar Jezus Pasen vierde met zijn discipelen en die het Laatste Avondmaal inspireerde. Aanvullende activiteiten: ontdekking van Nazareth door de pittoreske heuvels van Galilea en de historische vallei van Jizreël over te steken naar de plaats waar de engel Gabriël aan Maria aankondigde dat zij de Messias zal baren. Bezoek aan de Basiliek van de Annunciatie, de grootste rooms-katholieke kerk in het Midden-Oosten en een van de meest heilige altaren in de christelijke wereld. Vervolgens bezoek aan de orthodoxe kerk St. Gabriel, wiens crypte de bron van Maria voedt. Uiteindelijk bezoek van de kerk van St. Jozef, gebouwd in 1914 op de locatie die werd geacht de werkplaats van timmerman Jozef te zijn geweest.

Meer weten

Van Cyprus, het eiland van Aphrodite, tot Athene, de stad der goden De Dodekanesos en de Cycladen (formule haven-haven)

Volgende vertrekken: 27/03/2023
LAP_PP

LARNACA - LIMASOL - RHODOS - KOS - SANTORINI - PAROS - MYKONOS - DELOS - ATHENE

Larnaca tot Athene: stap mee aan boord van een unieke cruise langs de eilandengroepen Dodekanesos en Cycladen. Ongeëvenaarde archeologische en historische plaatsen wachten op u: Paphos en zijn mozaïeken, Rhodos en zijn middeleeuwse overblijfselen, Kos, het eiland van Hippocrates en Delos, een archeologische schat. Charmante tussenstops in het hart van de Egeïsche Zee stellen u in staat het mythische eiland Santorini, Paros en Mykonos te ontdekken. In Athene, ten slotte, eindigt de cruise in stijl. Cyprus en Griekenland openen de deuren naar hun geschiedenis: een reis tussen eeuwenoud verleden en mythische architecturale pracht.

9 Dagen
Stad van vertrek
START IN 2023
Vertrek 27/03/2023
Aankomst 04/04/2023
Schip : MV La Belle de L'adriatique Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

START IN 2023
Vertrek 27/03/2023
Aankomst 04/04/2023
Schip : MV La Belle de L'adriatique Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST